2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Maalesef. Benimde hayalim güzel bir düğündü. Nikaha kaldım bende. Davetiyeler dağıtıldı 100 adet. Ama içeri kaç kişi girebilir onu bile bilmiyoruz. Zaten nikah olduğu için içim buruk 15dk oldu bitti için onca masraf ettik gelinlik vs.. Bide bu kişi belirsizliği üzüyor
kişi sayısını sınırlarlarsa davetiye verdiğimiz kişilere ne diyeceğiz, kimseyi bir diğerinden ayırıp da sen gelme denmez ki, sen daha az önemlisin, daha önemlileri gelsin die sen gelme der gibi olur yani nereden tutsak elimizde kalıyor.

kişi sayısını sınırlarlarsa davetiye verdiğimiz kişilere ne diyeceğiz, kimseyi bir diğerinden ayırıp da sen gelme denmez ki, sen daha az önemlisin, daha önemlileri gelsin die sen gelme der gibi olur yani nereden tutsak elimizde kalıyor.
İşte benim korktuğum olay tam olarak bu
Bir eve davetiye versem hepsi gelse ne olacak. Sadece okul arkadaşlarımı çağırsam hop 50 kişi doldu ee akrabası komşusu nerde
Ben herkese davetiye vereyim de yine salonda 100 kişi olsun gerisi önemsiz
İnşallah bizi zor durumda bırakmazlar :KK43: geçen seneki bi kaç davetiyede 1 kişiliktir yazısı görmüştüm
Bizim aile anlayışlı da değil olay çıkar olay :uykucu:

Bizim salon 1.500 kişilik
500 kişi bile olsa yeter bana
Zaten çoğu kişi gelmez ama ben herkese davetiye vermek istiyorum ayrım olmadan
Şu an derdim o aslında. Seçim yapmak istemiyorum
4de 1 kapasite de olur bana sadece 100 olmasın 😂
Oynama vs de olsa hayır demem tabii zaten eskisi gibi vıcık vıcık olmaz kocaman yere 10 kişi oynar herhalde en fazla
Bir pasta kesimi bi nikah bi de dans oldu bitti
Bende herkese kart vereceğim zaten belirli insanlar katılmak istemiyor arıyor hayırlı olsun diyor kalabalığa gitmediğini belirtiyor falan nikah töreni de olursa gelenler hayırlı olsun deyip hediyesini verip çıkıyor o an kişi kişi sayılmaz diye düşünüyorum ben herkese kart vereceğim sınır olsa bile 😂😂

Balayı kavgası. Balayını acele etmeyelim nikahtan sonrada ayarlarız oteller belki kapalıdır diyor.. Her yer dolu zaten. Rahatlamak için tek umudum balayıydı 😭
Bence de sıkıntı yapmayın gönlünüzce bulursunuz mutlaka , biz mesela 6-11 Haziran arası sözleşme yaptık villa ile gitmezsek bile ödeme istiyor ve erteleme yapmıyor ben pişman oldum biraz ayarladığıma şimdi bir erteleme yapmak istesem tatil patlıyor elimde 🤷🏻‍♀️

Bence de sıkıntı yapmayın gönlünüzce bulursunuz mutlaka , biz mesela 6-11 Haziran arası sözleşme yaptık villa ile gitmezsek bile ödeme istiyor ve erteleme yapmıyor ben pişman oldum biraz ayarladığıma şimdi bir erteleme yapmak istesem tatil patlıyor elimde 🤷🏻‍♀️
Bizde 12-16 Haziran arası sözleşme yaptık villa ile 🙂 nerede gideceksiniz ? Aslında eski tarihimize göre ayarlanmıştık o ertelenince yeniden ayarlama yaptık biz mecburen yapmak zorundalar ertelemeyi.

Bende herkese kart vereceğim zaten belirli insanlar katılmak istemiyor arıyor hayırlı olsun diyor kalabalığa gitmediğini belirtiyor falan nikah töreni de olursa gelenler hayırlı olsun deyip hediyesini verip çıkıyor o an kişi kişi sayılmaz diye düşünüyorum ben herkese kart vereceğim sınır olsa bile 😂😂
İşte biz herkese verelim de gelmeyen yine gelmesin 😂 derdim kalabalık düğün değil insan ayrımı yapmamak
50 sınırı olursa sadece amcamları çağırsam gelinleri torunları 50 yi geçiyo ailede kaos çıkar😂

Bizde 12-16 Haziran arası sözleşme yaptık villa ile 🙂 nerede gideceksiniz ? Aslında eski tarihimize göre ayarlanmıştık o ertelenince yeniden ayarlama yaptık biz mecburen yapmak zorundalar ertelemeyi.
Fethiye- kayaköy 🌸 yani ben sözleşme şartlarını okudum biraz katı yapmayabilirler diye düşünüyorum bi tarih çok yakın olduğu için 🥺 ama inşallah törenimiz olacak tatile gideceğiz diye düşünüyorum 🎀

İşte biz herkese verelim de gelmeyen yine gelmesin 😂 derdim kalabalık düğün değil insan ayrımı yapmamak
50 sınırı olursa sadece amcamları çağırsam gelinleri torunları 50 yi geçiyo ailede kaos çıkar😂
Tabi 😂 kişi sayısına kısıtlama koymazlarsa salonunuzda çok büyükmüş sıkıntı olmaz inşallah 🥰

Yaa o çok kötü bir şey. Çok bir şey ödemedik 2 bin lira falan ama bende tatilin yanmasından korkuyorum

Fethiye- kayaköy 🌸 yani ben sözleşme şartlarını okudum biraz katı yapmayabilirler diye düşünüyorum bi tarih çok yakın olduğu için 🥺 ama inşallah törenimiz olacak tatile gideceğiz diye düşünüyorum 🎀
İnşallah artık olsunda tatil yapalım gönül rahatlığıyla 🍀🍀
Yarın açıklanacak heyecan yaptım 😁

Ay kızlar ya çok yakın bir arkadaşımda evlenecek işte sürekli açılma bekliyorlar dün nişanlısı demiş ki sürekli erteleniyor var bir hayır belki de evlenmememiz daha hayırlı demiş kız gerçekten çok kötü dünden beri onu sakinleştirmeye çalışıyorum bir de bu çıktı başımıza yeterince zaten herkes gergin bu durum nişanlılar arasında da çok büyük sorunlar yaratıyor kavgalar yaratıyor

Bizim nikah Temmuz başında balayını da dün akşam ayarladık ets turdan iptal iade sigortası yaptırdık 110tl ye

Ay kızlar ya çok yakın bir arkadaşımda evlenecek işte sürekli açılma bekliyorlar dün nişanlısı demiş ki sürekli erteleniyor var bir hayır belki de evlenmememiz daha hayırlı demiş kız gerçekten çok kötü dünden beri onu sakinleştirmeye çalışıyorum bir de bu çıktı başımıza yeterince zaten herkes gergin bu durum nişanlılar arasında da çok büyük sorunlar yaratıyor kavgalar yaratıyor
Saçmalamış, bahane lazımmış bulmuş.

Böyle diyen birisiyle evlenmesin daha iyi zaten çok sinir bozucu arkadaşın hiç üzmesin kendini

Benim nişanlım da heyecan heves bir şey kalmadı diyor 🙁

X