2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Sonra 3 gün kala ertelemekle uğraşalım ..
Çok bir şey istemiyorum ya önceden haber etsinler sadece.
yarını da atlatalım da bakalım belki şu stres yerini rahatlamaya bırakır :)
Sosyal medya yıkılıyo çoğu kişi ses çıkarmaya başladı bu duruma
Bu sene 800.000 çift evlenecekmiş. Temmuzda başlarsa yer sorunu büyük olur
Allahım seni çok seviyorum ve koca istiyoruz nolur evlenelim düğünle dernekli artık 🙏🙏🥰 (espri dillidir) ❤️😍🥰🌺

offf offf 800.000 mi

evet ya haber etsinler bizde işimize yolumuza bakalım p.tesi kan vermeye gidicem nikah işlemleri için alınan raporun geçerliliği bitti mi acaba 6 ay ı geçti çünkü onu sorucam belli olmayan düğünüm ve nikahım için

Rahatlamaya bırakalım artık bunu hak ettik 😁
Biz Mart da gün alırken temmuz ve ağustos kapış kapış gidiyordu haftasonu hiç bulamam haftaiçi de meçhul inşallah ertelenmez 🙏🏻

evet ya haber etsinler bizde işimize yolumuza bakalım p.tesi kan vermeye gidicem nikah işlemleri için alınan raporun geçerliliği bitti mi acaba 6 ay ı geçti çünkü onu sorucam belli olmayan düğünüm ve nikahım için
Geçmiştir tarihi sağlam olsun sen yeniden al belgeleri

Kizlar size bir şey danisacam. Ben ingilizce öğretmeniyim ama şuan master yapıyorum çalışmıyorum. Nişanlım da ingilizce öğretmeni beş bin lira maaş alıyor. Düğün için hiç birikimi yok. Babasının da yok ve asgari ücretle çalışıyor. Ben nişanlıma yük olmamaya çalıştım hep masraftan kaçtım ama evlenmek zor iş bi ton borç almak zorunda kaldı. Şimdi balayına da gidersek iyice sıkışacak. Ama cinselliği ilk yasayacagimiz zamanların özel olmasını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Balayindan vaz mı geçsem?

Yaa bu rakamlar düşmez artık herkes misafirlikte şuanda deli gibi şampiyonluk kutlamaları yapılıyor dışarda heh birde daha israil toplanmaları henüz bu tabloya yansımadı off 😢
Valla herkesin derdi başka gezenlere oturun evde evlenemiyorum sizin yüzünüzden diyesim var 🤭

Son düzenleme:
Kizlar size bir şey danisacam. Ben ingilizce öğretmeniyim ama şuan master yapıyorum çalışmıyorum. Nişanlım da ingilizce öğretmeni beş bin lira maaş alıyor. Düğün için hiç birikimi yok. Babasının da yok ve asgari ücretle çalışıyor. Ben nişanlıma yük olmamaya çalıştım hep masraftan kaçtım ama evlenmek zor iş bi ton borç almak zorunda kaldı. Şimdi balayına da gidersek iyice sıkışacak. Ama cinselliği ilk yasayacagimiz zamanların özel olmasını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Balayindan vaz mı geçsem?
Ben olsam vazgeçmezdim sanırım. Ama 1 hafta yerine 2 gün kalırdım. 5 yıldız olmazdı da 3 yıldız olurdu vs. En uygun yeri bulmaya çalışırdım
Zaten 1 senedir çok yoruldum kendi adıma sürekli balayını düşünüp modumu yükseltiyorum. Tatile ayrı bi düşkünlüğüm var :)

X