2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet canım gittim karından ultrason la baktı 4+6 kese gördü boyutu 10.9 mm bana biraz geri gibi geldi doktor normal olması gerektiği gibi dedi benim tüp bebek transfer zamanını da söyledim ama devlet hastanesi işte doktordan cımbızla laf almak gerekiyor tam tatmin olmadım. Kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel dedi.
Ben 5+1de gittim.0.83cm 1cm ye yakın herşey normal dedi.zaten bu değerlerler yaklaşık tahminlerimiz.5haftalik olması da yaklaşık bir tahmin dedi.not baremi:benimki normal yolla hamilelik

İlgisiz olduğu için vermedi maalesef yoksa durum ciddi. Sonuçları elime verdi ve kadın doğum uzmanına göstermemi istedi. En azından tiroit için ilaç yazabilirdi. İlk hamileliğimde sadece tsh yüksek çıkmıştı ve ilaç yazılmıştı.
o zaman yine bir işini hakkıyla yapmayan doktor diyelim. inşallah bir şey olmadan sağlıkla ilerler hamileliğin tiroid önemli gebelikte

Kızlar doktora sorduklarımı paylaşayım ;
Çok iştahsızım dedim yemek yemek zorunda değilsin dedi amaaaa günde 2 cevizi muhakkak ye dedi kendini yemek için zorlama dedi..
Çokkk uyuyorum dedim normal dedi :)
Ağır birşey vs kaldırma dedi..
Doğum sonunda 65 kiloyu geçmeyeceksin dedi 53 ile hamile kaldım ..
bol su alımı
Bunları konuştu şimdilik burada ki herkes biliyordur ama yazmak istedim ben , benim gibi ilk gebe çok çünkü 🙈🙈
Bana bütün gebeliğin boyunca kilo almamaya çalış dedi 87 kiloyum :olamaz:

Ailelere söyleme konusunu konuşmuşsunuz :)
Ben Cumartesi kontrolden sonra kendi aileme söylücem . Annem ve anlamlar ve eşleri söylerken tembihliyorum zaten asla kimseye söylemiyorlar .
eşimin ailesi ile konuşmuyoruz o yüzden onlara söylemicez .
Geri kalan herkes göbeğim ne zaman çıkarsa o zamana anlarlar.. ben pek sevmiyorum herkese duyurmayı . Olan var olmayan var kem gözlüsü var 🤦🏼‍♀️ Bide bilince bana faydası olmayacak şeyi başkalarına söylesem ne söylemesem ne 🤣

herkes içinden ne geliyorsa onu yapsın . Çünkü en doğrusu odur 😻
kızımda bi şey olur diye korktum Söylemedim o yüzden bu sefer söyleyim dedim ama yaymışlar hemen çok ayip pişman oldum sonrasinda hemen leke yaşadim sürekli sorup durdular bi de naptin ne kadarlik oldu felan diye hatta benimde lekem oldu kalbi durdu yok kimyasal oldu benim değer yüksekte olabilirsin felan gerçekten söylememek lazimmiş Ne diyelim önemli olan sağlikli hayirlisiyla kucağimiza almamiz inşallah 🙏

Ailelere söyleme konusunu konuşmuşsunuz :)
Ben Cumartesi kontrolden sonra kendi aileme söylücem . Annem ve anlamlar ve eşleri söylerken tembihliyorum zaten asla kimseye söylemiyorlar .
eşimin ailesi ile konuşmuyoruz o yüzden onlara söylemicez .
Geri kalan herkes göbeğim ne zaman çıkarsa o zamana anlarlar.. ben pek sevmiyorum herkese duyurmayı . Olan var olmayan var kem gözlüsü var 🤦🏼‍♀️ Bide bilince bana faydası olmayacak şeyi başkalarına söylesem ne söylemesem ne 🤣

herkes içinden ne geliyorsa onu yapsın . Çünkü en doğrusu odur 😻
İçimden geçen şey ben hamileyim diye bangır bangır bağırmak ama ayıp diye yapmiyorum.diyorlig kurduğum yakınlarına söylüyorum.hatta herkes bilsin istiyorum.cekemeyenler de kudursun.hatta bazı şeylerden nefret ederdim eskiden,şimdi erkek düşkünü cahillere inat şeyine kurdele bagliycam erkek olursa.kiz olursa da 6ay kinasiydi ,ivirdi zivirdi her şeyi yapicam.hic bir şeyi layık görmedikleri insana dönüp bir baksinlar.hep mutavazi olduk, daha çok ezdiler.😌herşeyi bangır bangır yapacagim

Dünden beri çok kötüyüm arkadaşlar akşam mide bulantim için nane cayi içtim nane pek önerilmiyormus bilginiz var mi

Aynı durumdayız haftaya cuma randevum bugün 6+0. İnşallah sağlıkla duyarız kalp atışını heyecanlıyım günler geçmiyor
İnşallah canım ben de çok heyecanlıyım ilk gebeliğim 😍 Rabbim sağlıkli bir gebelik dönemi sonunda saglikla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Haftaya cuma 7+1 oluyoruz duyucaz inşallah

Bugün kontrolüm vardı ultrason da 4+6 haftalık kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için. Normal mi dedim olması gerektiği gibi iyi görünüyor dedi devlet hastanesi ne gittim fazla bilgi vermedi
Evet canim 4+3 te biz de keseyi gördük bir hafta sonra yolk kesesini gördük haftaya da inşallah kalp atışı ❤️ Merak etme her şey yolundadır bol bol dua et içini ferah tut inan hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz

Ben dün sağlık ocağına kan verdim. İnsülin direnci ve tsh yüksek çıktı. B12 ise düşük 😑 Çok üzüldüm hiç ilaç falan da yazmadılar. Yarın için iç hastalıklarına randevu aldım inşaallah bebeğime bir şey olmaz.
Tsh kaç çıktı senin? Benim 3.03 çıktı ilaç kullanıyorum haftaya tekrar ölctürmeye gidicem insallah bende sağlık ocağında yaptırdım ama o degerleri doktora gösterdim ilaç yazdı dahiliyeye yollamadi
kızımda bi şey olur diye korktum Söylemedim o yüzden bu sefer söyleyim dedim ama yaymışlar hemen çok ayip pişman oldum sonrasinda hemen leke yaşadim sürekli sorup durdular bi de naptin ne kadarlik oldu felan diye hatta benimde lekem oldu kalbi durdu yok kimyasal oldu benim değer yüksekte olabilirsin felan gerçekten söylememek lazimmiş Ne diyelim önemli olan sağlikli hayirlisiyla kucağimiza almamiz inşallah 🙏
Ya ne kötü insanlar var demi. Niye olumsuz örnek veriyorsun hamile kadına. Eline ne geçiyor yani. Belki morali bozulacak strese girecek de birşey olacak. Terbiyesizler:KK12:
Dünden beri çok kötüyüm arkadaşlar akşam mide bulantim için nane cayi içtim nane pek önerilmiyormus bilginiz var mi
Zencefil çayı iyi gelir cnm bulantıyi azaltirdi kızımda. hep içerdim ama günde 1 fincandan fazla içmemek lazım bu tür seyleri

Ben 5+1de gittim.0.83cm 1cm ye yakın herşey normal dedi.zaten bu değerlerler yaklaşık tahminlerimiz.5haftalik olması da yaklaşık bir tahmin dedi.not baremi:benimki normal yolla hamilelik
Ay benim bayağı geriden geliyo o zaman ya 6+6 dedi bugün doktorum ama 7+6 olmam lazımdı ve benim kesem 0.90 cm 6+6'da :110:

Back