- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.201
Bence sende ara. Bazen sisteme düşmüyormuş arayıp haber vermek gerekiyormuş.Hee az kalmış canım o sürece kadar sende doktor araştırması yaparsın
Demek sağlık ocağına 10. Haftadan sonra haber vercez He bende hemen arayım diyordum
Ozaman 1 kasım transfer tek embriyo taze 5.gün 5AA hakkımızda hayırlısı insallah umarım Allah yüzümüzü güldürür cok başka bir duyguyduFark etmez kuzum kasımlar da duruyor sen nasıl istersen
Bende kullaniorum canım 3 günde 1 yarım transferden önceki günden beri
Allah razı olsun kuzum inşallah böle devam etsin hepimize dua ediorum ben canım benim akışına bırak herşey güzel oluo aylarca ertelendi transfer hayır var dedim ne kadar olumsuzdum hepiniz duydunuz inşallah devam etsin hepimizde güzel haber Ler verelim hep sende gerçekten içinde ki olumsuzlukları at kenara su gibi aksın gitsin bebein senle olsun can olsun sanaTatlım çook sevindim, test verdim yazmışsın sayfaları hızlı hızlı geçtim valla sonuç içinİnşallah senin ve gebeliği devam eden tüm arkadaşların süreçleri sorunsuz geçer. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bize de dua edin
Transfer hazırlıkları başladı benim de, ilk kontrolüm 8 kasım, şimdiden olumsuz olucak gibi düşünceler ve korkular sardı. Bazen de aşırı pozitif oluyorum. İlaçlardan herhalde bu duygusal dalgalanmalar
Loyanaaaaabenimde bugun yok şimdilik çok şükür
İlla olması gerekmiyor ki
Zaten bel ve kasik agrim var dedim kurumdan aradilar işlem sonrası ilac yapıyor dediler aaa çok güzel tutma belirtisi demediler ki
Yoo takipten cikmamisim ama bildirimler neden düşmüyor acabaLoyanaaaaa
Yoo takipten cikmamisim ama bildirimler neden düşmüyor acaba
Teşekkür ederim
Tamam aplarica ederim iki üç kişiyiz şurda 8 kasımı bekleyen dağılmayın bir yere
Tüp bebek yaptırıcam dersen onlar sana bi liste verir tüm tahlilleri yprlarHanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın Zeynep Kamil Tüp bebek birimine randevu aldım. Tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Sonrasında doktorlar ile ön görüşmeye başlayacağım. Hangi tahlilleri istemem gerekiyor. Bilginiz var mı? Ya da ben tüp bebek yaptıracağım. Bu testleri istediler desem kabul eder mi doktor...
Hekim yönlendirmesi daha iyi oluyorHanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın Zeynep Kamil Tüp bebek birimine randevu aldım. Tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Sonrasında doktorlar ile ön görüşmeye başlayacağım. Hangi tahlilleri istemem gerekiyor. Bilginiz var mı? Ya da ben tüp bebek yaptıracağım. Bu testleri istediler desem kabul eder mi doktor...
Naneli şeker veya pastil olabilir mi acaba bu benimde aklıma gelmiştiMerhaba kızlar...
transfer olalı çok olmadı, iki gündür boğazımda ağrı var. İlaç kullanamıyorum. Bitki çayı falan da içemiyorum boğazımı rahatlatmak için. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?? Ne önerirsiniz ??
Bn transferden bir gün önce tutuldu sırtım kas gevşetici krem bile sürmeme izin vermedi doktorMerhaba kızlar...
transfer olalı çok olmadı, iki gündür boğazımda ağrı var. İlaç kullanamıyorum. Bitki çayı falan da içemiyorum boğazımı rahatlatmak için. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?? Ne önerirsiniz ??
Ihlamur içebilirsiniz. Sorun olmaz. Bir de sıcak süt bal koyarak da içebilirsiniz. Boğaz spreyi kullanmamaya çalışın. Bir de bol su tüketin. Boğazınız kurudukça daha çok ağrıdığını hissedersiniz..Merhaba kızlar...
Aaa evet süt bal harika fikirIhlamur içebilirsiniz. Sorun olmaz. Bir de sıcak süt bal koyarak da içebilirsiniz. Boğaz spreyi kullanmamaya çalışın. Bir de bol su tüketin. Boğazınız kurudukça daha çok ağrıdığını hissedersiniz..
Kız yarım nasıl oluyo?Bende kullaniorum canım 3 günde 1 yarım transferden önceki günden beri
Arıcam kuzum hele bi gidem şu doktora daBence sende ara. Bazen sisteme düşmüyormuş arayıp haber vermek gerekiyormuş.
Şimdi bir de adamakıllı doktor bul İstanbul'da
Tamam canım Ayy evet ya çok farklı bir his o. Bebeğinle konuş aradaOzaman 1 kasım transfer tek embriyo taze 5.gün 5AA hakkımızda hayırlısı insallah umarım Allah yüzümüzü güldürür cok başka bir duyguydu
Canım önce ön görüşme yap doktor zaten isteyeceğin testleri söyleyecektirHanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın Zeynep Kamil Tüp bebek birimine randevu aldım. Tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Sonrasında doktorlar ile ön görüşmeye başlayacağım. Hangi tahlilleri istemem gerekiyor. Bilginiz var mı? Ya da ben tüp bebek yaptıracağım. Bu testleri istediler desem kabul eder mi doktor...
Gülüm vardır bunda da bir hayır benim de iki kez ertelendi. Yeter ki sonucu güzel olsun seni mucizene kavuştursunAmiin canım inşallah, benim de 2 kez ertelenmişti, vardır bir hayır inşallah en doğru ay bu aydır ve güzel haberleri de paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?