2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Benimde öyleydi şansımıza sadece bize uyan saat boştu ama şimdi bekliyoruz o günü açacak mı diye 🤦🏻‍♀️ birde düğün mü istiyorsunuz nikah töreni mi sadece ?
Düğün olarak ayarladık. Ama durumlara göre değişebilir tabi.açık alan zaten izin verilirse o tarihe mesefeli filan az kişili düğün olcak

En kötü nikahı önceden yaparsın 1-2 gün önce yer bulunmazsa
Ama bu da risk tabii
Valla ne desem bilmiyorum umarım senin iyi olur her şeyin :KK200:
Bizim tarihler öyle sınırda ki yapsam bir dert yapmasam yer yok
Pudra rüya gördüm. Cb açıklama yapıyordu düğünler cuma günü saat öğle 1e kadar bitecek şekilde olacak diye. Cuma düğünü olanlar burda oh oh falan yazıyordu dgkfk bilinçaltıma bakar mısın:KK70:

Direkt bu sene gelini olsam bu kadar dert yapmıcam ne olsa kaderime razı gelcem
Ama geçen seneden kalınca, o kadar beklediğim boşa gitmesin derdine düştüm

En kötü nikahı önceden yaparsın 1-2 gün önce yer bulunmazsa
Ama bu da risk tabii
Valla ne desem bilmiyorum umarım senin iyi olur her şeyin :KK200:
Bizim tarihler öyle sınırda ki yapsam bir dert yapmasam yer yok
Öyle de istemiyorum ya hep düğün günü nikah istemişimdir sahilde olcak bide ona özel ayarlandı düğün yerim.

Öyle de istemiyorum ya hep düğün günü nikah istemişimdir sahilde olcak bide ona özel ayarlandı düğün yerim.
Ben de ayrı ayrı uğraşmak istemediğim için aynı gün istiyorum
Ayrı nikah elbisesi al, ayrı kuaföre git vs hiç istemiyorum
Sonumuz hayır olsun:KK51:

Pudra rüya gördüm. Cb açıklama yapıyordu düğünler cuma günü saat öğle 1e kadar bitecek şekilde olacak diye. Cuma düğünü olanlar burda oh oh falan yazıyordu dgkfk bilinçaltıma bakar mısın:KK70:
Bu rüyanın tersi çıksın yoksa oturur ağlarım 😁😁

Kızlar geçen sene düğünler 1 temmuzda açılmıştı ya..
Bunun haberi kaç gün önceden verilmişti hatırlayan var mı

Buldum buldum 24 haziranda açıklamış.
Hala umut var yani
Normal düğünler açılmıştı hatırlıyorum 1 temmuzda ama ne zaman olduğunu hatırlamıyordum 🙂 nikahlar açılır diye umudum var ama bakalım çünkü her yasak da nikaha izin verilmiş her zaman 😳

Kizlar perdelerinizi nereden aldınız fon perde almak istiyorum da.

İnşallah yanmaz az kişide olsa yapabilirsiniz 🙏🏻
İnşallah teşekkür ederim:KK60: 4 bin mekan, bin lira da organizasyona ödeme yapıldı.
Yapmazsam hepsi çöp olcak 5 bin de az para değil
Düğün salonu zaten ona verilen kaparo daha bi ayrı.
paraları geri de alamıyoruz, mahkemeyle de uğraşmak istemiyorum hiç zaten sinir stresim yeterince var

İnşallah teşekkür ederim:KK60: 4 bin mekan, bin lira da organizasyona ödeme yapıldı.
Yapmazsam hepsi çöp olcak 5 bin de az para değil
Düğün salonu zaten ona verilen kaparo daha bi ayrı.
paraları geri de alamıyoruz, mahkemeyle de uğraşmak istemiyorum hiç zaten sinir stresim yeterince var
Kına mekanım 20bin yarı kapora verildi, kına organizasyonu 5 bin, puf insallah kapanmaz allahım sen büyüksün yarabbim

X