- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.281
Yok ya kahverengi de var Soft renkler aradım. Bunlar geldi elimeBunlar pembiş hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya kahverengi de var Soft renkler aradım. Bunlar geldi elimeBunlar pembiş hep
Gerek yokki haber vermenr onlar hemen sistemden biliyorlar artık zırt pırt arıyorlarHee az kalmış canım o sürece kadar sende doktor araştırması yaparsın
Demek sağlık ocağına 10. Haftadan sonra haber vercez He bende hemen arayım diyordum
Histereskopide sonra adet düzeni bozuldu mu sonra ki ay cnmEvet katılıyorum canım şimdi uyuyamaz artık Catlak-kurabiye bebisini Görcek
ben ondan hep kopya çektim takip ediom dedim histereskobi den buyana aramizda 1 hafta var
Ben yine hamilelik yasarsam 9 aya kadar almaya cesaret edemem sanırım 2 3 parça şeyler almıştım pazara gittiğimde aldığım zaman meğer bebeğim karnimda zaten ölüymüş aldiktan 2 gun sonra kurtaj oldum almam bi daha sanmam bazen insan heves ediyor darabbim hepimize sağ salim kucagımiza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAmin canım 8 sene de bı iğne almaya cesaret edemedim şimdide baya almaya korkarım inşallah kuzum o günlere nasip etsin hepimize
Beni kimse aramadı diyorum ben bu çocuk hakkında nasıl bilgi alcam. Keşke transferle yanına mi ik bı kamera koysalarGerek yokki haber vermenr onlar hemen sistemden biliyorlar artık zırt pırt arıyorlar
Canim bana düzenli artış olsun die estrofem verdi histereskobi den sonra onu kesti bı sure sonra kesince 4 gün içinde geldi kimine de doğum kontrol verilioHistereskopide sonra adet düzeni bozuldu mu sonra ki ay cnm
Ben 15 ekimde oldum hicbisey vermedi adetin gelince görüşür üz dedi 6si gibi gelmesi lazım da bakalım artık dr geçilebilir dedi bekliyorum isteCanim bana düzenli artış olsun die estrofem verdi histereskobi den sonra onu kesti bı sure sonra kesince 4 gün içinde geldi kimine de doğum kontrol verilio
Valla bilmiyorum canım ama beni testten 3 gun sonra aradılar ben haber vermeden bi sürü zımbırtı saymislardi o zamanlarBeni kimse aramadı diyorum ben bu çocuk hakkında nasıl bilgi alcam. Keşke transferle yanına mi ik bı kamera koysalar
Ben aradım bugün. 10. Haftada gelin dedi doğurunca geleyim o zaman diyevektimValla bilmiyorum canım ama beni testten 3 gun sonra aradılar ben haber vermeden bi sürü zımbırtı saymislardi o zamanlar
Benim düzensiz kalınlık var die verdi yoksa gecikir die vermedi seninde gelir kuzum bı kaç gün deisir işlem görduyaBen 15 ekimde oldum hicbisey vermedi adetin gelince görüşür üz dedi 6si gibi gelmesi lazım da bakalım artık dr geçilebilir dedi bekliyorum iste
Hahah evet ya bugün ne yapacağımı hep unutuyordum. Aman pardon dün işte ya bazen şöyle oluyorumYarınki kontrolün için kafa bayaa dağınık anlaşılan.
Tureed canım, çaktırmıyo ama senden beter bence bu kız.
Ayy yok kız mışıl mışıl uyumuşum bi sabah akıntı oldu afedersin ona uyandım korkuyla. Çok şükür bir şey yokmuş. Artık lavaboya gitmeye korkuyorum yaEvet katılıyorum canım şimdi uyuyamaz artık Catlak-kurabiye bebisini Görcek
ben ondan hep kopya çektim takip ediom dedim histereskobi den buyana aramizda 1 hafta var
Valla beni kimse aramadı var mı yok mu diye de aramadılar. Arada sırada hesabıma girip bakıyorlarmışGerek yokki haber vermenr onlar hemen sistemden biliyorlar artık zırt pırt arıyorlar
Günaydın canım korkma sakin kalmaya çalışcsz mecbur bende öyle ilaca kalktım sabah aç karni na aralıklı ilacım var mecbur bu saatte kalkiorum güzel seler olcak bebeis ordan napion anne merak etme herşey yolunda dicek annesiHahah evet ya bugün ne yapacağımı hep unutuyordum. Aman pardon dün işte ya bazen şöyle oluyorum
Ayy yok kız mışıl mışıl uyumuşum bi sabah akıntı oldu afedersin ona uyandım korkuyla. Çok şükür bir şey yokmuş. Artık lavaboya gitmeye korkuyorum ya
İnşallah canım benim sen ne ilacı içiyorsun aç karnına. Benim de var troid için içiyorumGünaydın canım korkma sakin kalmaya çalışcsz mecbur bende öyle ilaca kalktım sabah aç karni na aralıklı ilacım var mecbur bu saatte kalkiorum güzel seler olcak bebeis ordan napion anne merak etme herşey yolunda dicek annesi
Troid canim bu yaşıma kadar yoktu artık hep iç dedi ama öle çok yüksek deildi bı saat arayla estrofem aliom aynı anda içme ikiside aç karnına sonrada kahvaltı sonra kan sulandırıcı ay hersryim alarmda boş saatim yok ilaçsızİnşallah canım benim sen ne ilacı içiyorsun aç karnına. Benim de var troid için içiyorum
Olsun valla bu kadar belirti aradık agricak midemiz bulancak sesimiz cikmicak yeterki sağlıkları iyi olsun orda rahat olsunlar kuzumBen saat 4 ya da 6.30 da ya kasıklarımda kasılma ya da karnın alt tarafındaki kasılma ile uyanıyorum Aç olurda karnının içinde birşey hareket eder ya öyle oluyo
Aynen canım benimki de çok yüksek değil. Ama gebelikte 2.5 üzerinde istemiyorlar. Kontrollerini ihmal etme. Gebelikte de değerler değişiyorTroid canim bu yaşıma kadar yoktu artık hep iç dedi ama öle çok yüksek deildi bı saat arayla estrofem aliom aynı anda içme ikiside aç karnına sonrada kahvaltı sonra kan sulandırıcı ay hersryim alarmda boş saatim yok ilaçsız
Kesinlikle canım ben de 8. ay tamamlanırsa alırım. Bir parça şey almıştım o da saçma sağan bişeydi. Bebeğimi 8. haftada kaybedince o aldığım 2 kat ağır geldi bana. Önce sağlıkla hamilelik atlatmak benim de amacım. Alınacaklar mağazalarda bol bol duruyor nasılsa.Ben yine hamilelik yasarsam 9 aya kadar almaya cesaret edemem sanırım 2 3 parça şeyler almıştım pazara gittiğimde aldığım zaman meğer bebeğim karnimda zaten ölüymüş aldiktan 2 gun sonra kurtaj oldum almam bi daha sanmam bazen insan heves ediyor darabbim hepimize sağ salim kucagımiza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bana transfer hazırlığında ve transferde aç verdi kuzum histereskobi den sonra tok karnına verdi. İki Side aç karnına ama 1 saat ara ver dedi evet gebelik te artiomus dikkat etmek gerek kuzumAynen canım benimki de çok yüksek değil. Ama gebelikte 2.5 üzerinde istemiyorlar. Kontrollerini ihmal etme. Gebelikte de değerler değişiyor
Bide Estrofemi neden aç içiyorsun