2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ciddi misiniz 😳 Perşembe ağustos ayına gün almaya gideceğiz, haftasonu için. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
İnşallah olmaz nerede yaşıyorsunuz ? Bizim İstanbul olduğu içinde sıkıntı tabi kalabalık bir ilçesinde olmayacak nikah ama yine bile şaşırdık. Mart'ta almıştık Mayıs ayı için gün o zaman bile haziranın haftasonlarını doldurmuşlardı 🤷🏻‍♀️

İnşallah olmaz nerede yaşıyorsunuz ? Bizim İstanbul olduğu içinde sıkıntı tabi kalabalık bir ilçesinde olmayacak nikah ama yine bile şaşırdık. Mart'ta almıştık Mayıs ayı için gün o zaman bile haziranın haftasonlarını doldurmuşlardı 🤷🏻‍♀️
Ben de İstanbul'dayım. Dün aradım belediyeyi bilgi almak için, ağustos ayına gün yeni vermeye başladık dedi de biraz rahatladım ama yine de emin olamıyorum. İnsanlar bugün öyle diyor yarın böyle. Bakalım perşembe göreceğiz. Dua edin benim için😢

Ben de İstanbul'dayım. Dün aradım belediyeyi bilgi almak için, ağustos ayına gün yeni vermeye başladık dedi de biraz rahatladım ama yine de emin olamıyorum. İnsanlar bugün öyle diyor yarın böyle. Bakalım perşembe göreceğiz. Dua edin benim için😢
Gönlünce olsun canım ❤️❤️❤️

kızlar ben salonun birini aradım diğerine de gittim (1 tanesi belediyenin kendi tesisi hatta) genelge falan hiç bir yazılı sözlü bilgi yok 1 haziran da açılması için uğraşılıyo denildi 1 haziranda açılırsa da kişi sayı kapasitesi saat sınırı olucağı söylendi her iki yerde aynı şeyleri söyledi

Olur inşallah kalbinizi ferah tutun yeni gün vermeye başlaması sevindirici bir haber sizin için.

Bende bugün nika almak için gittim cumartesi için , hınca hınç doluydu tarih öteleyen ve yeni alanlar ile. Biz alamadık yasak diye.belediyedeki tanıdık 1 hazirandan sonra verilmeye başlanır biraz daha kısıtlama azalıcak haftasonları açılması bekleniyor dedi içinizi ferah tuttun 🎈

Kızlar eksikleriniz var mı ? Ben bu konuda çok yıkığım 😂 Benim gelinlik, gelin buketi, nikah şekeri, gelin ayakkabım, fotoğrafçı, nikahta takıcağım takılar eksik ve hatta hiçbir kıyafetimi oturacağımız eve taşıyamadık bile kışlıkları falan. Ve 1 aydan az süre kaldı. Daha alınacak şeylerde bitmedi ev için.. Bilmiyorum ben bir şey söylemeden nişanlımda düşünmüyor ben anlamıyorum diyor 😂 Sanki ben 5 kez evlendim de..
Benim 10 temmuzda ama bu saydıklarının hiç biri bende de yok malum kısıtlamalar hepsine etki etti 🤦🏻‍♀️

Bir prof.dr tam kapanmanın etkisini ancak Mayıs sonunda tabloya yansır diyordu bakalım ne olacak🤦🏻‍♀️

Şimdi izledim savcıyı çok güzel noktalara değinmiş hakikaten bir durup düşündüm diğer ülkeler bizim kadar dikkat etmezken biz maske aşı diye çok zorluyoruz iki insan dışarı çıksa aman vaka sayısı artıcak telaşı içindeyiz. Türkiyenin böyle savcılara ihtiyacı var umarım başına bi iş gelmez. Malesef bizim akıllarımız arka planda dçnen şeyleri kestiremiyor keşke böyle aydınlatacak bir çok kişi olsa da doğru yolu görebilsek kafalar allak bullak

merhaba hangi belediye acaba? bende ekim gibi bakıcam ama bu belirsizlik yüzünden hiçbir plan yapamıyoruz ki yaz sonrası iyice kapanma olabilir diye :KK43:

X