2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Görüştüm onlarda benim gibi inşallah diyor
O kadar sıkıldım ki artık dert edecek halim kalmadı gülüo geçiyorum
Kabine de yapılmadı ki aslında hem hemen yapılmasını istiyorum hem de vakalar accık daha düşsün öyle yapsınlar da reisimiz açın ulan her yeri desin istiyorum

Benim de 22 Mayıs iptal olursa en şanssız gruptayız
Benim gerçek nikahım 27 mayısta belediyede oda nikahı diğer seramoni olan iptal olursa artık hiçbişi yapmam çok sıkıldım erteleyip durmaktan.
Kabine de yapılmadı ki aslında hem hemen yapılmasını istiyorum hem de vakalar accık daha düşsün öyle yapsınlar da reisimiz açın ulan her yeri desin istiyorum
Herkes büyük ihtimal açılacak diyor bekleyip görmekten başka birşey yapamıyoruz

Aynen bana da öyle dediler ama yine de çok stresliyim. Bütün tadım tuzum kactı.

Oda nikahı olduktan sonra seramoni için nikâh memuru nasıl çağırabiliyoruz?

Aynı bizzz. Bizim de eylüldeydi, nisan gibi yaparız güzel güzel virüs mirüs kalmaz demiştik Şu an boşuna beklemiş olmak canımı sıkıyor.

Bizim düğün salonu yasaklara çok uymacağını söyledi. Geçen sene her şeye çok dikkat ettik, kimse etmedi zarara girdik dedi.
100 kişi olursa o sayıyı yükseltebilirmiş mesela.
Geçen aya kadar düğün yapan tanıdıklarım 2 saat yapmıştı 300-400 kişiyle. Bazı salonlar iyice gevşetebiliyolar

Aynen ben de okudum onu şimdi. Cok cok istiyorlarsa 19 mayısa kadar yapsınlar sonra salsınlar ya. 20den sonra yani.
Daha davetiye dağıtması var. Gelinliğimin provası bile olamadı. Nasıl yetişir ki uzama olursa. Kim ne ara hazırlık yapacak.
Şurda zaman kalmadı ama evden bile çıkamıyoruz, gerçekten şaka gibi..

Daha davetiye dağıtması var. Gelinliğimin provası bile olamadı. Nasıl yetişir ki uzama olursa. Kim ne ara hazırlık yapacak.
Şurda zaman kalmadı ama evden bile çıkamıyoruz, gerçekten şaka gibi..
Gelinlik provası benim de olmadı ve şehirler farklı ben de bir gün önceden giderim diye konuşmuştum yetişiyormuş ki benim tadilat kısmı da var hayal tülleri iki kat falan yaptırmıştım. Davetiye de internetten instada davetiye ofisi mi ne vardı, oraya söyleriz olusturur bize atarlar kargoyla bize gelene kadar wp üzeri atarız. Ki ben uzama olacagını düşünmüyorum. Ama olursa diye Kurdugum ihtimaller. Cünkü aktif nöbetlerim de var cok sıkısıgım

Benim de yetişir diye düşünüyorum gelinlik. Aynı şekilde tülü değişip etek ucuna dantel gelecekti.
Ama davetiye nasıl olur bilmiyorum. Şu an kına için tuttuğumuz yer de var. O en kötü yancak parasını alabilir miyiz acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…