- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Ay bayıldım çok şık. Bence yarım topla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bayıldım çok şık. Bence yarım topla
EvetAyyy aysiradan mı aldınn
Teşekkür ederim canım. Büyük ihtimalle öyle yapacağımAy bayıldım çok şık. Bence yarım topla
Bana denk gelmemişti gidip denediklerim.. Çok şanslısın. Dikim yaparak değiştiremiyoruz demişlerdi..
21 hazirandaki kararlar o günden itibaren mi 1 temmuzdan itibaren mi geçerli olacak acaba. Merakla bekliyorum21 Haziran da yeni gevşemeler olacakmış inşşşş düğünü olacak bebişler için güzel kararlar cıkar
Model mı istediğiniz gibi durmadı ?Bana denk gelmemişti gidip denediklerim.. Çok şanslısın. Dikim yaparak değiştiremiyoruz demişlerdi..
Nette bakmıştım güsül abdestli olunca o gün abdest almasan da oluyormuş. Aynı şeyi bende düşünüyorum çünküKızlar ben nikah için protez tırnak taktırıcam ama şöyle bişey var imam nikahını da haftaya kıydırıcam Protez tırnakla camiiye gitsem nolur acaba yaaa O kadar aklıma takıldı ki.. Sonuçta abdestli olucam tırnak varken sıkıntı olmaz dimi
Ohh iyi barii. Ama protez çıkmıyomuş 30 gün. 30günde çok fazla gidip çıkartmamız gerekiyor sanırım. Abdestsiz dolaşıcam yoksaNette bakmıştım güsül abdestli olunca o gün abdest almasan da oluyormuş. Aynı şeyi bende düşünüyorum çünkü
Evet canım değiştirebilir miyiz biraz dedim maalesef kendi modellerimizi bozamıyoruz dediler. Çok kaliteli bi yer çok sevindim senin adınaModel mı istediğiniz gibi durmadı ?
Ben de iki kat rakı beyazı süreyim diyorum güzel olur mu senceOhh iyi barii. Ama protez çıkmıyomuş 30 gün. 30günde çok fazla gidip çıkartmamız gerekiyor sanırım. Abdestsiz dolaşıcam yoksa
Güzel duruyor gelinlerde rakı beyazı canım, bir de bazıları ten rengi-pudra gibi bir renk sürüyor uzun tırnaklarda çok doğal ve şık duruyorBen de iki kat rakı beyazı süreyim diyorum güzel olur mu sence
Ay benimde uzun olsa bende öyle yapardım ama kısa şuan tırnaklarımBen de iki kat rakı beyazı süreyim diyorum güzel olur mu sence
Anladım canım. Çok teşekkür ederim.Evet canım değiştirebilir miyiz biraz dedim maalesef kendi modellerimizi bozamıyoruz dediler. Çok kaliteli bi yer çok sevindim senin adına
Aynen düğünden sonra bende çıkartmayı düşünüyorum rahat edememOhh iyi barii. Ama protez çıkmıyomuş 30 gün. 30günde çok fazla gidip çıkartmamız gerekiyor sanırım. Abdestsiz dolaşıcam yoksa
Tırnaklarım çok uzun değil önceki gün maniküre gittim küt yaptık tırnaklarıGüzel duruyor gelinlerde rakı beyazı canım, bir de bazıları ten rengi-pudra gibi bir renk sürüyor uzun tırnaklarda çok doğal ve şık duruyor
Benim de kısa ama sırıtır mı kısayaAy benimde uzun olsa bende öyle yapardım ama kısa şuan tırnaklarım
Yok bence güzel durur.Benim de kısa ama sırıtır mı kısaya