- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
İnşallah Mart'ta bile oldu yaa o zaman evlenenlerin şansından ver bizede Allah'ımNikahlar kesin serbest olur o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Mart'ta bile oldu yaa o zaman evlenenlerin şansından ver bizede Allah'ımNikahlar kesin serbest olur o zaman
Ayyy amin allahım nolurİnşallah Mart'ta bile oldu yaa o zaman evlenenlerin şansından ver bizede Allah'ım
Aynen. Hatta Cumhurbaşkanı nikah nişanları bayramdan sonraya erteliyoruz dedi.Yalnız nikah dışında her şey hakkında bilgi var. İlk kısıtlama olduğunda 17 mayıstan itibaren serbest yazmışlardı.
Evet öyle denmişti ama şimdi yasaklanacak tarzı haberler çıkıyor anlamadım düğün içindir belki.Aynen. Hatta Cumhurbaşkanı nikah nişanları bayramdan sonraya erteliyoruz dedi.
Bencede düğünler için olacak bu kısıtlamaEvet öyle denmişti ama şimdi yasaklanacak tarzı haberler çıkıyor anlamadım düğün içindir belki.
Bilsek marta alırdık Cok sanslılar.Evet öyle denmişti ama şimdi yasaklanacak tarzı haberler çıkıyor anlamadım düğün içindir belki.
Ayy evet ama hiç imkan vermemiştim o zaman açılacağına.Bilsek marta alırdık Cok sanslılar.
Bu zaten açılır bence. Ama bir tık ne zaman serbest olur acaba.
6da başlatır 9da bitirirsinBu zaten açılır bence. Ama bir tık ne zaman serbest olur acaba.
bir de haftasonu yasağı kalkmazsa benim yine iptal oluyo mesela
Akşam yasağı kalkmazsa da ben öğle vakti salonu napayım
Ben de. Herkes Mayıs için o kadar kesindi ki. Martta eğer açmasaydık ülkeyi şu an rahattık. Valla aglıcam ya sinirdenAyy evet ama hiç imkan vermemiştim o zaman açılacağına.
Aynen martta ne gerek vardı ki şimdi yaz geliyor daha önemli dışarı çıkmak ve düğün zamanı oluyor.Ben de. Herkes Mayıs için o kadar kesindi ki. Martta eğer açmasaydık ülkeyi şu an rahattık. Valla aglıcam ya sinirden
Haftasonu yasağı kalkmazsa benimde iptalBu zaten açılır bence. Ama bir tık ne zaman serbest olur acaba.
bir de haftasonu yasağı kalkmazsa benim yine iptal oluyo mesela
Akşam yasağı kalkmazsa da ben öğle vakti salonu napayım
Öyle olursa ctesi benim nikah ama bakalım.Sadece pazar günleri olacak galiba yasak
9 da bitiremem ki 9 da yasak olursa 8 de bitmesi lazımmış en erken.6da başlatır 9da bitirirsin