2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kusura bakmayın ama böyle insanlar konuştukça boğasım geliyor. Size ne sanki biz bilmiyoduk normal düğün gibi olmayacağını zaten bundan sonra hiç öyle olmayacak biliyoruz bunu.
Benim de boğasım geliyo şansıma da çok var böyle etrafımda. Zaten benim moralim bozuk ne gerek var böyle laflara.. şimdi de kınalar açılmıcak tüh tüh diyolar. Bütün bayram benim düğün konuşulcak galiba :confused:

Benim de boğasım geliyo şansıma da çok var böyle etrafımda. Zaten benim moralim bozuk ne gerek var böyle laflara.. şimdi de kınalar açılmıcak tüh tüh diyolar. Bütün bayram benim düğün konuşulcak galiba :confused:
Hahahahaha o yüzden işte olmam çok keyifli 😆

Biz daha hiç bişey ayarlayamadık ya. Bi tek düğün mekanı hazır. Kına yerim hazır değil. Gelinlik bakmadım. Ev tutmadık. Eşya almadık. Dış çekim için fotocu ayarlamadık. Nikah günü almadık. Napcam ya düğün eylülde. 😥

Siz kına yakın diyin açılmadığı için 😂

Biz daha hiç bişey ayarlayamadık ya. Bi tek düğün mekanı hazır. Kına yerim hazır değil. Gelinlik bakmadım. Ev tutmadık. Eşya almadık. Dış çekim için fotocu ayarlamadık. Nikah günü almadık. Napcam ya düğün eylülde. 😥
Her şey hallolur stres yapmayın daha çok var.

Ohoo daha eylüle kadar 10 kere halledersin.
benim hazirana ayarlandı da ne oldu, her an iptal olabilir.
Kına yerini ayarlasan yeter en acili o yer bulma açısından. Gerisi olur gider

Şu nikah gününü alsak rahatlayacağımda tarih belli ya yer olmazsa diye stres oldum.😀 Diğerlerini hallederiz yavaş yavaş. Bide farklı şehre gitcem uzaktan zor oluyor.
Önce salon bak sonra gün al. Salon bulmak daha zor

Ohoo daha eylüle kadar 10 kere halledersin.
benim hazirana ayarlandı da ne oldu, her an iptal olabilir.
Kına yerini ayarlasan yeter en acili o yer bulma açısından. Gerisi olur gider
Kına yeri ayarlıcam bi yerle konuştum eylüle şuan alamam dedi.(2 ay oldu bunu diyeli) Fiyatlar belli değil durumlar belli değil. Sonra konuşalım dedi. Haftaya arıcam bakalım.

Salon tuttuk o tarihe nikah alcam sadece ama yer bulabilir miyim o güne ona takıldım
Benimde öyleydi şansımıza sadece bize uyan saat boştu ama şimdi bekliyoruz o günü açacak mı diye 🤦🏻‍♀️ birde düğün mü istiyorsunuz nikah töreni mi sadece ?

Şu nikah gününü alsak rahatlayacağımda tarih belli ya yer olmazsa diye stres oldum.😀 Diğerlerini hallederiz yavaş yavaş. Bide farklı şehre gitcem uzaktan zor oluyor.
Evet benimde şehir dışında nikahım bir tık sıkıntı oluyor ama halloluyor sonuçta her şey.

X