2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dinleniyorum cnm fazla is yapmamaya calisiyorum anlamadim herkezde farkli oluyor heralde bide ilk dogumum sezeryan onunda etkisi varmidir acaba
Bel agrisi benimde cok canim bazen hem karin alti ve bel bacak agir yapiyor sanki reglinin ilk gun gibi siddetli oluyor korkuyorum ins saglikla ilerliyor hersey yolundadir

Kızlar bişey soracağım size. Özellikle sabah uyanırken gerneşerek uyanıyorum. Normalde bu kadar gerneşmem. Ama gebe kalınca böyle gerneşmekten ölüyorum. Düşük olan bebeğimde de öyleydim. Acaba bişey eksikliğimidir. Sizde de oluyor mu?

Amin canım bende bekliyorum bakalım ne olacak bir de hala bebek yoksa kürtaj dicek nasıl bir şey o da korkutuyor beni
İnşallah olmaz ama öyle bi karar verilirse bana yazabılırısn 2018 yılında geçirdim merak ettiklerini anlatırım canım

Kızlar benimde Bi sorum olacak başına gelen varmı 2.hamileliğim daha başında olmama rağmen ilk hamilelikte olan göbeğimdeki çatlak lar kızarıp kaşınmaya başladı neden acaba hiç kilo da almadım acaba hormonların etkisi ile mi anlamadım perşembe ilk kontrolüm var o zaman a kadar napıcam çok erkenden çatlama ya mı başlıycak yada başka bişey mi😔

Aile hekimi yazıyor bildiğim kadarıyla. Normalde atmış lira falan ama reçete olunca sgk karşılıyor.
Evet 65 e almiştim 2 kutu. Bugün aklıma geldi devlet karşılıyorsa bari aile hekimine yazdirayım diye okey:)

Bel agrisi benimde cok canim bazen hem karin alti ve bel bacak agir yapiyor sanki reglinin ilk gun gibi siddetli oluyor korkuyorum ins saglikla ilerliyor hersey yolundadir
Insallah canim anneme sorunca diyor bazi bayanlar adet gunu geldigi zaman bu agripari ayni çekiyormuş hayirlisi canim

Progestan 200 ml normal hap ama fitil olarak kullaniyorum yani hem içilip hem fitil olarak kullanılıyor ayrıca fitili yok sanirim
Evet aynen hem hap hem fitil olarak kullaniliyor. Galiba hap olarak yan etkisi fazlaymiş. Ondan fitil olarak daha iyi

Progestan 200 ml normal hap ama fitil olarak kullaniyorum yani hem içilip hem fitil olarak kullanılıyor ayrıca fitili yok sanirim
Evet aynen. Bi ilaç ama her yolla alabiliyorsun. Fitil olarak alınınca hem daha etkili oluyormuş hemde ağızdan alıncaki olan yan etkiler olmuyor. Ağızdan alınca insan sersemliyor uykuya meyil oluyor mide bulantısı bende baş dönmesi göz kararması falan da yaptı. Fitil daha iyi.

X