• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bakın Ben Neler Aldım ☺️
Gözyaşları içinde kokluyorum şimdi ❣️
IMG_20211028_153653_901-01.jpeg

Valla kusura bakma canım ya eklemiştim ama muhtemelen kaydetmedim🥴 zaten demin arkadaşı ekliyorum altta araç bakım reklamı var tam kaydet yapcam reklama tıklayıp kendimi araç bakım randevu sayfasında buluyorum 🤣🤣🤣
Yarınki kontrolün için kafa bayaa dağınık anlaşılan. 😂
Tureed Tureed canım, çaktırmıyo ama senden beter bence bu kız. 😂😂😂

Kalça çok fena ya bugun transferden sonra yattığım yerden yaptı bide yandan bacağim felç oldu sankı felaket ağriyor üstüne yatamıyorum 😢
Ben hep ayakta yaptırıyorum. Diyorum çocuğun üstüne uzanamam. Hemşire gülüyor. Ayağımı boşa getiriyor rahat ol diyor öyle yapıyor

Evet canım aynı gün transfer olmuştuk☺️Bende de göğüs hassasiyeti var özellikle bir de hafif kasık ağrısı gibi ama belirtilere hiç güvenemiyorum umarım olumlu sonuçlar alırız🙏🏼Sen ne zaman test vericeksin?
5 kasım canım cuma günü vereceğim. 5. Gün embriyosu olduğu için 10. Gün verin çıkıyor dedi hemşire

Yarınki kontrolün için kafa bayaa dağınık anlaşılan. 😂
Tureed Tureed canım, çaktırmıyo ama senden beter bence bu kız. 😂😂😂
Evet katılıyorum canım ☺️☺️ şimdi uyuyamaz artık Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bebisini Görcek
ben ondan hep kopya çektim takip ediom dedim histereskobi den buyana aramizda 1 hafta var 😂😂

Back