2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ca

Canım hayırlı olsun ❤️❤️ Ama cok tez canlısın bence... geçen sene de Temmuz da olan düğününü ertelemiştin ve düğünler olmuştu çok pişman olmuştun.... o yüzden tez canlılığını bırak sakin ol❤️
yer bulamamaktan korkuyorum çünkü geçen sene temmuzda ertelediğimizde ekim e kadar yer bulamadık ,bakalım inşallah haziranda açılırda düzgün bi şekilde o zamana kaydırırız

ben dün bikaç arkadaşıma söyledim şok oldular kızım p.tesi kına mı olur nasıl gelcez diye , dedim napayım yer yok birine uysa diğerine uymuyo ben kına ve organizasyonu hallettim ama düğün belli değil bakalım hangi salona kalcaz, birde geçen senenin sezon açılmasına baktım da bi gazetenin internetteki haberine göre geçen sene 1 haziranda yasaklar kaldırılmış 10 haziranda nikah salonlarının 15 hazirandan itibaren açıldığı ve 1 temmuzdan itibaren de düğünlerin açıldığı haberi yayımlanmış bence bunu bu sene daha öne çeker çok isyan var
Ben hiç sanmıyorum 1 temmuza kalacağını. Geçen sene aşı maşı hiçbir şey yokken o zamana çekildi
Bu sene illa farklılık olur
İki seçeneğe de kendimi hazırladım
Ama açacaksa da 24ünde söylerler inşallah en geç de boşuna ertelemiş olmam😔😔 fazladan 1 gün bile bu stresle yaşamak istemiyorum artık

Ben hiç sanmıyorum 1 temmuza kalacağını. Geçen sene aşı maşı hiçbir şey yokken o zamana çekildi
Ama açacaksa da 24ünde söylerler inşallah en geç de boşuna ertelemiş olmam😔😔 fazladan 1 gün bile bu stresle yaşamak istemiyorum artık
O kadar hak veriyorum fazladan bir gün stresi bile cok kötü

bende sanmıyorum , geçen sene aşı yoktu bu sene var dediğin gibi hem kendisi de söyledi eskisi gibi sıkı yasaklar olmıcak diye inşallah ya ya 1 haziran ya da ikinci haftasında açıklancak gibi geliyo

Kınada 2 tane kıyafet giyecektim ama artık sadece bindallı giymeye karar verdim o da kınam olursa tabii
Zaman az olacak o yüzden gerek duymadım

Kınada 2 tane kıyafet giyecektim ama artık sadece bindallı giymeye karar verdim o da kınam olursa tabii
Zaman az olacak o yüzden gerek duymadım
benimde 2 kıyafet 1 bindallı , en hızlı kıyafet değiştirme şovu falan yapcam heralde keşke hepsini üst üste giyip sağdan soldan çekiştirince çıkanlardan olsaydı :KK70: :KK70:

Arnavutlar 5-6 tane değiştiriyodu öyle bi adet mi yoksa. Ben 2 ye bile cesaret edemedim 😂
kv nin tarafında geline kadife elbise dikiliyormuş kınada giyiyormuş arnavut değiller ama köy adetleri var köydede yaşamıyolar ama adetleri sürdürüyorlar işte :) bende kırmak istemedim çok özendi diye benimde gözümde büyüyor bide ikiside balık elbise hiç akıl edememişim a formda olsun diye hazır aldığımı ama a modelde beni kilolu gösteriyo heralde ondan tercih etmedim o kadar uzun zaman oldu ki hatırlamıyorum :KK70:

kv nin tarafında geline kadife elbise dikiliyormuş kınada giyiyormuş arnavut değiller ama köy adetleri var köydede yaşamıyolar ama adetleri sürdürüyorlar işte :) bende kırmak istemedim çok özendi diye benimde gözümde büyüyor bide ikiside balık elbise hiç akıl edememişim a formda olsun diye hazır aldığımı ama a modelde beni kilolu gösteriyo heralde ondan tercih etmedim o kadar uzun zaman oldu ki hatırlamıyorum :KK70:
Artık yarım saatte bir değiştirirsin bakalım süreye ne diyecekler 😂
Ben de helen model beğenmiştim bi tane ama diktirmeye cesaret edemedim kurallar açıklanmadı diye🤷🏻‍♀️

26-27 haziranda sınav varmış. Şubatta sokağa çıkma yasağı yapmışlardı. 25 ini etkilemez sanırım. Şimdi arkadaşım söyleyince aklıma takıldı.

26-27 haziranda sınav varmış. Şubatta sokağa çıkma yasağı yapmışlardı. 25 ini etkilemez sanırım. Şimdi arkadaşım söyleyince aklıma takıldı.
Evet o yüzden burdan biri 26sında olan düğününü öne almıştı galiba üniversite sınavı geçen sene de yasak vardı

Salona sordum şimdi de, o kışındı yazın öyle bir kısıtlama olmaz. Hadi oldu diyelim cumayla alakası olmaz dedi
Paranoyak oldum iyice inşallah 25ine kalmadan olur biter yoksa bi de bunu kafaya takarım

X