- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.108
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.181
İnşallah canım benim aynen haber ederimŞükür kuzum dinlen ama olcak aliscaz bak erken görcen bahaneyle demi haber ver bizede canım
Yarın aklıma geldikçe ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim aynen haber ederimŞükür kuzum dinlen ama olcak aliscaz bak erken görcen bahaneyle demi haber ver bizede canım
Allah razı olsun canım benim. Aynen ilk 3 ay dikkat etcez bakalım. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahCanim yeni gördüm mesajları . Insallah devam etmez canim bol bol dinlen ilk 3 ay önemli rabbim yardımcın olsun . Yarın ki kontrol de de güzel haberler alırsın inşallah
Kuzum ya sakin olmaya çalış desende ben kendimi dusunemiom güzel haberler vericeksin inşallah canımİnşallah canım benim aynen haber ederim
Yarın aklıma geldikçe ben
Hayirli olsun kuzum bebein can olsun sanaCatlak-kurabiye canım benim transferi kaldırabilirisn eylül ekiö demiştik ama bugün transfer oldum ben kasımları tutuyosan dursun ama
Aminn canim hepimizin emekleri boşa çıkmasın Bende bu adet ile bekliyordum da canim biraz rahim içinde enfeksiyon varmış histereskopi ile belli oldu öyle olunca antibiyotik kullandım onun için bu ay dinlendirdi doktorumHadi hayırlısı inşallah canım ben bu adetle sandım rabbim emeklerinin karşılığını boş bırakmasın inşallah
Aminnm aminnnn canimmmHadi hayırlısı kuzum zamanını beklio hayırlı haberler alcaz senden de inşallah
Aynen çok heyecanlaniyorum o günü düşündükçe rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canımAllah razı olsun canım benim. Aynen ilk 3 ay dikkat etcez bakalım. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Sende transfere adım adım yaklaşıyorsun hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır
Tatlım çook sevindim, test verdim yazmışsın sayfaları hızlı hızlı geçtim valla sonuç için İnşallah senin ve gebeliği devam eden tüm arkadaşların süreçleri sorunsuz geçer. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bize de dua edinCanimm 407 çıkmıs
Canım sonuç 47 çıktı
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğiniz, çarşamba hayırlı haberlerinizi alırızSonuç 47 çıktı sekreter dedi Dr çarşamba tekrar test yapmamı istedi artışa bakacakmış Bebeğim bırakmasın beni inşallah sağlıkla artsın değerim Benim 3.gündü canım Dualarınızda beni unutmayın arkadaşlar
Tamam canım benim Allah razı olsunAmiiin ecmain canim
merak etme canim rahat ol sen biiznillah yukselir Rahat ol insirah suresi oku ve okuyabilirsen 313 fatiha suresi oku
EyvahhhBende onu kullanıyorum bugün hemşirenin eli baya ağırmış yaktı beni yaktıı
Fark etmez kuzum kasımlar da duruyor sen nasıl istersenCatlak-kurabiye canım benim transferi kaldırabilirisn eylül ekiö demiştik ama bugün transfer oldum ben kasımları tutuyosan dursun ama
Bu arada sımsıkı tutunsun inşallah canımCatlak-kurabiye canım benim transferi kaldırabilirisn eylül ekiö demiştik ama bugün transfer oldum ben kasımları tutuyosan dursun ama
Evet bende seni düşünemiyorumKuzum ya sakin olmaya çalış desende ben kendimi dusunemiom güzel haberler vericeksin inşallah canım
Benimki 3 günde bir canım. Bakalım yarın ne kadar devam etmem gerektiğini sorcam inşallah
Canım sen önce kendine 9 ay boyunca devam edeceğin bir kadın doğumcu bul ona başla. Normalde doktorun ne zaman çağırdı kontroleKızlar Normalde hamile haberini aldığınızda sisteme geçiyormuş ve sağlık ocağı arıyormuş gerekli tahliller için. Ama beni kimse aramadı. Ben sordum sonra 10. Haftada gelin dediler E biz 10. Haftaya kadar bebekten nasıl bilgi alacağız. Yakında özel bı hastane var beğendiğim onunla görüştüm ama bu süreçte devlete gidip kese ve görsem mi Kafamda binbir soru hapşırınca kasıklarım ağrıyor korkuyorum. Nasıl geçecek bu 9 ay
10 Kasım'da Kalp atışını duyacağınız inşallah.Canım sen önce kendine 9 ay boyunca devam edeceğin bir kadın doğumcu bul ona başla. Normalde doktorun ne zaman çağırdı kontrole
Hee az kalmış canım o sürece kadar sende doktor araştırması yaparsın10 Kasım'da Kalp atışını duyacağınız inşallah.
Ondan sonra Tüp Bebek Merkezi ile işim bitiyor.