Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birsey olmaz beni. g bir tanıdık vardı asiri zayıftı kansızlık ta çok fazlaydı ustelik ilaç verdiler düzeldi. ilk 3 ayı çok kötü zayıf olan surekli midesi bulanan yataktan kalkamayan biliyorum. hepsinin e çok gurbuz çocukları oldu.hic belli olmuyor bu işler.Endişelenme canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz
ağzın bal yesinOoo kızlar maşallah çifter çifter gelio bebikler maşallah
Evet hayırlısı ne ise öyle olsun güzel yanları da var tabi. Tek seferde iki çocuk sahibi olup gebelik olayını kapatmış olurumhe valla bende değilim :) hayırlısı olsun inşallah
aynen öylee iki bebek ik başta zor olur ama sonra çok rahat edersin.Evet hayırlısı ne ise öyle olsun güzel yanları da var tabi. Tek seferde iki çocuk sahibi olup gebelik olayını kapatmış olurum
Çok ihtimal vermiyorum ikiz olacağına ama bakalım. Her türlüsü kabulumuzaynen öylee iki bebek ik başta zor olur ama sonra çok rahat edersin.
valla bana süper olur harika olur mikemmel olurrr inşallah da olur hayırlısıyla olsun :)Evet hayırlısı ne ise öyle olsun güzel yanları da var tabi. Tek seferde iki çocuk sahibi olup gebelik olayını kapatmış olurum
Oglunmu olacak acaba yengemde hep aci yerdiKızlar benim gibi sürekli acı yiyen var mı? acı biberleri ekmeğe koyup koyup yiyorum çok güzel oluyor
birsey olmaz beni. g bir tanıdık vardı asiri zayıftı kansızlık ta çok fazlaydı ustelik ilaç verdiler düzeldi. ilk 3 ayı çok kötü zayıf olan surekli midesi bulanan yataktan kalkamayan biliyorum. hepsinin e çok gurbuz çocukları oldu.hic belli olmuyor bu işler.
valla bana süper olur harika olur mikemmel olurrr inşallah da olur hayırlısıyla olsun :)
ayyy bir heyecan daha mı
Ben dün sağlık ocağına kan verdim. İnsülin direnci ve tsh yüksek çıktı. B12 ise düşük Çok üzüldüm hiç ilaç falan da yazmadılar. Yarın için iç hastalıklarına randevu aldım inşaallah bebeğime bir şey olmaz.
Yaa cok sevındımCanım kalp atışlarını gördük çok şükür ❤
Sat'a göre 6 +2 günlük
Sat ile uyumlu 6 +1 dedi doktor
Daha duyulmayabilir ama keseyi görebilirsin bence hayirli olsunn :)Merhaba hanımlar ben de katıldım aranıza. İki gün önce öğrendim hamile olduğumu ve kan testi yaptırdım bugün 3600lerde çıktı. Sat 14 Eylül.
Pazartesi’ye randevu aldım. Kalp atışı duyulur mu ki
Teşekkür ederimDaha duyulmayabilir ama keseyi görebilirsin bence hayirli olsunn :)
Merhaba hanımlar ben de katıldım aranıza. İki gün önce öğrendim hamile olduğumu ve kan testi yaptırdım bugün 3600lerde çıktı. Sat 14 Eylül.
Pazartesi’ye randevu aldım. Kalp atışı duyulur mu ki
İnşallah canım kaç günde ikiye katlıyor onu da gözlemle 2-3 günde ikiye katlıyorsa neden olmasınBenim 4+4 de 2670 çıktı yoksa
Canım darısı sana inşlalhYaa cok sevındım
Benım de randevum ıptal olmasaydı ben de bugun yazabılcektım belkı