2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğiniz, çarşamba hayırlı haberlerinizi alırız
Aminn Çok Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun bu yolda zahmetle çabalayan dileyen isteyen herkesin emeği boşa gitmesin yavrusuna kavuştursun Rabbim

Merhaba , yaş 35 1. Deneme , 28 ekim çift embriyo transfer Hepimiz pozitif görürüz inşallah ve doğuma kadar sağlıklı devam ederler

Beni de yazar mısınız

31 yaş 1. Deneme 26 Ekim transfer

Merhaba arkadaşlar bende kan testi yaptırdım bu akşam 7.günümdü.5.gün tek embriyo.79 çıktı.oğlumda da 7.gün yaptırmıştım 59 çıkmıştı adetten önce nasıl ağrı yaşıyorsam daha da beterini yaşadım kasımlarım belim kopuyordu hala ayakta kalınca kasık ve bel ağrısı oluyor.yani benim iki gebeliğimde de aynı adet ağrıları yaşadım

Ay maşallah

Gozun aydın canım sağlıkla devam etsin inşallah

Merhaba , yaş 35 1. Deneme , 28 ekim çift embriyo transfer Hepimiz pozitif görürüz inşallah ve doğuma kadar sağlıklı devam ederler
İnşallah inşallah canım hayırlı olsun senin transferin de. Sımsıkı tutunsun bebişlerin sana
Beni de yazar mısınız

31 yaş 1. Deneme 26 Ekim transfer
Aa ben seni eklemiştim yazmıştın dimi sen daha önce. Acaba kaydete mi basmadım
Maşallah maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Bende gruptan çıkmadım ama bildirim hiç gelmedi sagolsun Y Yessbursa buradan mesaj atınca topigi buldum.tekrar

Bende gruptan çıkmadım ama bildirim hiç gelmedi sagolsun Y Yessbursa buradan mesaj atınca topigi buldum.tekrar
Valla kusura bakma canım ya eklemiştim ama muhtemelen kaydetmedim zaten demin arkadaşı ekliyorum altta araç bakım reklamı var tam kaydet yapcam reklama tıklayıp kendimi araç bakım randevu sayfasında buluyorum

Valla kusura bakma canım ya eklemiştim ama muhtemelen kaydetmedim zaten demin arkadaşı ekliyorum altta araç bakım reklamı var tam kaydet yapcam reklama tıklayıp kendimi araç bakım randevu sayfasında buluyorum
Citroën dimi
Estağfurullah rica ederim

Hanımlar birşey daha sorabilir miyim? Aşılama yaptırmak mantıklı mı? Devlette 2 aşılama yapılınca tüp bebek indirimi alınıyor.. 2 aşılama arası bekleme süresi uzun mu? Devlette yapılınca ücretsiz mi oluyor.. Nasıl ilerliyor.. Her gün birşey öğreniyorum kafam karışıyor

Cnm aşılama şartları var senin yazdığın şartlarla tüp bebek oluyor direk. Ama Zeynep Kamil illa tutturmuş 2 aşılama diye. Dr diyor tutmaz onlar diyor yasa böyle biz birşey yapamayız deyip.yolluyorlar seni
Bizzat Böyle Yaşadım

Ücretsiz değil ama yarı yarıya düşüyor fiyat yani benim öyle olmuştu. Aşılama konusunda bir şey diyemem canım. Doktorun karar vermesi lazım. Ama amh değeri falan ne durumda. Bildiğin kadarıyla amh düşük çıkarsa 2 aşılama şartı kalkıyor. Yine de araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…