• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar...
transfer olalı çok olmadı, iki gündür boğazımda ağrı var. İlaç kullanamıyorum. Bitki çayı falan da içemiyorum boğazımı rahatlatmak için. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?? Ne önerirsiniz ??
Sütle bal yapabilirsin sanırım. Şuan extra birşey uygulamak yasak çünkü 😔 ben transfer den önce grip oldum. Ekşi nar ve mandalina ile düzeldim 2 günde.

Bu Proluton Kalçadan İğneyi Haftada Bi Olanlar Tek Benimmi Canım bu kadar yanıyor ya 😔 1 saat oldu geçmedi 😔 Çocuğum düşmesin diye giren girene😂 Karından iğne alttan fitil kalçadan iğne 🙈🙈🙈
Ahh canıım o proluton 5 günde bir benide mahvediyor dün vuruldum gece boyunca yanması beni perişan etti

canım nasılsın biz aynı gün transfer olmuştuk .Sen hissediyor musun bi şey? benim valla adet öncesi gibi kasıklarım göğüslerim filan... hem belirti olabilir diyorum hem de adet mi olcam diye korkuyorum
Evet canım aynı gün transfer olmuştuk☺️Bende de göğüs hassasiyeti var özellikle bir de hafif kasık ağrısı gibi ama belirtilere hiç güvenemiyorum umarım olumlu sonuçlar alırız🙏🏼Sen ne zaman test vericeksin?

Banada ihlamur papatya kuş burnu içebilirsin dedi ama bnde içmeye korkuyorum
Bilmiyorum zaten bu dönemde hasta olmayı başararak moralim bozulmuştu. Bir de üzerine ıhlamur sorun olur mu olmaz mı korkarak içtim ama içmesem hastalık ilerler uzun süre geçmez diye de korkuyorum. Her şeyi ayrıntılı düşünmekten test gününe kadar psikoloji denen bir şey kalmayacak.

Bilmiyorum zaten bu dönemde hasta olmayı başararak moralim bozulmuştu. Bir de üzerine ıhlamur sorun olur mu olmaz mı korkarak içtim ama içmesem hastalık ilerler uzun süre geçmez diye de korkuyorum. Her şeyi ayrıntılı düşünmekten test gününe kadar psikoloji denen bir şey kalmayacak.
Takma. Bebisle konuş. Annecim iyileselik hemen sen de varlığını hissetir bana de. Karnını okşa eşin sevsin konuşsun. Bize herkes Deli misiniz diyordu 😂 dedik ama olacak belli ediyor kendini bebişim 🥰🥰🥰

Back