2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Tsh kaç çıktı senin? Benim 3.03 çıktı ilaç kullanıyorum haftaya tekrar ölctürmeye gidicem insallah bende sağlık ocağında yaptırdım ama o degerleri doktora gösterdim ilaç yazdı dahiliyeye yollamadi

Ya ne kötü insanlar var demi. Niye olumsuz örnek veriyorsun hamile kadına. Eline ne geçiyor yani. Belki morali bozulacak strese girecek de birşey olacak. Terbiyesizler:KK12:

Zencefil çayı iyi gelir cnm bulantıyi azaltirdi kızımda. hep içerdim ama günde 1 fincandan fazla içmemek lazım bu tür seyleri
Evt cnm öyleymiş bide onu deneyeyim😊

Kızlar yarın iş gereği İstanbul'a gideceğim bir kriz çıktı ben ve iki yakın arkadaşım gidiyoruz. Ama virüsten çok korkuyorum otel odası, havaalanı falan bide İstanbul da virüs kaynıyor inşAllah korona falan kapmam oralarda dua edin benim için ya😔🙏

Bende sana eşlik ederim galiba canım 😁 neyse sonra diyet topiginde aldıklarımizi veririz 😁
İnşallah ya doğum kilolarını vermeye çalışmak kadar daha berbat birşey yok ben 58 le hamile kaldım şu an 61 olmuşum ne ara oldu bilmiyorum 😅

Kızlar yarın iş gereği İstanbul'a gideceğim bir kriz çıktı ben ve iki yakın arkadaşım gidiyoruz. Ama virüsten çok korkuyorum otel odası, havaalanı falan bide İstanbul da virüs kaynıyor inşAllah korona falan kapmam oralarda dua edin benim için ya😔🙏
Insallah birsey olmaz abla dualarimiz seninle🤲🌹

Ben hamıle kalmadan once takımımı bıle belırlemıstım 😂
Hiç böyle düşünmeyin valla emzirirken okde kilo veriliyor ki
Hele o bebeklere bi emeklemeye başladın hiççç oturtamıyorsunuz 😂 ben 58 le hamile kaldım 66Yla doğurdum. Eve geldim 60 tım. Şuan 52 doğumumun üstünden 1 yıl geçti 😂

4+1 de 974 du. 4+4 te 2670. Açıkçası cook sürpriz olur öyle bir şey hiç hazırlıklı değilim 😳
Yani aslında 2 günde 2 kat artması normal benimki o kadar artmamış sanırım ama ikiz bebek belirtilerin varsa aşırı bulantı veya aşırı yorgunluk gibi olabilir dilediğin gibi olur inşallah 🙏🥰

Bende 57 yle başladım her sabah 60i görüyorum birde 7den sonra yemek yemiyorum beyaz ekmek tuketmiyorum bir yerde yanlış yapıyorum ama bulamıyorum 😁
Ya valla aynı ya bende bulantıdan yiyemiyorum ama 61 bazen de 62 oluyorum ben oğlumda ilk üç ay kilo alacağıma kilo vermiştim bulantıdan birşey yiyemedigim için ve kustugum için bu da aynı ama tam tersi kilo alıyorum 😒

Back