2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Payates haşlama ye az tuzla hiç yağ ekleme ishalini keser. Koyu telveli türk kahveSi iç o da iyi gelir
Evet patates haşlama mide bulantısına da iyi geliyor küçüklüğümden beri her midem bulandiğında patates haşlarım babaannem söylemişti bana yıllar önce:))

:KK23:aboo öylemiymiş ben gece donuyorum gündüz arada yanıyorum her işim ters ikiz olmasın üşüme yanma kız oğlan ne iyi olur
Valla İnşallah gönlüne göre olur canım:) ama doğru olabilme ihtimali var ben ilkinde üşümüşüm çok oğlum oldu ama %50 ihtimal var zaten bilemiyorum ki😊

Bende okulda iki maske takıyorum ders anlatırken boğuluyorum 😔
aynen ben de çift maske takıyorum,ve bugun az kalsın boguluyordum,cocuklar dezenfektanı masaya yerlere hunharca dökmüşler , bogazm yanmaya basladı,nefesim kesildi gözlerimden yaşlar aktı,kendımı zor dışarı attım,hizmetli masayı yerleri sildi de kendıme geldım

aynen ben de çift maske takıyorum,ve bugun az kalsın boguluyordum,cocuklar dezenfektanı masaya yerlere hunharca dökmüşler , bogazm yanmaya basladı,nefesim kesildi gözlerimden yaşlar aktı,kendımı zor dışarı attım,hizmetli masayı yerleri sildi de kendıme geldım
Çok geçmiş olsun:)) siz sınıf öğretmeni misiniz?

Valla İnşallah gönlüne göre olur canım:) ama doğru olabilme ihtimali var ben ilkinde üşümüşüm çok oğlum oldu ama %50 ihtimal var zaten bilemiyorum ki😊
Amin canım benimde bir kızım var 6 yasında onda yanmışfım kışın petekler kapalı oturdum düşün :KK70:

X