2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kızlar gördünüz mü bilmiyorum. 21 haziranda bi tık daha normalleşebilirmişiz 🤷🏻‍♀️ yeni kararlar açıklancakmış
Ama o hafta mı geçerli olur bilemedim tabii

10 haziranda nikahı olan kızlarım nasıl gidiyor hazırlıklar? Heyecanlı mısınız ? Konvoy gelin alma vs olucak mıı ?

Heyecanlı mısınn pekii
Coooook. Asırı gerginim, adam arıyor falan konusmak istemiyorum onu da geriyorum kendimi de geriyorum. Cok tuhaf bir his, o da aynıdır bence. Bazen kendimi evliliğe o kadar uzak hissediyorum ki anlatamam. Yanlıs yapıyormusum gibime geliyor.... Sakinlesince de seviyorsun adamı falan filan diyorum.

Coooook. Asırı gerginim, adam arıyor falan konusmak istemiyorum onu da geriyorum kendimi de geriyorum. Cok tuhaf bir his, o da aynıdır bence. Bazen kendimi evliliğe o kadar uzak hissediyorum ki anlatamam. Yanlıs yapıyormusum gibime geliyor.... Sakinlesince de seviyorsun adamı falan filan diyorum.
Aynısı bende oluyor şuan. Evimizin karşısında şuan gelin alma var ve gördükçe geriliyorum midem bulanıyor kalbim çarpıyor. Çok stresliyiiim. Bir sürü düşünce var kafamda.. Delirmeden evlenebilirsek iyi 😂

10 haziranda nikahı olan kızlarım nasıl gidiyor hazırlıklar? Heyecanlı mısınız ? Konvoy gelin alma vs olucak mıı ?
Benimde gelin alma olmayacak canım farklı şehirde nikahım kendi memleketim de değil. Zaten olmasında çok ağlarım.
Ama çok heyecanlıyım valla hiç böyle düşünmemiştim 😁 acaba yapabilir mıyım evliliği diyorum bazen vazgeçsek mi diyorum nişanlımda saçmalama diyo 😁 en çok da ailemi bırakıp uzağa gideceğimi düşündükçe ağlamaya başlıyorum 😥😥

Aynısı bende oluyor şuan. Evimizin karşısında şuan gelin alma var ve gördükçe geriliyorum midem bulanıyor kalbim çarpıyor. Çok stresliyiiim. Bir sürü düşünce var kafamda.. Delirmeden evlenebilirsek iyi 😂
Ahahahaha aynen. Aslında bir evlensek kafası gelecek ama gelemiyürrrr

21 hazirana biz yetişemiyoruzz düğünü olanlara çok iyi müjdeee ☺️ Ya kızlar masam gelmedi maalesef eve ona kafamı taktım. Bide dolap gelmedi. Yetişemicek galiba nikaha. Sizin ev 4/4lük bitti mi ? Ben kafamı çok taktım.. Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi Papatyaa_35 Papatyaa_35

21 hazirana biz yetişemiyoruzz düğünü olanlara çok iyi müjdeee ☺️ Ya kızlar masam gelmedi maalesef eve ona kafamı taktım. Bide dolap gelmedi. Yetişemicek galiba nikaha. Sizin ev 4/4lük bitti mi ? Ben kafamı çok taktım.. Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi Papatyaa_35 Papatyaa_35
Benim de salon masam 4 ay uğraştırdı gelememişti bir türlü geldi şükür yeni 🤨 şu anlık hazır ufak tefek belki çıkar eksik tabi.

Benim halım perdem sehpam yok canım. Öyle halksız perdesiz duruyor ev😅 düğünden sonra alıcam

IMG_20210606_002634.jpg
gelinliğim bu canım. Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi

X