2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Tabi haklılar onlar da. Piyasayla ilgili bir fikrim yok da o yüzden sordum
Kalıcı makyaj olursa fiyat çok değişiyordu benim tuttuğum yerde.
E mecbur öyle olcak
Dış çekimde normal makyaj mı olsa kalıcı mı bir tek ona karar veremedim.
Daha önce yaptırmadım ama normali kadar doğal olmuyo sanırım

Kızlar ben kalıcı oje yaptırmayı düşünüyorum da, balayında falan büyük rahatlık
Kınada ne renk oje sürülür acaba 😂 ona göre kınada değil düğünde yaptırırım diye düşündüm

Nedimeler sağolsun beni çok rahatlatıyolar 😍
Organizasyoncuya da dedim ben ne ne zaman olur sırasını bile bilmiyorum diye. Kızlar hepsini ayarlar gelir söyler çalışırız da dedi valla rahatladım
Korona olmasa benden önce olan tüm kınaları izlicektim normalde, şimdiye kadar hep telefon oynadığım için düğünlerde-sıfır bilgi😂😂
Mesela düğünde çiçek atılır ya o ne zaman atılır, erkeğin ayağına nikahta imzadan hemen sonra mı basılır önce mi vs
Böyle çok detay var bilmediğim 🙈
Bende inanılmaz stresliyim boşnak kınası olacak oyunlarını adetlerini bilmem halaylarını öğrenmeye çalışıyorum bir yandanda dansçı tuttum öte yandan kıyafet değiştirme serüvenleri var.. farklı gelenek ile boğuşuyorum bu hengamede 🤦🏻‍♀️

Kızlar ben kalıcı oje yaptırmayı düşünüyorum da, balayında falan büyük rahatlık
Kınada ne renk oje sürülür acaba 😂 ona göre kınada değil düğünde yaptırırım diye düşündüm
Oje kullanan ve çok seven birisi değilim ancak doğal tonları çok temiz ve şık buluyorum nude ton renkleri hem herşeye uyumlu hemde zarif 🎀

Eminim çok güzel olacaksın 🤍 otelde hazırlanırken çekim falan yaptırmayı düşünüyor musun
Yok canım tek olacağım şehirler farklı ben hemşireyim bütün arkadaşlarım doktor hemşire hepsi full nöbet calısıyor o yüzden öyle cekimlik eğlencelik durumum olmayacak. Gariban gariban hazırlanıcam:KK70:

Yok canım tek olacağım şehirler farklı ben hemşireyim bütün arkadaşlarım doktor hemşire hepsi full nöbet calısıyor o yüzden öyle cekimlik eğlencelik durumum olmayacak. Gariban gariban hazırlanıcam:KK70:
Düşünme öyle senin en güzel günün olacak 🧿 arkadaşların farklı şehirlerden gelmesi çok çok zorlaştı artık bende haftaiçine çekeceğim mesela gelmek isteyen bile gelemeyecek 🤷🏻‍♀️ Ama olsun gönüller bir olsun hayırlısıyla yuvamızı kuralım da arkadaşlarımızla farklı güzel anılar biriktiririz 💖💖

Düşünme öyle senin en güzel günün olacak 🧿 arkadaşların farklı şehirlerden gelmesi çok çok zorlaştı artık bende haftaiçine çekeceğim mesela gelmek isteyen bile gelemeyecek 🤷🏻‍♀️ Ama olsun gönüller bir olsun hayırlısıyla yuvamızı kuralım da arkadaşlarımızla farklı güzel anılar biriktiririz 💖💖
Hepimiz minnoş gelinler olacağız Allah’ın izniyle❤️ Allah evlerimize eşlerimize huzur bereket saygı sevgi nasip etsin ve tabii kına ile düğünlerimizi hayırlısı ile yapmayı nasip etsin 🙏🤣

Oturdugumuz semt disindaki belediyelerden gun almak istersek ekstra bir seyler yapmamiz gerekiyor mu canim biliyor musun?
Bide eger mekana getirtilirse onuda aylar oncesinden mi ayarlamak gerekiyor? Cok soru sordum kusurabakma :)
Her sey gonlunce cok guzel olur insallah
Ay sor canım ne kusuru😊 teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. 🌺

Eskiden çiftlerin ikisinin de bağlı olduğu belediye dışındaki belediyeden nikah günü alması için ortak izin belgesi alması gerekiyormuş ama artık o kalkmış. Şimdi herkes her belediyeden alabiliyormuş ama bazı belediyelerin kendi bölgesinde ikamet eden kişilere öncelik tanıdığını söylediler. Mesela Bayrampaşa Belediyesi öncelik tanıyormuş, aradığımda öyle dediler. Diğerlerini bilmiyorum hiç. Mekana getirtildiğinde başkaları nasıl ayarlıyor bilmiyorum ama mesela biz de mekana getireceğiz inşallah, biz ağustos için perşembe gün alacağız işte. Yani geciktik mi bilmiyorum 🤔

Bu arada sen hangi belediyeden gün almayı düşünüyorsun canım? Çok araştırıyorum bu ara, eğer o belediyeyi de araştıracak olursam aklımda olsun yazarım sana.

Yine geç de olsa yazdıklarınızı okudum. Her şey çok güzel olucak kızlar merak etmeyin. Az kaldı burada güzel tecrübelerinizi bizlerle paylaşacaksınız daha🌺 Allah yardımcınız olsun... Her gece kendim için dua ederken sizlere de ediyorum.❤️

Bu arada dans etme konusunda da şunu söyleyeyim, hayatımda kimsenin kınasında düğününde falan oynamamışımdır. Hep en fazla kalkıp alkış yapardım, saçma gelirdi o şarkıdan diğerine geçip deli gibi oynuyorlar derdim😂😂 şimdi aksi gibi bu korona döneminde evleniyorum ve kınamda acayip dağıtasım var🙈 pek oynamadığım için hafif çekinirim herhalde ama kınayı yapabilirsek herkes şaşıracak muhtemelen🙈 kimse yokmuş gibi düşünüp oynamaya çalışacağım😂

Bu arada dans etme konusunda da şunu söyleyeyim, hayatımda kimsenin kınasında düğününde falan oynamamışımdır. Hep en fazla kalkıp alkış yapardım, saçma gelirdi o şarkıdan diğerine geçip deli gibi oynuyorlar derdim😂😂 şimdi aksi gibi bu korona döneminde evleniyorum ve kınamda acayip dağıtasım var🙈 pek oynamadığım için hafif çekinirim herhalde ama kınayı yapabilirsek herkes şaşıracak muhtemelen🙈 kimse yokmuş gibi düşünüp oynamaya çalışacağım😂
Haha aynen ben de demekten yoruldum ama yine aynı düşüncedeyim canım 😂😂

X