2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Endişelenme canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz 💖
birsey olmaz beni. g bir tanıdık vardı asiri zayıftı kansızlık ta çok fazlaydı ustelik ilaç verdiler düzeldi. ilk 3 ayı çok kötü zayıf olan surekli midesi bulanan yataktan kalkamayan biliyorum. hepsinin e çok gurbuz çocukları oldu.hic belli olmuyor bu işler.

birsey olmaz beni. g bir tanıdık vardı asiri zayıftı kansızlık ta çok fazlaydı ustelik ilaç verdiler düzeldi. ilk 3 ayı çok kötü zayıf olan surekli midesi bulanan yataktan kalkamayan biliyorum. hepsinin e çok gurbuz çocukları oldu.hic belli olmuyor bu işler.

evet annem de kardeşimde deli gibi kilo almıştı herkes kim bilir ne doğuracak diyordu solucan çıktı 😂

Ben dün sağlık ocağına kan verdim. İnsülin direnci ve tsh yüksek çıktı. B12 ise düşük 😑 Çok üzüldüm hiç ilaç falan da yazmadılar. Yarın için iç hastalıklarına randevu aldım inşaallah bebeğime bir şey olmaz.

olmaz ama metilkobalamin formunda b12 kullanman lazım. Dil altı b12 hapı. Biraz araştır emilimi bayağı iyi. Benim 1000 civarı çıktı öğrenir öğrenmez başlamıştım.

Merhaba hanımlar ben de katıldım aranıza. İki gün önce öğrendim hamile olduğumu ve kan testi yaptırdım bugün 3600lerde çıktı. Sat 14 Eylül.
Pazartesi’ye randevu aldım. Kalp atışı duyulur mu ki

Merhaba hanımlar ben de katıldım aranıza. İki gün önce öğrendim hamile olduğumu ve kan testi yaptırdım bugün 3600lerde çıktı. Sat 14 Eylül.
Daha duyulmayabilir ama keseyi görebilirsin bence hayirli olsunn :)

ben de pazartesiye aldım 7+1 olacağım. Sizin de belki bir hafta sonrasına kalabilir buradan gözlemlediğim kadarıyla

Yaa cok sevındım 🥰🥰🥰
Benım de randevum ıptal olmasaydı ben de bugun yazabılcektım belkı 😇❤️
Canım darısı sana inşlalh
Doktor muayene etmeden önce dediki büyük ihtimale kalp atışını göremeyiz 8.haftada gelirsin karından muayene edeceğim dedi
Baktı aaa kalp atışlarına bak annesi dedi güldü bende güldüm😁 Çok güzel bir andı
Rabbim herkese yaşatsın 🤲🤲

Back