2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Genelde yasaklar cuma akşamından sonraki günün sabahına kadar sürüyor ama inşallah olmaz tabiki❤️❤️
İnşallah pazartesiye kadar açıklar da ertelemem yoksa 25inde ne olacağı belirsiz 😔
Ertelersek Temmuzda başlatılırsa bu sefer aileler 1 hafta daha erteleyin diyecekler benimki kalacak yine temmuza
Güzel bir habere çok ihtiyacım var. 🤦🏻‍♀️

İnşallah pazartesiye kadar açıklar da ertelemem yoksa 25inde ne olacağı belirsiz 😔
Ertelersek Temmuzda başlatılırsa bu sefer aileler 1 hafta daha erteleyin diyecekler benimki kalacak yine temmuza
Güzel bir habere çok ihtiyacım var. 🤦🏻‍♀️
Hiiiç sonu yok ya hep stres üstüne stres yükleniyoruz

Sen kınanı hangi tarihe aldın canım zaman geçtikçe daha cok strese giriyorum🙈
29 Mayıs olan tarihimi daha değiştirmedim 🤷🏻‍♀️ 1 haziranda açılırsa 2 Haziran nikah 1 Haziran kına yaparım veya 2-3 Haziran şeklinde çünkü diğer törenimiz 5 Haziran İstanbul git gel olacak 🤷🏻‍♀️ Daha belirlemedim tarihi 🤷🏻‍♀️ Yarın bi bakacağım

Kaftanımı cok seviyorum kınamın olmasını ve kaftanımı giymeyi cok istiyorum🥺
Ben de istiyorum ama çok umutlu konuşmamış moralim bozuldu ya. Haftaya kadar vaka inmezse kınaları açmayabilir.
Şurda 15 gün kalmış daha ne yapacağımız belirsiz, biz neyi yaşıyoruz film gibi hayatlar be😂

Ben de istiyorum ama çok umutlu konuşmamış moralim bozuldu ya. Haftaya kadar vaka inmezse kınaları açmayabilir.
Şurda 15 gün kalmış daha ne yapacağımız belirsiz, biz neyi yaşıyoruz film gibi hayatlar be😂
Tek kına olmaz ki toptan hiç birini açmaz offf tekrardan gün nasıl bulacağız yine birde stres vs. 🤦🏻‍♀️🙍🏻‍♀️

29 Mayıs olan tarihimi daha değiştirmedim 🤷🏻‍♀️ 1 haziranda açılırsa 2 Haziran nikah 1 Haziran kına yaparım veya 2-3 Haziran şeklinde çünkü diğer törenimiz 5 Haziran İstanbul git gel olacak 🤷🏻‍♀️ Daha belirlemedim tarihi 🤷🏻‍♀️ Yarın bi bakacağım
İnşallah yaparız bu sefer gönlümüze göre 🙏🏻

Tek kına olmaz ki toptan hiç birini açmaz offf tekrardan gün nasıl bulacağız yine birde stres vs. 🤦🏻‍♀️🙍🏻‍♀️
Asla açıklama yok. Üniversiteler açılmayacakmış tüm öğrenciler aşılanana kadar.
5 bin konusunun çok üstüne düşülmüş. Ee pazartesiye açıklamayabilir o zaman.
Ben şimdi 25 ine atarım o gün de sınav yüzünden kapanma gelir. Temmuza da atmak istemiyorum 🤦🏻‍♀️

Kızlar gerçekten gönlünüzden ne geçiyor sizce açılacak mı düğünler ve açılırsa da açıklama ne zaman gelecek?
Yanlış bir karar alıp pişman olmak istemiyorum.

Kızlar gerçekten gönlünüzden ne geçiyor sizce açılacak mı düğünler ve açılırsa da açıklama ne zaman gelecek?
Yanlış bir karar alıp pişman olmak istemiyorum.
Bence açılacak gibi geliyor. Çünkü herkes cok bıkmıs durumda.

Artı olarak kışın bile 6-8 bin arasında git gel yaptık. Her yer kapalı olmasına rağmen. Şu durumlarda asla düşemeyiz

Artı olarak kışın bile 6-8 bin arasında git gel yaptık. Her yer kapalı olmasına rağmen. Şu durumlarda asla düşemeyiz
Geçen yaz vaka sayılarını gizleyip hasta sayılarını paylaşmışlardı da öyle açılmıştı her yer
Bu sene bu vakalar 5e düşmeden tam rahatlama olmayacakmış az önce açıklamış 🤷🏻‍♀️

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kısmi kapanmayla tam kapanma arasında farkı çok açık net gördük. Şimdi hedef 5 bine inmek, 5 bine indiğimiz andan itibaren çok daha rahatlayacağız."

Ay inşallah 😍
Bana da tek umut veren tepkiler şu an. Düğün salonumuz, 1 saat 100 kişi ile açılırsa bize bi faydası yok herkes ileri tarihe atmak ister haziran da boş geçer demişti bize
Yok alakası yok. Yapan binlercesi var kimse ileri atmaz. Onların kuruntusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kısmi kapanmayla tam kapanma arasında farkı çok açık net gördük. Şimdi hedef 5 bine inmek, 5 bine indiğimiz andan itibaren çok daha rahatlayacağız."
Canım şöyle düşün, sinema tiyatro bütün yasakların kalkması pub gece kulubu acılması bunların hepsi buna dahil. 5bine inmeden sinema acmaz gece kulubu acmaz ama düğün günlük yaşamı etkiler

X