- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Çok inanıyorumGüzel haberler gelicek bence servise çıkan bir sürü haber var hepsinde olacak deniyor, cafe restoran düğünler falan....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok inanıyorumGüzel haberler gelicek bence servise çıkan bir sürü haber var hepsinde olacak deniyor, cafe restoran düğünler falan....
Canım açılacak ben inanıyorum inşallah Çok güzel olacaksın peri kızı gibi güzelce töreniniz yapılacak hemen iki arada bizlere yazacaksın inşallah gün sonu diyeceksin inanamıyorum bitti mi şimdi çok şükür1 O kadar geriliyorum ki. Sonraki gün yapıp yapmayacağım akşama baglı
İnşallahBenim 2 ve 5 inşallah olursa yazacağım sizlere
Kızlar zordu ama başardık yazarız inşallah kızlar ya. Valla tükendimCanım açılacak ben inanıyorum inşallah Çok güzel olacaksın peri kızı gibi güzelce töreniniz yapılacak hemen iki arada bizlere yazacaksın inşallah gün sonu diyeceksin inanamıyorum bitti mi şimdi çok şükür
İnşallah yapacağız ve çok güzel geçecek her şey1 O kadar geriliyorum ki. Sonraki gün yapıp yapmayacağım akşama baglı
Yani bekleniyor değil de yapılacak olacak şeklinde konuşuyorlar. A haber iktidara en yakın kanal. Ne düşünüyorsunuz
Bence 1-2 saatlik düğünleri acacaklarnikah merasimi şeklinde değil direkt düğünleri açma ihtimalleri var mı sizce
nikah merasimi olursa biz yine bekleyeceğiz çok merak ediyorum ne olacak
KeşkeeeeBence 1-2 saatlik düğünleri acacaklar
Oynamalı veya ikramlı şeklinde mi olsun istiyorsunKeşkeeee
1 saat yarı kapasite deseler bile dünyalar benim olur
Ama nikah merasimi derlerse oturur ağlarım herhalde
Bizim yemekliydi zaten de yemek olmaz herhalde artıkOynamalı veya ikramlı şeklinde mi olsun istiyorsun
Hepimizin gönlünce olur inşallah En az Yarı kapasite mantıklı geliyor bana kocaman salonlar zatenBizim yemekliydi zaten de yemek olmaz herhalde artık
Benim için oynama değil de kişi sayısı önemli. 100 kişi sınırı olursa 50 kişi seçemem yarı kapasite olsun istiyorum o yüzden martta yapmadık hatta
Hemde istediğimiz şekilde serbest deseeKeske sabah genelge acıklansa
Merhaba Sizin yorumlarınız da az cok denk gelmistim mayıstan ertelemiştiniz... yeni tarihiniz ne? Nikah salonunda mı yoksa acık mekanda mı nikah planlıyorsunuz... inşallah istediğimiz gibi olur. Cok yıprandık artıknikah törenleri açılır umarım. bu kısıtlamada tarihimizi erteledik. ama bu sefer ertelemeyeceğiz ve ben sevdiğim herkes o gün nikahımda olun istiyorum.
Zaman yaklastıkca o kadar stres oluyorum ki. Olumsuz birsey duymaktan cok korkuyorum.Hemde istediğimiz şekilde serbest desee
Pazartesi açıklayacak diyor nette maalesef ki.
çok yıprandık evet. en güzel günlerimizi zehir ettiler desem yeri yani. herkese kafadan davetiye verdik ama daha açılacak mı açılmayacak mı onu bile bilmiyoruz. 4 haziranda sadece nikah şeklinde olacak. nikah yeri kapalı salon. allah yardımcımız olsunMerhaba Sizin yorumlarınız da az cok denk gelmistim mayıstan ertelemiştiniz... yeni tarihiniz ne? Nikah salonunda mı yoksa acık mekanda mı nikah planlıyorsunuz... inşallah istediğimiz gibi olur. Cok yıprandık artık
@cileklipapatya da sizin gibi. Öyle yapacak o da. Benim 1 Haziran da kınam var, davetiyeleri dağıttım. Valla nerdeyse ağlayarak kapatıyorum günü. O kadar yoruldum ki stresten belirsizliktençok yıprandık evet. en güzel günlerimizi zehir ettiler desem yeri yani. herkese kafadan davetiye verdik ama daha açılacak mı açılmayacak mı onu bile bilmiyoruz. 4 haziranda sadece nikah şeklinde olacak. nikah yeri kapalı salon. allah yardımcımız olsun