- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.241
Sütle bal yapabilirsin sanırım. Şuan extra birşey uygulamak yasak çünküMerhaba kızlar...
transfer olalı çok olmadı, iki gündür boğazımda ağrı var. İlaç kullanamıyorum. Bitki çayı falan da içemiyorum boğazımı rahatlatmak için. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?? Ne önerirsiniz ??
Ihlamur Yasak. Bitkisel Herşey YasakIhlamur içebilirsiniz. Sorun olmaz. Bir de sıcak süt bal koyarak da içebilirsiniz. Boğaz spreyi kullanmamaya çalışın. Bir de bol su tüketin. Boğazınız kurudukça daha çok ağrıdığını hissedersiniz..
Valla ben bı türlü bulamadım hepsinde 1 iyi 2 kötü yorum bakalım artıkArıcam kuzum hele bi gidem şu doktora da
Kız İstanbul da doktordan bol ne var
Ahh canıım o proluton 5 günde bir benide mahvediyor dün vuruldum gece boyunca yanması beni perişan ettiBu Proluton Kalçadan İğneyi Haftada Bi Olanlar Tek Benimmi Canım bu kadar yanıyor ya1 saat oldu geçmedi Çocuğum düşmesin diye giren girene Karından iğne alttan fitil kalçadan iğne
Evet yaa. Bı de unuttum aynı yere vurdu daha da yaktı. Hemşireye diyorum geçen elin uğurlu geldi. Hamileyim. Yaaa çok sevindim dediAhh canıım o proluton 5 günde bir benide mahvediyor dün vuruldum gece boyunca yanması beni perişan etti
Benim alanım bu.. Baya araştırmıştım. Zararı olmadığını bildiğim için önerdim ama tabi tüp bebekte durumlar farklı olabilirIhlamur Yasak. Bitkisel Herşey Yasak
Evet canım aynı gün transfer olmuştukcanım nasılsın biz aynı gün transfer olmuştuk .Sen hissediyor musun bi şey? benim valla adet öncesi gibi kasıklarım göğüslerim filan... hem belirti olabilir diyorum hem de adet mi olcam diye korkuyorum
Bir bardak ıhlamur içmiştim. Birçok yerde baktım ıhlamuru sadece hamileliğin son ayında yasaklamışlar.Ihlamur Yasak. Bitkisel Herşey Yasak
Bende sabah akşam oluyom onu Protestan diil miBu Proluton Kalçadan İğneyi Haftada Bi Olanlar Tek Benimmi Canım bu kadar yanıyor ya1 saat oldu geçmedi Çocuğum düşmesin diye giren girene Karından iğne alttan fitil kalçadan iğne
Üniversite de mi yaptırdın canım özelde mi28 ekim Denizli var :)
Banada ihlamur papatya kuş burnu içebilirsin dedi ama bnde içmeye korkuyorumBir bardak ıhlamur içmiştim. Birçok yerde baktım ıhlamuru sadece hamileliğin son ayında yasaklamışlar.
Bilmiyorum zaten bu dönemde hasta olmayı başararak moralim bozulmuştu. Bir de üzerine ıhlamur sorun olur mu olmaz mı korkarak içtim ama içmesem hastalık ilerler uzun süre geçmez diye de korkuyorum. Her şeyi ayrıntılı düşünmekten test gününe kadar psikoloji denen bir şey kalmayacak.Banada ihlamur papatya kuş burnu içebilirsin dedi ama bnde içmeye korkuyorum
Bir bardak ıhlamur içmiştim. Birçok yerde baktım ıhlamuru sadece hamileliğin son ayında yasaklamışlar.
Bana dedikleri bitkisel Herşey yasak.Banada ihlamur papatya kuş burnu içebilirsin dedi ama bnde içmeye korkuyorum
Yok cnm benimki Proluton Kalçadan .Bende sabah akşam oluyom onu Protestan diil mi
Takma. Bebisle konuş. Annecim iyileselik hemen sen de varlığını hissetir bana de. Karnını okşa eşin sevsin konuşsun. Bize herkes Deli misiniz diyorduBilmiyorum zaten bu dönemde hasta olmayı başararak moralim bozulmuştu. Bir de üzerine ıhlamur sorun olur mu olmaz mı korkarak içtim ama içmesem hastalık ilerler uzun süre geçmez diye de korkuyorum. Her şeyi ayrıntılı düşünmekten test gününe kadar psikoloji denen bir şey kalmayacak.
He benmki karından olandan demek kalça kötüYok cnm benimki Proluton Kalçadan .
Progestan fitil var bende sabah öğle akşam.
Prolutex var o da sabah akşam karından
Benm neden bi tane ilacım var malzemeden mi çaldı doktorYok cnm benimki Proluton Kalçadan .
Progestan fitil var bende sabah öğle akşam.
Prolutex var o da sabah akşam karından
OlsunnHe benmki karından olandan demek kalça kötü
Sabah aksam 2 tane Estroferm Coraspirin Prolutex iğne Proluton iğne progestan fitilBenm neden bi tane ilacım var malzemeden mi çaldı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?