• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hee az kalmış canım o sürece kadar sende doktor araştırması yaparsın 😍
Demek sağlık ocağına 10. Haftadan sonra haber vercez He bende hemen arayım diyordum 🤣
Bence sende ara. Bazen sisteme düşmüyormuş arayıp haber vermek gerekiyormuş.
Şimdi bir de adamakıllı doktor bul İstanbul'da 😔

Tatlım çook sevindim, test verdim yazmışsın sayfaları hızlı hızlı geçtim valla sonuç için ☺️ İnşallah senin ve gebeliği devam eden tüm arkadaşların süreçleri sorunsuz geçer. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿Bize de dua edin 🤲🥰

Transfer hazırlıkları başladı benim de, ilk kontrolüm 8 kasım, şimdiden olumsuz olucak gibi düşünceler ve korkular sardı. Bazen de aşırı pozitif oluyorum. İlaçlardan herhalde bu duygusal dalgalanmalar 😭
Allah razı olsun kuzum inşallah böle devam etsin hepimize dua ediorum ben canım benim akışına bırak herşey güzel oluo aylarca ertelendi transfer hayır var dedim ne kadar olumsuzdum hepiniz duydunuz inşallah devam etsin hepimizde güzel haber Ler verelim hep sende gerçekten içinde ki olumsuzlukları at kenara su gibi aksın gitsin bebein senle olsun can olsun sana🤲🤲🥰🥰

Hanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın Zeynep Kamil Tüp bebek birimine randevu aldım. Tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Sonrasında doktorlar ile ön görüşmeye başlayacağım. Hangi tahlilleri istemem gerekiyor. Bilginiz var mı? Ya da ben tüp bebek yaptıracağım. Bu testleri istediler desem kabul eder mi doktor...

Hanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın Zeynep Kamil Tüp bebek birimine randevu aldım. Tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Sonrasında doktorlar ile ön görüşmeye başlayacağım. Hangi tahlilleri istemem gerekiyor. Bilginiz var mı? Ya da ben tüp bebek yaptıracağım. Bu testleri istediler desem kabul eder mi doktor...
Tüp bebek yaptırıcam dersen onlar sana bi liste verir tüm tahlilleri yprlar

Hekim yönlendirmesi daha iyi oluyor 😍🥰

Merhaba kızlar...
transfer olalı çok olmadı, iki gündür boğazımda ağrı var. İlaç kullanamıyorum. Bitki çayı falan da içemiyorum boğazımı rahatlatmak için. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?? Ne önerirsiniz ??

Merhaba kızlar...
transfer olalı çok olmadı, iki gündür boğazımda ağrı var. İlaç kullanamıyorum. Bitki çayı falan da içemiyorum boğazımı rahatlatmak için. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?? Ne önerirsiniz ??
Naneli şeker veya pastil olabilir mi acaba bu benimde aklıma gelmişti

Bende zencefil limon çok içerdim bu aylar boğazım agrisa nolcak diye düşünüyordum

Hekiminize sorun isterseniz pastil uygun diyecek diye düşünüyorum 🥰🥰🥰

Merhaba kızlar...
Bn transferden bir gün önce tutuldu sırtım kas gevşetici krem bile sürmeme izin vermedi doktor 😅

Merhaba kızlar...
Ihlamur içebilirsiniz. Sorun olmaz. Bir de sıcak süt bal koyarak da içebilirsiniz. Boğaz spreyi kullanmamaya çalışın. Bir de bol su tüketin. Boğazınız kurudukça daha çok ağrıdığını hissedersiniz..

Bence sende ara. Bazen sisteme düşmüyormuş arayıp haber vermek gerekiyormuş.
Şimdi bir de adamakıllı doktor bul İstanbul'da 😔
Arıcam kuzum hele bi gidem şu doktora da 🤣
Kız İstanbul da doktordan bol ne var😍
Ozaman 1 kasım transfer tek embriyo taze 5.gün 5AA hakkımızda hayırlısı insallah umarım Allah yüzümüzü güldürür cok başka bir duyguydu
Tamam canım Ayy evet ya çok farklı bir his o. Bebeğinle konuş arada😍 sımsıkı tutunsun sana
Canım önce ön görüşme yap doktor zaten isteyeceğin testleri söyleyecektir🤗
Amiin canım inşallah, benim de 2 kez ertelenmişti, vardır bir hayır inşallah en doğru ay bu aydır ve güzel haberleri de paylaşırım 🧡🧡
Gülüm vardır bunda da bir hayır benim de iki kez ertelendi. Yeter ki sonucu güzel olsun seni mucizene kavuştursun 🤗

Back