Düğün olarak ayarladık. Ama durumlara göre değişebilir tabi.açık alan zaten izin verilirse o tarihe mesefeli filan az kişili düğün olcakBenimde öyleydi şansımıza sadece bize uyan saat boştu ama şimdi bekliyoruz o günü açacak mı diyebirde düğün mü istiyorsunuz nikah töreni mi sadece ?
En kötü nikahı önceden yaparsın 1-2 gün önce yer bulunmazsaSalon tuttuk o tarihe nikah alcam sadece ama yer bulabilir miyim o güne ona takıldım
Bide çalışıyorum zor ya. İzin alcam filan sürekli git gel yap. Olmadı ayrılcam şu işten şu maddi durumumu halledersemEvet benimde şehir dışında nikahım bir tık sıkıntı oluyor ama halloluyor sonuçta her şey.
Pudra rüya gördüm. Cb açıklama yapıyordu düğünler cuma günü saat öğle 1e kadar bitecek şekilde olacak diye. Cuma düğünü olanlar burda oh oh falan yazıyordu dgkfk bilinçaltıma bakar mısınEn kötü nikahı önceden yaparsın 1-2 gün önce yer bulunmazsa
Ama bu da risk tabii
Valla ne desem bilmiyorum umarım senin iyi olur her şeyin
Bizim tarihler öyle sınırda ki yapsam bir dert yapmasam yer yok
Öyle de istemiyorum ya hep düğün günü nikah istemişimdir sahilde olcak bide ona özel ayarlandı düğün yerim.En kötü nikahı önceden yaparsın 1-2 gün önce yer bulunmazsa
Ama bu da risk tabii
Valla ne desem bilmiyorum umarım senin iyi olur her şeyin
Bizim tarihler öyle sınırda ki yapsam bir dert yapmasam yer yok
Evet bizde geçen seneden kaldık. O yüzden artık bu sene yapalım diyoruz.Direkt bu sene gelini olsam bu kadar dert yapmıcam ne olsa kaderime razı gelcem
Ama geçen seneden kalınca, o kadar beklediğim boşa gitmesin derdine düştüm
Ayy bu açıklama gelse oturur ağlarım öğlen 1 bi dePudra rüya gördüm. Cb açıklama yapıyordu düğünler cuma günü saat öğle 1e kadar bitecek şekilde olacak diye. Cuma düğünü olanlar burda oh oh falan yazıyordu dgkfk bilinçaltıma bakar mısın
Ben de ayrı ayrı uğraşmak istemediğim için aynı gün istiyorumÖyle de istemiyorum ya hep düğün günü nikah istemişimdir sahilde olcak bide ona özel ayarlandı düğün yerim.
Hayallar hayatlar bakalım nasıl olcak durum göreceğiz hep beraberBen de ayrı ayrı uğraşmak istemediğim için aynı gün istiyorum
Ayrı nikah elbisesi al, ayrı kuaföre git vs hiç istemiyorum
Sonumuz hayır olsun
Bu rüyanın tersi çıksın yoksa oturur ağlarımPudra rüya gördüm. Cb açıklama yapıyordu düğünler cuma günü saat öğle 1e kadar bitecek şekilde olacak diye. Cuma düğünü olanlar burda oh oh falan yazıyordu dgkfk bilinçaltıma bakar mısın
Buldum buldum 24 haziranda açıklamış.Kızlar geçen sene düğünler 1 temmuzda açılmıştı ya..
Bunun haberi kaç gün önceden verilmişti hatırlayan var mı
Normal düğünler açılmıştı hatırlıyorum 1 temmuzda ama ne zaman olduğunu hatırlamıyordumBuldum buldum 24 haziranda açıklamış.
Hala umut var yani
Nikaha izin her türlü gelir ona eminim ben.Normal düğünler açılmıştı hatırlıyorum 1 temmuzda ama ne zaman olduğunu hatırlamıyordumnikahlar açılır diye umudum var ama bakalım çünkü her yasak da nikaha izin verilmiş her zaman
İnşallah yanmaz az kişide olsa yapabilirsinizNikaha izin her türlü gelir ona eminim ben.
Ama kına için kaporam yansın istemiyorum.
Taç perde de güzel fonlar vardı.Kizlar perdelerinizi nereden aldınız fon perde almak istiyorum da.
İnşallah teşekkür ederimİnşallah yanmaz az kişide olsa yapabilirsiniz
Kına mekanım 20bin yarı kapora verildi, kına organizasyonu 5 bin, puf insallah kapanmaz allahım sen büyüksün yarabbimİnşallah teşekkür ederim4 bin mekan, bin lira da organizasyona ödeme yapıldı.
Yapmazsam hepsi çöp olcak 5 bin de az para değil
Düğün salonu zaten ona verilen kaparo daha bi ayrı.
paraları geri de alamıyoruz, mahkemeyle de uğraşmak istemiyorum hiç zaten sinir stresim yeterince var