- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Kabine de yapılmadı ki aslında hem hemen yapılmasını istiyorum hem de vakalar accık daha düşsün öyle yapsınlar da reisimiz açın ulan her yeri desin istiyorumGörüştüm onlarda benim gibi inşallah diyor
O kadar sıkıldım ki artık dert edecek halim kalmadı gülüo geçiyorum
Benim gerçek nikahım 27 mayısta belediyede oda nikahı diğer seramoni olan iptal olursa artık hiçbişi yapmam çok sıkıldım erteleyip durmaktan.Benim de 22 Mayıs iptal olursa en şanssız gruptayız
Herkes büyük ihtimal açılacak diyor bekleyip görmekten başka birşey yapamıyoruzKabine de yapılmadı ki aslında hem hemen yapılmasını istiyorum hem de vakalar accık daha düşsün öyle yapsınlar da reisimiz açın ulan her yeri desin istiyorum
Ben de aynı durumdayımKabine de yapılmadı ki aslında hem hemen yapılmasını istiyorum hem de vakalar accık daha düşsün öyle yapsınlar da reisimiz açın ulan her yeri desin istiyorum
Aynen bana da öyle dediler ama yine de çok stresliyim. Bütün tadım tuzum kactı.Benim gerçek nikahım 27 mayısta belediyede oda nikahı diğer seramoni olan iptal olursa artık hiçbişi yapmam çok sıkıldım erteleyip durmaktan.
Herkes büyük ihtimal açılacak diyor bekleyip görmekten başka birşey yapamıyoruz
Çok üzücü ya ağlanacak halimize gülüyoruzBen de aynı durumdayım
Oda nikahı olduktan sonra seramoni için nikâh memuru nasıl çağırabiliyoruz?Benim gerçek nikahım 27 mayısta belediyede oda nikahı diğer seramoni olan iptal olursa artık hiçbişi yapmam çok sıkıldım erteleyip durmaktan.
Herkes büyük ihtimal açılacak diyor bekleyip görmekten başka birşey yapamıyoruz
100 yıl da olabilecek bir olayın evleneceğimiz seneye denk gelmesiÇok üzücü ya ağlanacak halimize gülüyoruz
Düğün salonuna söyleyin onlar buluyor ya da cübbeyi giyip formaliteden kıyıyorlarOda nikahı olduktan sonra seramoni için nikâh memuru nasıl çağırabiliyoruz?
Kılpayı yırtarız umarım papatya, gercekten psikolojik olarak cok yıpratıcı100 yıl da olabilecek bir olayın evleneceğimiz seneye denk gelmesi
Aynı bizzz. Bizim de eylüldeydi, nisan gibi yaparız güzel güzel virüs mirüs kalmaz demiştikBen geçen sene Eylül de nikah kıydım. Hemşireyim, tayin için kıydık. Sonra genelgeyle yasaklandı gidişler ve ihtiyaçtan gidemedim. Eylül de o zaman düğünü de yapaydım keşke ama seneye kesin düzelirdiyordum. Tek ben değil biz hastane olarak Ocak şubata virüs kalmaz falan dedik. (İleri görüşlülükte bizim gibi olmayın)
Bu işi yapan biri varmış salon bizi yönlendirdi. Ben de olmaz diye aslında dalga geçerek söylemiştim varmışOda nikahı olduktan sonra seramoni için nikâh memuru nasıl çağırabiliyoruz?
Bakalım vakalar azalmış mıAynı bizzz. Bizim de eylüldeydi, nisan gibi yaparız güzel güzel virüs mirüs kalmaz demiştikŞu an boşuna beklemiş olmak canımı sıkıyor.
Umarım aynen psikoloji kalmayacak zaten böyle giderseKılpayı yırtarız umarım papatya, gercekten psikolojik olarak cok yıpratıcı
Hala 1 hafta daha kapanma olsun diyoolarrrBakalım vakalar azalmış mı/ rekorla artmış Eki Görüntüle 2847108
Aynen ben de okudum onu şimdi. Cok cok istiyorlarsa 19 mayısa kadar yapsınlar sonra salsınlar ya. 20den sonra yani.Hala 1 hafta daha kapanma olsun diyoolarrr
Daha davetiye dağıtması var. Gelinliğimin provası bile olamadı. Nasıl yetişir ki uzama olursa. Kim ne ara hazırlık yapacak.Aynen ben de okudum onu şimdi. Cok cok istiyorlarsa 19 mayısa kadar yapsınlar sonra salsınlar ya. 20den sonra yani.
Gelinlik provası benim de olmadı ve şehirler farklı ben de bir gün önceden giderim diye konuşmuştum yetişiyormuş ki benim tadilat kısmı da var hayal tülleri iki kat falan yaptırmıştım. Davetiye de internetten instada davetiye ofisi mi ne vardı, oraya söyleriz olusturur bize atarlar kargoyla bize gelene kadar wp üzeri atarız. Ki ben uzama olacagını düşünmüyorum. Ama olursa diye Kurdugum ihtimaller. Cünkü aktif nöbetlerim de var cok sıkısıgımDaha davetiye dağıtması var. Gelinliğimin provası bile olamadı. Nasıl yetişir ki uzama olursa. Kim ne ara hazırlık yapacak.
Şurda zaman kalmadı ama evden bile çıkamıyoruz, gerçekten şaka gibi..
Benim de yetişir diye düşünüyorum gelinlik. Aynı şekilde tülü değişip etek ucuna dantel gelecekti.Gelinlik provası benim de olmadı ve şehirler farklı ben de bir gün önceden giderim diye konuşmuştum yetişiyormuş ki benim tadilat kısmı da var hayal tülleri iki kat falan yaptırmıştım. Davetiye de internetten instada davetiye ofisi mi ne vardı, oraya söyleriz olusturur bize atarlar kargoyla bize gelene kadar wp üzeri atarız. Ki ben uzama olacagını düşünmüyorum. Ama olursa diye Kurdugum ihtimaller. Cünkü aktif nöbetlerim de var cok sıkısıgım