- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.261
Bana yumurta toplamaya kadar yasak demişti bugun bunlari içebilirsin dediBana dedikleri bitkisel Herşey yasak.
Hatta verdikleri kağıtta da yaziyor canlarım.
Yaa çok güzel sizin kaç embrıyo transfer olmuştu kaçinci deneme Allah kucağinıza almayı nasip etsin inşallahBakın Ben Neler Aldım
Gözyaşları içinde kokluyorum şimdi
Yarınki kontrolün için kafa bayaa dağınık anlaşılan.Valla kusura bakma canım ya eklemiştim ama muhtemelen kaydetmedimzaten demin arkadaşı ekliyorum altta araç bakım reklamı var tam kaydet yapcam reklama tıklayıp kendimi araç bakım randevu sayfasında buluyorum
Kalça çok fena ya bugun transferden sonra yattığım yerden yaptı bide yandan bacağim felç oldu sankı felaket ağriyor üstüne yatamıyorumHe benmki karından olandan demek kalça kötü
Amin Çok Teşekkür EderimYaa çok güzel sizin kaç embrıyo transfer olmuştu kaçinci deneme Allah kucağinıza almayı nasip etsin inşallah
Ben hep ayakta yaptırıyorum. Diyorum çocuğun üstüne uzanamam. Hemşire gülüyor. Ayağımı boşa getiriyor rahat ol diyor öyle yapıyorKalça çok fena ya bugun transferden sonra yattığım yerden yaptı bide yandan bacağim felç oldu sankı felaket ağriyor üstüne yatamıyorum
5 kasım canım cuma günü vereceğim. 5. Gün embriyosu olduğu için 10. Gün verin çıkıyor dedi hemşireEvet canım aynı gün transfer olmuştukBende de göğüs hassasiyeti var özellikle bir de hafif kasık ağrısı gibi ama belirtilere hiç güvenemiyorum umarım olumlu sonuçlar alırız Sen ne zaman test vericeksin?
Amin canım inşallah nerde yaptırmıştınız ilk deneme dimiAmin Çok Teşekkür Ederim
5. Gün Embriyosu ilk deneme
Allah isteyen ve emek veren herkese nasip etsin
Ben korkudan içmiyorum canım.Bana yumurta toplamaya kadar yasak demişti bugun bunlari içebilirsin dedi
Hadıya çok ağrimıyormu ayakta oluncaBen hep ayakta yaptırıyorum. Diyorum çocuğun üstüne uzanamam. Hemşire gülüyor. Ayağımı boşa getiriyor rahat ol diyor öyle yapıyor
Bende içemem ya korkuyorum açık çay içiyorum günde iki üç bardakBen korkudan içmiyorum canım.
Evet katılıyorum canımYarınki kontrolün için kafa bayaa dağınık anlaşılan.
Tureed canım, çaktırmıyo ama senden beter bence bu kız.
Yatmaktan daha rahat bence canımHadıya çok ağrimıyormu ayakta olunca
Ya bende duygulandım kıyamam çok güzeller ama .sağlıkla giydir kuzumm
Bende iğneyi öğle ayakta az önce yaptırdım onudaBen hep ayakta yaptırıyorum. Diyorum çocuğun üstüne uzanamam. Hemşire gülüyor. Ayağımı boşa getiriyor rahat ol diyor öyle yapıyor
İnsan gözünün gördüğünü almak istiyorYa bende duygulandım kıyamam çok güzeller ama .sağlıkla giydir kuzumm
Amin canım 8 sene de bı iğne almaya cesaret edemedim şimdide baya almaya korkarımİnsan gözünün gördüğünü almak istiyorAllah hepimize güzel ciciler almayı nasip etsin
Bunlar pembiş hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?