- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
En Erken carsamba en gec persembe gelicek benceGerçeği gelmeyince onlar da sallıyo işte
Bugün de gelmedi beklenen haber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En Erken carsamba en gec persembe gelicek benceGerçeği gelmeyince onlar da sallıyo işte
Bugün de gelmedi beklenen haber
Ben pazartesiden biraz salıdan çok ümitliyimEn Erken carsamba en gec persembe gelicek bence
Düğünleri açacaksa 1 hafta bile geç.. 5 gün iyice kötü olurEn Erken carsamba en gec persembe gelicek bence
Kendimiz maalesef canım tekrar tırnakçıya gitmen lazım çokk acır canınAklıma şey takıldı ya sonra kendimiz çıkartabilir mıyız o tırnakları.
Ay inşallah dışarıda beklemek sorun olmaz. Çok teşekkür ederim canım benimCanım biz geçen nikah günü almak için gittiğimizde de içeride nikah vardı, dışarıda bahçede bir sürü kişi bekliyordu. Sorun olmaz bence de
Ben de çarşambadan... son dakikayı seviyoruz biliyorsunBen pazartesiden biraz salıdan çok ümitliyim
Ay açsınlar da. RazıyımDüğünleri açacaksa 1 hafta bile geç.. 5 gün iyice kötü olur
Ben o yüzden pazartesi diyorum ama bakalım
Sevmeyelim bu sefer erken olsunBen de çarşambadan... son dakikayı seviyoruz biliyorsun
İnşallah öyle olur valla cok isterimSevmeyelim bu sefer erken olsun
Sıkıntı şehir dışına gelin gideceğim yaptırdığım yer kendi memleketim olacakKendimiz maalesef canım tekrar tırnakçıya gitmen lazım çokk acır canın
Pazartesi açıklamazsa salı bile açıklasa bizim her şey çöp.Ay açsınlar da. Razıyım
Doğum kontrol hapı kullanıyorsan onunla ilgili de bir şey okumuştum nette adet geciktirmek için.Pazartesi açıklamazsa salı bile açıklasa bizim her şey çöp.
düne kadar erteleyeyim daha rahat ederim fark 10 gün diyodum da şimdi şu geciktirici hap olayı aklımı çeliyor
Kaldı 2 gün
Kullanmıyorum.. evet gördüm onu daDoğum kontrol hapı kullanıyorsan onunla ilgili de bir şey okumuştum nette adet geciktirmek için.
inanıyoruzİnşallahDüğünler 1 Haziran Sonrasında Başlayacak mı?
Koronavirüs pandemisinde 17 Mayıs itibariyle tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından düğünlerin ne zaman başlayacağı merak konusu haline gelmişti.www.kamubulteni.com
Evet aklın yolu bir. Bu sefer doğru adımı atacaklarİnşallahDüğünler 1 Haziran Sonrasında Başlayacak mı?
Koronavirüs pandemisinde 17 Mayıs itibariyle tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından düğünlerin ne zaman başlayacağı merak konusu haline gelmişti.www.kamubulteni.com
Bu defa bende umutluyum geçen de açmama ihtimali hep aklımda vardı. Umarım boşa gitmez heyecanımız, umutlarımızEğer ülkenin yarısını açsalardı su an umudumuz daha az olurdu. Ama su anki durumla olacak bence
Muhtemelen doğru. En son toplantının da tam 17 Mayıs'ta yapıldığı düşünülünce doğru olabilir haber. Ama kabineden bir gün önce falan genelge yayinlayabilirler yineYeni Kabine toplantısı var mı, ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?
31 Mayıs diyor. İnsallah şakadır ya