- 6 Şubat 2020
- 1.235
- 1.257
- 33
Bazı bloglarda öyle yazıyorlarla bende anlamadım inşallah Sağlıcakla alırız kucagimiza bebeklerimiziKalbi duran bebeğimde 2 hafta deli gibi bulantınyaşadım .
bulantı olması bebeğin sağlıklı olması anlamına gelmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı bloglarda öyle yazıyorlarla bende anlamadım inşallah Sağlıcakla alırız kucagimiza bebeklerimiziKalbi duran bebeğimde 2 hafta deli gibi bulantınyaşadım .
bulantı olması bebeğin sağlıklı olması anlamına gelmıyor
Merhabalar kızlarBen de artık foruma üye olabilirim bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk 7+1 haftalığım. 10 yaşında kızım var onun isteğiyle bir kardeş gelecek
Canım 2 tane oğlum oldu ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşamadım ilk oğlumu 9 haftalikken öğrendim 9 ay hamile olduğumu hiç anlamadım kafana takma bazen cinsiyet etkiliyor bazen kişinin vücudu bunda çok bulantı ve halsizlik var ben yaşa bağlıyorum mesela o zaman daha gençtim diyorum söylenenlere takılma inşallah herşey hepimiz için güzel olacakBazı bloglarda öyle yazıyorlarla bende anlamadım inşallah Sağlıcakla alırız kucagimiza bebeklerimizi
Amin canım teşekkür ederimCanım 2 tane oğlum oldu ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşamadım ilk oğlumu 9 haftalikken öğrendim 9 ay hamile olduğumu hiç anlamadım kafana takma bazen cinsiyet etkiliyor bazen kişinin vücudu bunda çok bulantı ve halsizlik var ben yaşa bağlıyorum mesela o zaman daha gençtim diyorum söylenenlere takılma inşallah herşey hepimiz için güzel olacak
Benım gün değişti, pazartesi oldu, persembe doktor yokmus en uygun pazartesiydi, günler de gecmez artıkEvet Haberleşelim benim randevum sabah 9 buçukta kan idrar sonucunu öğlenden sonra alırım diye erken saate aldım ertesi güne kalmasın tekrar gitmemek için
İnşallah kalp atışını duyabiliriz
ilk gebelik mı canm
Ben tek çocuğum ama güzeldi her şey sana ait, bütün anne baba ilgisi ve sevgisi sende falan ama bazen aşırı ilgi bunaltıyordu insanı evde başka çocuk olmayınca bana sarıyorlardı:)))hayırlı olsun bayağı ara vermişsiniz ama geç de olsa doğru kararı vermişsiniz. Tek çocuk olmak zor :)
Yaaaa ne güzel Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsinKızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
2 ay önce bır kaybım var.9 haftalık.ilk gebelik mı canm
Oyy kuzum neyseki rabbim cok bekletmemiş..2 ay önce bır kaybım var.9 haftalık.
hayılrııs böyleymıs.ınsaalh sonucu ıyı olur bununda. .Oyy kuzum neyseki rabbim cok bekletmemiş..
İnşallah canmmsaglıcakla kucagınıza alalım bebeklerimizihayılrııs böyleymıs.ınsaalh sonucu ıyı olur bununda. .
çok teşekkürler Kızımdan sonra iki düşük yaşadım inş bu bebiş sağ salim gelirhayırlı olsun bayağı ara vermişsiniz ama geç de olsa doğru kararı vermişsiniz. Tek çocuk olmak zor :)
Aslında şikayetle 6. Haftadan sonra başlıyor . İnşallah fazla artmadan geçer gider benımde ilk 3-4 gün çok ağırdı şimdi aç kalmamaya çalışıyorum ozaman çok az oluyor bulantım . Amannn kızda ne çektim beennn su içemezdim suBulantım yoktu nazar değdirdim kendi kendime. Çok rahat geçiyor diyordum iki gündür bulantı yorgunluk aşırı idrar yapmaktan bezdim. Benim gibi şikayetleri artan var mı.