2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Gönlünce olsun canım ❤️❤️❤️
Teşekkür ederim canım, senin de inşallah❤️
Olur inşallah kalbinizi ferah tutun yeni gün vermeye başlaması sevindirici bir haber sizin için.
Evet umarım halledebiliriz canım..
merhaba hangi belediye acaba? bende ekim gibi bakıcam ama bu belirsizlik yüzünden hiçbir plan yapamıyoruz ki yaz sonrası iyice kapanma olabilir diye :KK43:
Esenler dedi canım. Ben o tarafta oturmuyorum karşıdayım. Oralarda olsam gidip yüz yüze de görüşürdüm de aradım mecbur. Perşembe başvuruya gideceğiz oraya, bakalım ne diyecekler haftasonu için...

22.45 ve kısıtlı mevzusunu benim salonumun da Sahibi söylemişti bana. Bence 26-27ye kadar bekle daha ileri tarihte vakalar artarsa ne yapacakları yine belli olmayacak.
27 ye kadar beklersem nişanlım 28 inde çalışıyor sonra izin alcaktı hatta
29-30 haftasonu yasağı
3 günümüz kalıyo o 3 günde hazırlık yapamayız 🤷🏻‍♀️ salon bile sizi kınadan önceki gün çağırcaz giriş provası-müzikler-sandalye tül rengi vs için dedi
Yani yetişmesi imkansız :KK43: en en geç 24 ünde haberdar olmamız gerekiyor. Açıklama gelmezse arayıp 25 ine atcaz maalesef
22.45 sorun değil yeter de artar bence razıyım ama 100 kişi olursa yine yapmayız diye konuştuk. Salon sahibi de dedi ben olsam 100 kişiye bu parayı vermem diye 😃

24 mayısa kadar haber çıkmazsa düğün tarihin 25 haziran doğru mu anladım , peki kapalı salon mu yani geçen sene bunla ilgili de yasak vardı bu sene olur mu acaba salon sahibi bişey dedi mi, bende bugün yada yarın gidicem salona bakalım ne dicekler, zaten düğünler hemen hemen 23.00 gibi bitiyo genelde aile yakın akraba kalıyo keşke öyle olsa da ona da şükür valla , ama şunu anlamadım 24 üne kadar açıklama çıkmazsa sana 1 haziranda açıklama yapılır mı dendi de 25 hazirana tarih aldın
Evet 24 mayısa kadar beklicez. Eğer haber çıkmazsa direkt o akşam 25 hazirana atcaz tarihi.
Salon bizce açıklanır 1 hafta öncesi, ama geçen sene 1 günde bütün düğünleri iptal ettiler bütün gelinler gelip gidip ağladı çok perişan oldu herkes falan dedi..
Yani bizce açıklanır ama açıklanmasa da şaşırmayız modundalar. Zaten 2 salon sahibi o kadar mutsuzdu ki birer saat oturup dertleştik 😂

Teşekkür ederim canım, senin de inşallah❤️

Evet umarım halledebiliriz canım..

Esenler dedi canım. Ben o tarafta oturmuyorum karşıdayım. Oralarda olsam gidip yüz yüze de görüşürdüm de aradım mecbur. Perşembe başvuruya gideceğiz oraya, bakalım ne diyecekler haftasonu için...
Oturdugumuz semt disindaki belediyelerden gun almak istersek ekstra bir seyler yapmamiz gerekiyor mu canim biliyor musun?
Bide eger mekana getirtilirse onuda aylar oncesinden mi ayarlamak gerekiyor? Cok soru sordum kusurabakma :)
Her sey gonlunce cok guzel olur insallah

