- 25 Şubat 2021
- 1.807
- 1.857
Ben ekimde tutmuştum ne acelem varsaTeşekkür ederiim ben de isterlerse 100 vereyim diye düşünmüştüm az gelir de komik mi olur acaba dedim o zaman normalmiş
şimdi tutsam düğün sezonu ya daha çok isterlerdi muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ekimde tutmuştum ne acelem varsaTeşekkür ederiim ben de isterlerse 100 vereyim diye düşünmüştüm az gelir de komik mi olur acaba dedim o zaman normalmiş
Olsun ondan kar etmiş olmuşsun en azındanBen ekimde tutmuştum ne acelem varsa
şimdi tutsam düğün sezonu ya daha çok isterlerdi muhtemelen
Kalıcı makyaj olursa fiyat çok değişiyordu benim tuttuğum yerde.Tabi haklılar onlar da. Piyasayla ilgili bir fikrim yok da o yüzden sordum
Bende inanılmaz stresliyim boşnak kınası olacak oyunlarını adetlerini bilmem halaylarını öğrenmeye çalışıyorum bir yandanda dansçı tuttum öte yandan kıyafet değiştirme serüvenleri var.. farklı gelenek ile boğuşuyorum bu hengamedeNedimeler sağolsun beni çok rahatlatıyolar
Organizasyoncuya da dedim ben ne ne zaman olur sırasını bile bilmiyorum diye. Kızlar hepsini ayarlar gelir söyler çalışırız da dedi valla rahatladım
Korona olmasa benden önce olan tüm kınaları izlicektim normalde, şimdiye kadar hep telefon oynadığım için düğünlerde-sıfır bilgi
Mesela düğünde çiçek atılır ya o ne zaman atılır, erkeğin ayağına nikahta imzadan hemen sonra mı basılır önce mi vs
Böyle çok detay var bilmediğim
Benim istanbulda olan düğün 1500 , kendi yaşadığım şehirde 750 fiyatlar epey pahalı ancak içime sinsin de önemli olan o tesettür için fiyatlar normali hiç bilmiyorumBu üzdü Kınayla birlikte mi tek düğün mü
Oje kullanan ve çok seven birisi değilim ancak doğal tonları çok temiz ve şık buluyorum nude ton renkleri hem herşeye uyumlu hemde zarifKızlar ben kalıcı oje yaptırmayı düşünüyorum da, balayında falan büyük rahatlık
Kınada ne renk oje sürülür acaba ona göre kınada değil düğünde yaptırırım diye düşündüm
Kına da kırmızı sürülür canım kırmızı oje rujKızlar ben kalıcı oje yaptırmayı düşünüyorum da, balayında falan büyük rahatlık
Kınada ne renk oje sürülür acaba ona göre kınada değil düğünde yaptırırım diye düşündüm
Sadece düğün biz de şehirler farklı, düğünümün oldugu şehirde otelde kalcam otele gelip hazırlasınlar dedim ayağa geliyoruz diye yoldularBu üzdü Kınayla birlikte mi tek düğün mü
Eminim çok güzel olacaksın otelde hazırlanırken çekim falan yaptırmayı düşünüyor musunSadece düğün biz de şehirler farklı, düğünümün oldugu şehirde otelde kalcam otele gelip hazırlasınlar dedim ayağa geliyoruz diye yoldular
Yok canım tek olacağım şehirler farklı ben hemşireyim bütün arkadaşlarım doktor hemşire hepsi full nöbet calısıyor o yüzden öyle cekimlik eğlencelik durumum olmayacak. Gariban gariban hazırlanıcamEminim çok güzel olacaksın otelde hazırlanırken çekim falan yaptırmayı düşünüyor musun
Düşünme öyle senin en güzel günün olacak arkadaşların farklı şehirlerden gelmesi çok çok zorlaştı artık bende haftaiçine çekeceğim mesela gelmek isteyen bile gelemeyecek Ama olsun gönüller bir olsun hayırlısıyla yuvamızı kuralım da arkadaşlarımızla farklı güzel anılar biriktiririzYok canım tek olacağım şehirler farklı ben hemşireyim bütün arkadaşlarım doktor hemşire hepsi full nöbet calısıyor o yüzden öyle cekimlik eğlencelik durumum olmayacak. Gariban gariban hazırlanıcam
Hepimiz minnoş gelinler olacağız Allah’ın izniyle Allah evlerimize eşlerimize huzur bereket saygı sevgi nasip etsin ve tabii kına ile düğünlerimizi hayırlısı ile yapmayı nasip etsinDüşünme öyle senin en güzel günün olacak arkadaşların farklı şehirlerden gelmesi çok çok zorlaştı artık bende haftaiçine çekeceğim mesela gelmek isteyen bile gelemeyecek Ama olsun gönüller bir olsun hayırlısıyla yuvamızı kuralım da arkadaşlarımızla farklı güzel anılar biriktiririz
Ay sor canım ne kusuru teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.Oturdugumuz semt disindaki belediyelerden gun almak istersek ekstra bir seyler yapmamiz gerekiyor mu canim biliyor musun?
Bide eger mekana getirtilirse onuda aylar oncesinden mi ayarlamak gerekiyor? Cok soru sordum kusurabakma :)
Her sey gonlunce cok guzel olur insallah
Amin inşallah inşallahHepimiz minnoş gelinler olacağız Allah’ın izniyle Allah evlerimize eşlerimize huzur bereket saygı sevgi nasip etsin ve tabii kına ile düğünlerimizi hayırlısı ile yapmayı nasip etsin
Olsunn keyfini tadını çıkar insallah içine sinsin de önemli olan oSadece düğün biz de şehirler farklı, düğünümün oldugu şehirde otelde kalcam otele gelip hazırlasınlar dedim ayağa geliyoruz diye yoldular
Bana da 1200 dedi düğün için bakalım kınaya da aynı yere gideceğim belki üç beş bir şey düşer ama aynı civarda herhaldeBenim istanbulda olan düğün 1500 , kendi yaşadığım şehirde 750 fiyatlar epey pahalı ancak içime sinsin de önemli olan o tesettür için fiyatlar normali hiç bilmiyorum
Haha aynen ben de demekten yoruldum ama yine aynı düşüncedeyim canımBu arada dans etme konusunda da şunu söyleyeyim, hayatımda kimsenin kınasında düğününde falan oynamamışımdır. Hep en fazla kalkıp alkış yapardım, saçma gelirdi o şarkıdan diğerine geçip deli gibi oynuyorlar derdim şimdi aksi gibi bu korona döneminde evleniyorum ve kınamda acayip dağıtasım var pek oynamadığım için hafif çekinirim herhalde ama kınayı yapabilirsek herkes şaşıracak muhtemelen kimse yokmuş gibi düşünüp oynamaya çalışacağım