- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Ciddi misiniz Perşembe ağustos ayına gün almaya gideceğiz, haftasonu için. İnşallah bir sıkıntı olmaz.Aynen haftasonalarını Eylül'e kadar doldurmuşlar mayıszedelere olarak haftaiçine kaldık olsun da buna da şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misiniz Perşembe ağustos ayına gün almaya gideceğiz, haftasonu için. İnşallah bir sıkıntı olmaz.Aynen haftasonalarını Eylül'e kadar doldurmuşlar mayıszedelere olarak haftaiçine kaldık olsun da buna da şükür.
İnşallah olmaz nerede yaşıyorsunuz ? Bizim İstanbul olduğu içinde sıkıntı tabi kalabalık bir ilçesinde olmayacak nikah ama yine bile şaşırdık. Mart'ta almıştık Mayıs ayı için gün o zaman bile haziranın haftasonlarını doldurmuşlardıCiddi misiniz Perşembe ağustos ayına gün almaya gideceğiz, haftasonu için. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Ben de İstanbul'dayım. Dün aradım belediyeyi bilgi almak için, ağustos ayına gün yeni vermeye başladık dedi de biraz rahatladım ama yine de emin olamıyorum. İnsanlar bugün öyle diyor yarın böyle. Bakalım perşembe göreceğiz. Dua edin benim içinİnşallah olmaz nerede yaşıyorsunuz ? Bizim İstanbul olduğu içinde sıkıntı tabi kalabalık bir ilçesinde olmayacak nikah ama yine bile şaşırdık. Mart'ta almıştık Mayıs ayı için gün o zaman bile haziranın haftasonlarını doldurmuşlardı
Gönlünce olsun canımBen de İstanbul'dayım. Dün aradım belediyeyi bilgi almak için, ağustos ayına gün yeni vermeye başladık dedi de biraz rahatladım ama yine de emin olamıyorum. İnsanlar bugün öyle diyor yarın böyle. Bakalım perşembe göreceğiz. Dua edin benim için
Son prova kaldıKanka daha gelinlik ayarlamadin mi anlamadim
Haa o hallolur ya sıkma canınıSon prova kaldı
İnşallah canım benim. Senin ne zaman ?Haa o hallolur ya sıkma canını
Olur inşallah kalbinizi ferah tutun yeni gün vermeye başlaması sevindirici bir haber sizin için.Ben de İstanbul'dayım. Dün aradım belediyeyi bilgi almak için, ağustos ayına gün yeni vermeye başladık dedi de biraz rahatladım ama yine de emin olamıyorum. İnsanlar bugün öyle diyor yarın böyle. Bakalım perşembe göreceğiz. Dua edin benim için
Benim 10 temmuzda ama bu saydıklarının hiç biri bende de yok malum kısıtlamalar hepsine etki ettiKızlar eksikleriniz var mı ? Ben bu konuda çok yıkığım Benim gelinlik, gelin buketi, nikah şekeri, gelin ayakkabım, fotoğrafçı, nikahta takıcağım takılar eksik ve hatta hiçbir kıyafetimi oturacağımız eve taşıyamadık bile kışlıkları falan. Ve 1 aydan az süre kaldı. Daha alınacak şeylerde bitmedi ev için.. Bilmiyorum ben bir şey söylemeden nişanlımda düşünmüyor ben anlamıyorum diyor Sanki ben 5 kez evlendim de..
Onu yazmak için girmiştim ben de. Belli artık bu ayarlarda olacak. Off offffffBugünkü vaka sayısı yine neredeyse 12 bin off düşmüyor
İstemesem de bencede böyle gidecek sanırımBence bu böyle artık ya. Aşılama hızı artmadıkça durum böyle devam edecek.
merhaba hangi belediye acaba? bende ekim gibi bakıcam ama bu belirsizlik yüzünden hiçbir plan yapamıyoruz ki yaz sonrası iyice kapanma olabilir diyeBen de İstanbul'dayım. Dün aradım belediyeyi bilgi almak için, ağustos ayına gün yeni vermeye başladık dedi de biraz rahatladım ama yine de emin olamıyorum. İnsanlar bugün öyle diyor yarın böyle. Bakalım perşembe göreceğiz. Dua edin benim için
3-7 haziranİnşallah canım benim. Senin ne zaman ?