2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Nişanlandık geçen sene ocakta bu zamana kadar 2 kez gördüm birisi 1 saat nikah yapmak için hastaneye sevke çıktı o ara nikah yaptık 😂😂 diğerinde birkaç gün tesadüf izne çıktı daha da görmedim düşün 🤷🏻‍♀ Ne hallerdeyiz yeter 🥺
Aynen öyle ne nişandan bir şey anladım ne sevgililikten bari bırakın da az kişiyle evlenelim bitsin artık.

Ya Allah aşkına ne zamandır düğün mü var 60 bin vaka varken düğün mü vardı da etkilendi gerçekten günah keçisi oldu yıldım artık 😭😭😭
Ben de onu anlamıyorum ne çok büyüttüler bu düğünleri herkes her şeyi yaptı düğün yasak da yasak 😠 şu anda da evde kına ve nişan yapan insanlar var sosyal medyada görüyorum yasak koysalar ne değişiyor ki olan yine bize oluyor 🤦🏻‍♀️

Ben de onu anlamıyorum ne çok büyüttüler bu düğünleri herkes her şeyi yaptı düğün yasak da yasak 😠 şu anda da evde kına ve nişan yapan insanlar var sosyal medyada görüyorum yasak koysalar ne değişiyor ki olan yine bize oluyor 🤦🏻‍♀️
Sektör biraz pasif kaldı bence hiç ses yok 🤷🏻‍♀️ Bütün organizasyon sayfaları en az 2-3 nişan paylaşıyor hep evde inan salonlar açılsa geniş alan daha güvenli olur 🙄

Aynen öyle ne nişandan bir şey anladım ne sevgililikten bari bırakın da az kişiyle evlenelim bitsin artık.
Evlenince çok çok gezelim 🥳 bu günlerin acısı çıksın 🤍 ben ücretsize ayrılacağım birazda seviniyorum kafamı dinlerim gezerim stressiz sakin zaman geçiririm diye 😂 hepimiz için evlilik süreci ve sonrası çok güzel olur inşallah 🙏🏻💖

Sektör biraz pasif kaldı bence hiç ses yok 🤷🏻‍♀️ Bütün organizasyon sayfaları en az 2-3 nişan paylaşıyor hep evde inan salonlar açılsa geniş alan daha güvenli olur 🙄
Ben kına evde nikah düğün bile görüyorum. Ev daha riskli. Şöyle düşünelim, önceden temmuzda acılır diyordu haberler. Su an Haziran da kişi kısıtlamalı diyor. İnşallah doğrudur kendimizi buna inandıralım dua edelim

Ben kına evde nikah düğün bile görüyorum. Ev daha riskli. Şöyle düşünelim, önceden temmuzda acılır diyordu haberler. Su an Haziran da kişi kısıtlamalı diyor. İnşallah doğrudur kendimizi buna inandıralım dua edelim
Ben haziranda açılacağına inanıyorum 🙏🏻 Ama devletin bu kadar geciktirmesine kızıyorum bi tarih ver insanlara ona göre yolumuzu bilelim herşey 1 gün kala netleşiyor böyle olmaz yani ama açıklamada çeşitli kısıtlamalarla açılacağına inanıyorum inşallah 🙏🏻 salonları da riskli görmüyorum 450 kişilik salon 200 kişi olsa mesafe maske oyun da yok bence gayet tedbirli 👏🏻

Ben haziranda açılacağına inanıyorum 🙏🏻 Ama devletin bu kadar geciktirmesine kızıyorum bi tarih ver insanlara ona göre yolumuzu bilelim herşey 1 gün kala netleşiyor böyle olmaz yani ama açıklamada çeşitli kısıtlamalarla açılacağına inanıyorum inşallah 🙏🏻 salonları da riskli görmüyorum 450 kişilik salon 200 kişi olsa mesafe maske oyun da yok bence gayet tedbirli 👏🏻
Canım ben sektörün içindeyim. Bakma korona var düğün yapmayın! Diyen herkes kısır pasta börek arkadaş gezmesinde. Bunun dışında benim cevrem hep hemşire doktor, ailemin çevresi gayet seçkin kişiler... herkes catır cutur dügününü yapıyor, doktor cift arkadasım 11 haziran da evleniyor hatta. cafeler acıldıgı an zaten bulaş artacak.... düğünler aylardır kapalı, vakalar 60bin oldu:’))))