27 ye kadar beklersem nişanlım 28 inde çalışıyor sonra izin alcaktı hatta
29-30 haftasonu yasağı
3 günümüz kalıyo o 3 günde hazırlık yapamayız 🤷🏻‍♀️ salon bile sizi kınadan önceki gün çağırcaz giriş provası-müzikler-sandalye tül rengi vs için dedi
Yani yetişmesi imkansız :KK43: en en geç 24 ünde haberdar olmamız gerekiyor. Açıklama gelmezse arayıp 25 ine atcaz maalesef
22.45 sorun değil yeter de artar bence razıyım ama 100 kişi olursa yine yapmayız diye konuştuk. Salon sahibi de dedi ben olsam 100 kişiye bu parayı vermem diye 😃
25inde de 100 kişiyle yaparsınız ama bence hazırlıklı ol evet esneklik sağlanır ama bu yaz boyu kişi ve saat kısıtlamalı devam edecek aksinin olacagını kesinlikle düşünmüyorum.

her türlü gidersiniz olacakmış gibi salona, çünkü beklemekte ister istemez strese koyacak seni

Evet 24 mayısa kadar beklicez. Eğer haber çıkmazsa direkt o akşam 25 hazirana atcaz tarihi.
Salon bizce açıklanır 1 hafta öncesi, ama geçen sene 1 günde bütün düğünleri iptal ettiler bütün gelinler gelip gidip ağladı çok perişan oldu herkes falan dedi..
Yani bizce açıklanır ama açıklanmasa da şaşırmayız modundalar. Zaten 2 salon sahibi o kadar mutsuzdu ki birer saat oturup dertleştik 😂
Yaa onlar mutsuz biz mutsuz bakalım ne zaman yapcaz 🙂
Eylül de sanki sadece nikaha izin vermişlerdi birden çok kötü ertesi gün düğün yapcam diye heveslen pat yasak 😳

Eylül de sanki sadece nikaha izin vermişlerdi birden çok kötü ertesi gün düğün yapcam diye heveslen pat yasak 😳
O zamandan beri hep 50&100 kişilik merasimlere izin verildi hep. Onun üstünde gevşetileceğini sanmıyorum ben artık.

25inde de 100 kişiyle yaparsınız ama bence hazırlıklı ol evet esneklik sağlanır ama bu yaz boyu kişi ve saat kısıtlamalı devam edecek aksinin olacagını kesinlikle düşünmüyorum.

her türlü gidersiniz olacakmış gibi salona, çünkü beklemekte ister istemez strese koyacak seni
Salon sahibi de kısıtlamalı olur ama 1 hazirandakiyle 15 hazirandaki aynı olmaz bir yerden sonra gevşeme olur dedi.
Bir de salondaki ilk düğün bizimmiş bizden öncekiler ertelemiş hep
Bana saat kısıtlı olsun hiç problem yok ama 100 kişi derlerse aileler o kısmı sorun ediyo.
bizim aile biraz sorunlu, kıyametler kopar çağırılmayan olunca..
umarım salon kapasitesine göre alım yapılır ve hemen açılır
Bir yanım ertele için daha rahat olsun en fazla 20 gün beklemiş olursun dese de diğer yanım tabii ki hemen olsun bitsin diyor
Pazartesiye kadar öyle düşünmeden beklicez 🤷🏻‍♀️

Ağustosun 27si mi 28 i mi ne gelmişti yasak
Ertesi gün düğünü olanlar öyle kalakaldı
Bir tanıdığımız yemekli düğün yapacaktı kilolarca malzemesi kalmıştı öyle ortada
Düşünün 1 gün kala iptal mi olur, bari 3 gün sonra deselerdi ne bileyim..

Salon sahibi de kısıtlamalı olur ama 1 hazirandakiyle 15 hazirandaki aynı olmaz bir yerden sonra gevşeme olur dedi.
Bir de salondaki ilk düğün bizimmiş bizden öncekiler ertelemiş hep
Bana saat kısıtlı olsun hiç problem yok ama 100 kişi derlerse aileler o kısmı sorun ediyo.
bizim aile biraz sorunlu, kıyametler kopar çağırılmayan olunca..
umarım salon kapasitesine göre alım yapılır ve hemen açılır
Bir yanım ertele için daha rahat olsun en fazla 20 gün beklemiş olursun dese de diğer yanım tabii ki hemen olsun bitsin diyor
Pazartesiye kadar öyle düşünmeden beklicez 🤷🏻‍♀️
cok yorulduk ya hepimizin gönlünce olsun artık ne diyebiliriz ki

X