Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallahKızlar gördünüz mü bilmiyorum. 21 haziranda bi tık daha normalleşebilirmişiz yeni kararlar açıklancakmış
Ama o hafta mı geçerli olur bilemedim tabii
Hayır canım benim olmayacak. Çünkü şehirler ayrı, onlar bizden önce gidecekler hazırlıklar için.10 haziranda nikahı olan kızlarım nasıl gidiyor hazırlıklar? Heyecanlı mısınız ? Konvoy gelin alma vs olucak mıı ?
Heyecanlı mısınn pekiiHayır canım benim olmayacak. Çünkü şehirler ayrı, onlar bizden önce gidecekler hazırlıklar için.
Coooook. Asırı gerginim, adam arıyor falan konusmak istemiyorum onu da geriyorum kendimi de geriyorum. Cok tuhaf bir his, o da aynıdır bence. Bazen kendimi evliliğe o kadar uzak hissediyorum ki anlatamam. Yanlıs yapıyormusum gibime geliyor.... Sakinlesince de seviyorsun adamı falan filan diyorum.Heyecanlı mısınn pekii
Aynısı bende oluyor şuan. Evimizin karşısında şuan gelin alma var ve gördükçe geriliyorum midem bulanıyor kalbim çarpıyor. Çok stresliyiiim. Bir sürü düşünce var kafamda.. Delirmeden evlenebilirsek iyiCoooook. Asırı gerginim, adam arıyor falan konusmak istemiyorum onu da geriyorum kendimi de geriyorum. Cok tuhaf bir his, o da aynıdır bence. Bazen kendimi evliliğe o kadar uzak hissediyorum ki anlatamam. Yanlıs yapıyormusum gibime geliyor.... Sakinlesince de seviyorsun adamı falan filan diyorum.
Benimde gelin alma olmayacak canım farklı şehirde nikahım kendi memleketim de değil. Zaten olmasında çok ağlarım.10 haziranda nikahı olan kızlarım nasıl gidiyor hazırlıklar? Heyecanlı mısınız ? Konvoy gelin alma vs olucak mıı ?
Ahahahaha aynen. Aslında bir evlensek kafası gelecek ama gelemiyürrrrAynısı bende oluyor şuan. Evimizin karşısında şuan gelin alma var ve gördükçe geriliyorum midem bulanıyor kalbim çarpıyor. Çok stresliyiiim. Bir sürü düşünce var kafamda.. Delirmeden evlenebilirsek iyi
Benim de salon masam 4 ay uğraştırdı gelememişti bir türlü geldi şükür yeni şu anlık hazır ufak tefek belki çıkar eksik tabi.21 hazirana biz yetişemiyoruzz düğünü olanlara çok iyi müjdeee Ya kızlar masam gelmedi maalesef eve ona kafamı taktım. Bide dolap gelmedi. Yetişemicek galiba nikaha. Sizin ev 4/4lük bitti mi ? Ben kafamı çok taktım.. Neyapsamkisimdi Papatyaa_35
Bende ona stres yaptım ya şimdi.. Her şey tam olsun istiyordumBenim de salon masam 4 ay uğraştırdı gelememişti bir türlü geldi şükür yeni şu anlık hazır ufak tefek belki çıkar eksik tabi.
Benim halım perdem sehpam yok canım. Öyle halksız perdesiz duruyor ev düğünden sonra alıcam21 hazirana biz yetişemiyoruzz düğünü olanlara çok iyi müjdeee Ya kızlar masam gelmedi maalesef eve ona kafamı taktım. Bide dolap gelmedi. Yetişemicek galiba nikaha. Sizin ev 4/4lük bitti mi ? Ben kafamı çok taktım.. Neyapsamkisimdi Papatyaa_35
Hiç yapmayın her şey tamamlanır yaşayacak kadar eşya varsa yeter şimdilik bende öyleydim her şeyi kusursuz seviyorum sonra baktım olacak gibi değil çok yıpranıyorum bıraktım artık olduğu kadarBende ona stres yaptım ya şimdi.. Her şey tam olsun istiyordum
Ne düşünüyorsun canım salık mı topuz muSaçımı ne yaptıracağıma halen karar veremedim kızlar
Aslında gönlüm salıktan yana canım ama gelinliğimin sırt dekoltesi var onu kapatmış olur muyum bilemedimNe düşünüyorsun canım salık mı topuz mu
Ayyy aysiradan mı aldınn