2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ben sadece çok yakın bir arkadaşıma söyledim. Başka hiç kimse bilmiyor. Pazartesi doktora gideceğim ilk kez. Olumlu olursa ailelere söyleceğiz. Arkadaşlara akrabalara söylemek için 12.haftayı bekleyelim diyorum ama ailelere söyledikten sonra muhtemelen yavaş yavaş yayılacaktır.
İş yerime de söylemedim. Eğer fazla bulantım rahatsızlığım olmazsa 12. Haftaya kadar dayanacağım iş yeri için de.
Benimde düşüncem oydu ama aileler falan biliyor şu an. İş yerine bende 12. Haftada söylemeyi düşünüyorum

Selam canim benim günüm de seninle aynı 6+0 bugün. Geçen cuma kontrolde keseyi de yolk kesesini de gördük. Doktorum haftaya yani yarın kalp atışını duyabiliriz dedi ama garanti olsun iki hafta sonra gel dedi. Haftaya cuma randevum kalp atışı için gidecez. Bugün duyabilirsiniz belki de 😍
Bugün kontrolüm vardı ultrason da 4+6 haftalık kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için. Normal mi dedim olması gerektiği gibi iyi görünüyor dedi devlet hastanesi ne gittim fazla bilgi vermedi

Naptiniz cnm gittinizmi doktora? Keseyi görebildinizmi
Evet canım gittim karından ultrason la baktı 4+6 kese gördü boyutu 10.9 mm bana biraz geri gibi geldi doktor normal olması gerektiği gibi dedi benim tüp bebek transfer zamanını da söyledim ama devlet hastanesi işte doktordan cımbızla laf almak gerekiyor tam tatmin olmadım. Kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel dedi.

Selam canim benim günüm de seninle aynı 6+0 bugün. Geçen cuma kontrolde keseyi de yolk kesesini de gördük. Doktorum haftaya yani yarın kalp atışını duyabiliriz dedi ama garanti olsun iki hafta sonra gel dedi. Haftaya cuma randevum kalp atışı için gidecez. Bugün duyabilirsiniz belki de 😍
Aynı durumdayız haftaya cuma randevum bugün 6+0. İnşallah sağlıkla duyarız kalp atışını heyecanlıyım günler geçmiyor

Evet canım gittim karından ultrason la baktı 4+6 kese gördü boyutu 10.9 mm bana biraz geri gibi geldi doktor normal olması gerektiği gibi dedi benim tüp bebek transfer zamanını da söyledim ama devlet hastanesi işte doktordan cımbızla laf almak gerekiyor tam tatmin olmadım. Kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel dedi.
Kotu dusunme cnm bende pazartesi gittim ayni 6+1 fln olmam gerekirdi, vajinal bakti bana sadece keseyi gordu.. gec döllenmeden bahsetti🤷🏻‍♀️ 2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini goruruz dedi.. ama iste insanin ici rahat olmuyor

Ya böyle şeyler yiyince çocuk içerde acı çekiyor gibi geliyor bana🤣
Ben de tatlı yemek istiyorum çikolata lokum sütlaç 😅
Onlar acı çekiyor mu bilmiyorum ama ben dilime fazlasıyla acı çektiriyorum🤣 hmm tatlı oğlan derler neydi o laf ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi getir Ayşe'yi miydi neydi 😂

Onlar acı çekiyor mu bilmiyorum ama ben dilime fazlasıyla acı çektiriyorum🤣 hmm tatlı oğlan derler neydi o laf ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi getir Ayşe'yi miydi neydi 😂
Aynen öyleydi. Bakalım cinsiyetlere daha çok var hayırlısıyla merak ediyorum bende😁

Aynen öyleydi. Bakalım cinsiyetlere daha çok var hayırlısıyla merak ediyorum bende😁
Ben şu an turşu, limon ve acı biber🙃 bende çok merak ediyorum inşallah iki kız olur😍 ama önce sağlıklı olsunlar tabi ki:)

Ben dün sağlık ocağına kan verdim. İnsülin direnci ve tsh yüksek çıktı. B12 ise düşük 😑 Çok üzüldüm hiç ilaç falan da yazmadılar. Yarın için iç hastalıklarına randevu aldım inşaallah bebeğime bir şey olmaz.

Ben dün sağlık ocağına kan verdim. İnsülin direnci ve tsh yüksek çıktı. B12 ise düşük 😑 Çok üzüldüm hiç ilaç falan da yazmadılar. Yarın için iç hastalıklarına randevu aldım inşaallah bebeğime bir şey olmaz.
ilaç yazmadılarsa endişelenecek bir şey yoktur inşallah merak etme, yarın da gider sorarsın

bu arada bana doktor imom ilaç verdi folik asit diye 64 tl

İlk kilo ile ters orantı mı oluyormus, daha kılolu oldugum ıcın daha cok almam gerek diye düşündüm 😂
Çok mantıklı 🤣

balık yiyor üstünüz arkadaşlar en çok hangi balığı tuketmek lazim. somon faydalı diyorlar ama onunda kilosu 60 kusur biizim burada
Somon yiyorum açıkçası ama Karadeniz somonu alma o hiç güzel değil.imkanin varsa 60lira deme al.olmazsa diğer balıklardan da yiyebilirsin
Merhabalar gozunaydin🥰

6.haftaya girince dananın kuyruğu kopuyor 😅 öncesinde pek bisey hissetmiyor insan

Çok sevindim canım. Hep diyorum videoya çekin mutlaka eve gelince izlersiniz🥰
Evet ya öyleymiş cidden bu hafta ben de biraz fenayim

Merhaba kızlar umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır çok heyecanlı bir donemmis ve ilk gebelik benimde sat 17 Eylül tahmini doğum 27 Haziran görünüyor benide eklerseniz sevinirim :) aynı zamanda bugün doktor kontrolüne gideceğim 4+5 görünüyor acaba ultrasonda gorunurmu bugün
Hoşgeldin ,ben 5+1de gittim sadece keseyi gördü ve tahmini 1cm dedi.umarim görürsün 😌

Endişelenme canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz 💖

ilaç yazmadılarsa endişelenecek bir şey yoktur inşallah merak etme, yarın da gider sorarsın
İlgisiz olduğu için vermedi maalesef yoksa durum ciddi. Sonuçları elime verdi ve kadın doğum uzmanına göstermemi istedi. En azından tiroit için ilaç yazabilirdi. İlk hamileliğimde sadece tsh yüksek çıkmıştı ve ilaç yazılmıştı.

Sizden de tahlil yaptırmamış olan varsa hatırlatmış olayım. Tsh hamilelikte yükselebiliyor.

Back