- 25 Şubat 2021
- 1.807
- 1.857
Ben daha önce açıklanır diyordum ama olmadı. Şu hafta içi saat, hafta sonu çıkma yasağı kalkar umarım da evi bari yerleştiririm17 Mayıs da kontrollü normalleşme açıklanacakmış. Elimiz kalbimiz de bekleyeceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha önce açıklanır diyordum ama olmadı. Şu hafta içi saat, hafta sonu çıkma yasağı kalkar umarım da evi bari yerleştiririm17 Mayıs da kontrollü normalleşme açıklanacakmış. Elimiz kalbimiz de bekleyeceğiz
17 Mayıstan sonra ne olacağını 17 mayista açıklamaları Bunlar bir harika neyse sustum Ne olursa olsun bu hafta içinde açıklamalılardı17 Mayıs da kontrollü normalleşme açıklanacakmış. Elimiz kalbimiz de bekleyeceğiz
17 Mayıstan sonra ne olacağını 17 mayista açıklamaları Bunlar bir harika neyse sustum Ne olursa olsun bu hafta içinde açıklamalılardı
İnsallah insallah hayırlı haberler verirler
Ayy evet her iş son dakika zaten neyse sonu güzel olsun diyorum artık
Aynen ama ne olacak işte o var hemde ne stresli günler. Birde nikahım şehir dışında seyahat kısıtlaması olur mu stresi başladıDemekki yasak uzamayacak. Hof stresli cok
Yok canım olmaz. Olursa da orda otel rezervasyonu yaptırırsın sıkıntı çıkmazAynen ama ne olacak işte o var hemde ne stresli günler. Birde nikahım şehir dışında seyahat kısıtlaması olur mu stresi başladı
Yok canım olmaz. Olursa da orda otel rezervasyonu yaptırırsın sıkıntı çıkmaz
Ay inşallah sesleri duyulurDüğün salonlarının bazıları paylaşmış.
Bari pazar yapılsaydıHer şey pazartesi günü yapılacak açıklamada netleşecek bekleyeceğiz ama nasıl
İnşaallah kabinedeki kararları etkiler. Twitter gündem çalışsalar keşke.Düğün salonlarının bazıları paylaşmış.
Twitterda da denediler 1 haftadır ama turizm den etkinlik sektörüne sıra gelmiyorİnşaallah kabinedeki kararları etkiler. Twitter gündem çalışsalar keşke.
Benimde.Yine modum düştü moralim bozuldu ya. Bir an pozitif 5 an negatif.
Turizmin serbest olacağı kesin zaten onlar ne istiyorlar ki. Zaten turizm serbest olsun diye kapandikTwitterda da denediler 1 haftadır ama turizm den etkinlik sektörüne sıra gelmiyor
İyi de bunlar açılırsa böyle 2 haftaya tekrar artar. Aç kapa Artema gibi olduk