2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Nişandaki ilk dans şarkımızdı :KK200: 2 tane müzik seçmemiz istenirse ikinci olarak yine bu şarkıyı seçerim, çok seviyorum. İlkine daha karar veremedik.
Giriş şarkım valse olacak çok büyük ihtimal
Shape of you cok hareketli thinking out loud cok sakin aram yok hic

Shape of you cok hareketli thinking out loud cok sakin aram yok hic
Nişanda une belle histoire ile girmiştik, yabancı olarak o da çok hoş ikisinin ortası gibi sanki

ben testi kırmaymış, böyle nedimelerle dans gösteriymiş onları nasıl yapcam aklım orda. normal oyun neyse de onlar beni çok geriyo :confused: Komik görüncem o kesin de neyse artık 😂

Nişanda une belle histoire ile girmiştik, yabancı olarak o da çok hoş ikisinin ortası gibi sanki

ben testi kırmaymış, böyle nedimelerle dans gösteriymiş onları nasıl yapcam aklım orda. normal oyun neyse de onlar beni çok geriyo :confused: Komik görüncem o kesin de neyse artık 😂
Ay aman bosversene ben hic takılmıyorum valla salak gibi de dursam dkfmfmfm

Benc
Kesin dururum beceremem yani öyle kıvırta kıvırta 😂 tek umudum organizasyon zaten en azından destek olurlar yoksa kına düğün gibi değil ki ağırlık hep gelinde oluyor. Öyle kalakalırdım
Bence akışına bırak kına senin zaferin gibi düşün 😂 malum çok emek vererek yapacağımız bişey kızlarlar birlikte çok güzel danslar ediceksin eminim çok güzel geçecek 🤩

Kızlar bir şey soracağım kuaför ayarlarken kapora verdiniz mi? Yarın randevu almaya gidicem de istiyorlar mı nasıl oluyo yine hiçbir bilgim yok🙈

Benc

Bence akışına bırak kına senin zaferin gibi düşün 😂 malum çok emek vererek yapacağımız bişey kızlarlar birlikte çok güzel danslar ediceksin eminim çok güzel geçecek 🤩
Nedimeler sağolsun beni çok rahatlatıyolar 😍
Organizasyoncuya da dedim ben ne ne zaman olur sırasını bile bilmiyorum diye. Kızlar hepsini ayarlar gelir söyler çalışırız da dedi valla rahatladım
Korona olmasa benden önce olan tüm kınaları izlicektim normalde, şimdiye kadar hep telefon oynadığım için düğünlerde-sıfır bilgi😂😂
Mesela düğünde çiçek atılır ya o ne zaman atılır, erkeğin ayağına nikahta imzadan hemen sonra mı basılır önce mi vs
Böyle çok detay var bilmediğim 🙈

X