Canım ben sektörün içindeyim. Bakma korona var düğün yapmayın! Diyen herkes kısır pasta börek arkadaş gezmesinde. Bunun dışında benim cevrem hep hemşire doktor, ailemin çevresi gayet seçkin kişiler... herkes catır cutur dügününü yapıyor, doktor cift arkadasım 11 haziran da evleniyor hatta. cafeler acıldıgı an zaten bulaş artacak.... düğünler aylardır kapalı, vakalar 60bin oldu:’))))
Bu virüs hayatımızda var olduğuna göre niye bekleyelim ki 🤷🏻‍♀️ Valla belirli çerçevede hayat devam edecek kısıtlama ile çözülecek iş değil 🤷🏻‍♀️ Düğün sektörün yaramaz çocuğu oldu 🤷🏻‍♀️ Ki aylardır adamakıllı düğün yok 😭 herkes her yere gidiyor zaten bi bura eksik olunca değişen birşey olmuyor , şu düğünü halledeyim bende her yere gideceğim 😂😂 evde oturmayacağım

Bende bugün odamı boşalttım. Çok buruk içim poşetledim her şeyi 😞 Annemi kocaman evde yalnız bırakıcağım için vicdan azabı çekiyorum bende. 😞
Anneciğin yalnız değil canım Rabbim var ona emanet ,çok şükür hayatta sağlıklı bunları düşün Allah kalıcı ayrılıkları yaşatmasın göstermesin hiç birimize

İlk gelinliğimi giyince mağazada bende çok tuhaf hissetmiştim hatta ağlamamak için zor tuttum kendimi değişik bir duygu gerçekten kaç yıldır artık beraber yaşamanın hayalini kuruyorduk nişanlımla ama şimdi biraz daha mı bekleseydik acaba diyorum 🤷🏻‍♀️
Aynı şekilde dört gözle bekleyen bendim hep evlilik teklifini bekleyen her doğum günümde ne zaman teklif edicek diyen. Şimdide erken mi acaba diyorum evden aydılmam için.. Bu bizim yaşadığımız kesinlike psikolojik bence her kız hemen hemen yaşıyordur ☺️

Valla açık alanda coronanın yayılımı daha zor oluyormuş. E bizde 500 kişi düğün yapmicaz. Zaten kararlar belliyken bence cb bi kişinin dediğine göre değiştirmez. Çünkü genelde ne zaman açıklama olucak olsa prof dr lar açılmasın daha kötü olur diye direniyor her şeye

Aynı şekilde dört gözle bekleyen bendim hep evlilik teklifini bekleyen her doğum günümde ne zaman teklif edicek diyen. Şimdide erken mi acaba diyorum evden aydılmam için.. Bu bizim yaşadığımız kesinlike psikolojik bence her kız hemen hemen yaşıyordur ☺️
Bendecede yaklaştıkça herkesde olur sanırım ama evimize alışınca geçeceğini düşünüyorum Allah mutlu ve huzurlu bir yuva nasip etsin.

Rüyamda kabine toplanıyordu ben de kapıdan dinleyip size yazıyordum kızlar 😅
Ayyy bende rüyamda cumhurbaşkanını gördüm arkadan sarılıyordu bana bende fısıldıyodum diyodum ki bizim bilmediğimiz sırlar var mı başkanım ay biz delirmişiz hahahahahahaha

Ayyy bende rüyamda cumhurbaşkanını gördüm arkadan sarılıyordu bana bende fısıldıyodum diyodum ki bizim bilmediğimiz sırlar var mı başkanım ay biz delirmişiz hahahahahahaha
Ahhsshdjdkdkfkfkdmclglglfl çatladım sjdjdjfkffklff cok iyiymis 🤣🤣🤣🤣 reis dügünleri ac.... aksjdjfkgögögç

Kız hayatımda ilk defa gördüm cbyi hshdhshdh
Seninki daha bomba kabineyi gizlice dinleyip kadınlarklubüne yazmak mükemmel detay hahshahddhhs
Ay valla sürekli sizi anıyorum. Düğün konusu açılınca açılsın da kkdaki kızlar da yapsın rahatca hepimiz yapalım içimizde kalmadan falan diyorum 💕💕💕💕💕 inşallah hepimiz mutlu memnun oluruz 💕

X