Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eğer evlenemezsem Haziran da eylüle kadar evlenmiyorum öyle söyliyim. O yüzden açmak zorundalarBizim izin muhabbetini hep bugünler için ayarlamıştık. Pazartesi açıklama olmazsa izin yazdıramıcaz ve kalcak . Şiştim valla artık ya
Fotoğrafçımız boş mu o gün o bile belirsiz
İşte hemen açıklanmalı o yüzden. Gerçekten dokuz doğuruyorum sanki yaBenimde kına 1 ama mekan tutmadım evde olabilir her an 2 ve 5 nikah , inşallah bir an önce açıklanır
Birde izin sorunu var da var yeni izninizi şimdiden ayarlayamaz mısınız ?Bizim izin muhabbetini hep bugünler için ayarlamıştık. Pazartesi açıklama olmazsa izin yazdıramıcaz ve kalcak . Şiştim valla artık ya
Fotoğrafçımız boş mu o gün o bile belirsiz
Sanırım bende evlenemem senin neden eylüle kadar olmaz ?Ben eğer evlenemezsem Haziran da eylüle kadar evlenmiyorum öyle söyliyim. O yüzden açmak zorundalar
Valla bende öyle aşırı garibim sürekli telefon elimde haberlere sayfalara bakıyorum eşim yarın Türkiye’ye geliyor kesin açılması lazım bi daha izin alması çok zoooorİşte hemen açıklanmalı o yüzden. Gerçekten dokuz doğuruyorum sanki ya
İnşallah hemen hemen açıklanırİşte hemen açıklanmalı o yüzden. Gerçekten dokuz doğuruyorum sanki ya
Gün yok maalesef.Sanırım bende evlenemem senin neden eylüle kadar olmaz ?
Kıyamam. Halimize bak yaValla bende öyle aşırı garibim sürekli telefon elimde haberlere sayfalara bakıyorum eşim yarın Türkiye’ye geliyor kesin açılması lazım bi daha izin alması çok zoooor
Bide Temmuz Ağustos düğün icin aşırı sıcak cok tercih edebileceğim aylar değilSanırım bende evlenemem senin neden eylüle kadar olmaz ?
İnşallah açılırValla bende öyle aşırı garibim sürekli telefon elimde haberlere sayfalara bakıyorum eşim yarın Türkiye’ye geliyor kesin açılması lazım bi daha izin alması çok zoooor
Ben çalışmıyorum da nişanlımın pandemiden dolayı çalışma şartları çok farklı. Ayarlanmıyo ne yazık kiBirde izin sorunu var da var yeni izninizi şimdiden ayarlayamaz mısınız ?
Temmuzda açılırsa bizim de gün yokGün yok maalesef.
İnşallah planlarımız doğrultusunda gider her şey bu defaBen çalışmıyorum da nişanlımın pandemiden dolayı çalışma şartları çok farklı. Ayarlanmıyo ne yazık ki
Pazartesi açıklama gelmezse kalıyo bizim. 10 gün ertelenmesi bizim için iyi aslında hazırlık yönünden. Yeter ki açılsın
Aynen herkes temmuz ve ağustos ayına yüklendi yine açmazlarsa eskiden almış haziran çiftleri de var her şey çok karışır inşallah açacak bu defaTemmuzda açılırsa bizim de gün yok
Tek düğün olsa neyse de kına elimizi kolumuzu bağlıyo. Kınaları açmayıp düğünleri açarsa yine kalıyo
Ne desem bilemedim
İnşallahİnşallah planlarımız doğrultusunda gider her şey bu defa
Bizim salonda hazirandakiler temmuza atmış hep. Cumartesi pazar boşluk bile vardı o yüzdenAynen herkes temmuz ve ağustos ayına yüklendi yine açmazlarsa eskiden almış haziran çiftleri de var her şey çok karışır inşallah açacak bu defa
İnşallah herkes için daha güzel bir süreç olur bi sürü çift var aileler yakınlar izinler Herşey belli olur düzenimize bakarız bizdeİnşallah açılır
Canım tarihinden sonra açılırsa, haftaiçi falan da mı yok, yoksa haftaiçi istemiyor musunuz,inşallah açılırda açılmazsada eylülü bekleme bak önümüzü hiç göremiyoruzGün yok maalesef.
Zaten 1 Haziran benim haftaiçi. Hafta içi hafta sonu yer yok Haziran da. Temmuz da aşırı sıcak, ne düğünden ne kendimden birşey anlarım ki bizim çevremiz Haziran ortasından eylüle kadar yazlığa gider dönmez kimse temmuzdaki düğün için.Canım tarihinden sonra açılırsa, haftaiçi falan da mı yok, yoksa haftaiçi istemiyor musunuz,inşallah açılırda açılmazsada eylülü bekleme bak önümüzü hiç göremiyoruz