2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Evet banada çevremdekiler düğünler açılmicak nikahlarda 20-30kişi, sadece kafeleri açıcaklar diyorlar nerden biliyosunuz diyorum internette yazıyor diyorlar. Her şeye kesin gibi konuşuyorlar. İnsanlardaki bu nikah düğün nefretini anlamış değilim. Bi moral vermek yok bişey yok. Herkes düğünlere karşı olmuş. Nikah yapıcam ben onda bile moralimi bozup 20-30 kişi girer en fazla diyorlar. Neyin nefreti bu ya
sorma ya 'ahh canım temmuzda açılcak da mı tarih aldınız' diyolar 'ayy bide haftaiçiiiiii kız bari haftasonu bulamadıysan perşembe cuma yapsaydın kim gelcek şimdi pazartesi salı' aynı böyle konuşuyolar, sanarsın ki ben bunu bile isteye kimse gelmesin diye yaptım

Hevesli hevesli düğün yapamadığım için nikah sonrası eğlence yapıcam bari o mutlu etsin akşamında diyorum
Yapamazsın yasak var konvoy olur ceza yersiniz vs.. yeter zaten düğün yapamadığım için mutsuzum 15dkde evlenicem insanlar mutsuzlukla besleniyor resmen
aynen yaaaa bi evleneyim sümüğümü atmıcam onlara

Kızlaaar hiç canınızı sıkmayın pazartesi günü düğün için çok güzel haberler alıcaz. Sabah gördüm esenlerdeki millet bahçesini nikah yeri olarak düzenliyorlarmış hazırlıklara başladılarsa açıcaklardır 😍
Ay inşallah. Açıklama akşam gelmese bari pazartesi öğle gelse

Net değil ama haber siteleri 20 gibi açıklama bekleniyor yazmışlar
Bence 6 gibi falan yapar... aslında bence haber sitelerinin yazdığı doğru. Ben takip ediyorum cafeler acılısa hazırlanıyor dügün yerleri de acılıyoruz yazıyor.... bilerek servis edildi herkes hazırlıgını yapsın diye bence.

Kızlar hep yaptıkları gibi 15:00 gibi toplanırlar
18:00-20:00 arasında da açıklama yaparlar

Hevesli hevesli düğün yapamadığım için nikah sonrası eğlence yapıcam bari o mutlu etsin akşamında diyorum
Yapamazsın yasak var konvoy olur ceza yersiniz vs.. yeter zaten düğün yapamadığım için mutsuzum 15dkde evlenicem insanlar mutsuzlukla besleniyor resmen
Ayy negatif enerji yollamaktan çok hoşlanıyor insanlar ama ben artık onlara açıklama yapmıyorum boşverin sizde kim ne derse desin önemli olan senin mutlu olman 💜💜

X