2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ben olsam vazgeçmezdim sanırım. Ama 1 hafta yerine 2 gün kalırdım. 5 yıldız olmazdı da 3 yıldız olurdu vs. En uygun yeri bulmaya çalışırdım
Zaten 1 senedir çok yoruldum kendi adıma sürekli balayını düşünüp modumu yükseltiyorum. Tatile ayrı bi düşkünlüğüm var :)
Haklısın ben de çok istiyorum bir yıldır evdeyim ondan önce de hastanedeydim hava almaya bile cikamiyordum. Buna ihtiyacım var

Kizlar size bir şey danisacam. Ben ingilizce öğretmeniyim ama şuan master yapıyorum çalışmıyorum. Nişanlım da ingilizce öğretmeni beş bin lira maaş alıyor. Düğün için hiç birikimi yok. Babasının da yok ve asgari ücretle çalışıyor. Ben nişanlıma yük olmamaya çalıştım hep masraftan kaçtım ama evlenmek zor iş bi ton borç almak zorunda kaldı. Şimdi balayına da gidersek iyice sıkışacak. Ama cinselliği ilk yasayacagimiz zamanların özel olmasını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Balayindan vaz mı geçsem?
Yani açıkçası ben vazgeçmezdim 🙈 çünkü zaten herşey yapılmış bi balayı eklense nolur 🙈 hepimiz bunaldık artık evlerde ve tatile hasretiz daha makul birşey ayarlamaya çalışırdım yeterki farklılık olsun gezelim beraber vakit geçirelim 🥰

Kizlar size bir şey danisacam. Ben ingilizce öğretmeniyim ama şuan master yapıyorum çalışmıyorum. Nişanlım da ingilizce öğretmeni beş bin lira maaş alıyor. Düğün için hiç birikimi yok. Babasının da yok ve asgari ücretle çalışıyor. Ben nişanlıma yük olmamaya çalıştım hep masraftan kaçtım ama evlenmek zor iş bi ton borç almak zorunda kaldı. Şimdi balayına da gidersek iyice sıkışacak. Ama cinselliği ilk yasayacagimiz zamanların özel olmasını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Balayindan vaz mı geçsem?
Ucuz olsun ama olsun balayı çünkü sadece bir kez olacak diğer yıllarda gittiğiniz de tatil olarak kalacak size. Zaten evdeyiz sürekli ben kendimi sadece balayına odakladım nikahı bile o kadar düşünmüyorum 🙂

Kızlar durumlar 1 hazirana kadar uzatılmış😓

Eklentiler

• A2155438-1CFF-4B42-9018-6BE64D0D1BC1.jpeg
    A2155438-1CFF-4B42-9018-6BE64D0D1BC1.jpeg
    129,5 KB · Görüntüleme: 31
1 hazirana kadar haftasonları sokağa çıkma yasağı .. gerçekten bravo
Sonrasında da ne olacağı belirsiz
Yeni genelge hayırlı olsun ne desem gerçekten bilmiyorum

1 Haziranın kurallarını da mayısın son günü açıklarlar artık
Ben de 3 gün kala karar vermiş olurum işte
Bu nasıl bi şey ya o kadar kişinin ne yapacağını düşünen yok

X