2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canim yeni gördüm mesajları . Insallah devam etmez canim bol bol dinlen ilk 3 ay önemli rabbim yardımcın olsun . Yarın ki kontrol de de güzel haberler alırsın inşallah
Allah razı olsun canım benim. Aynen ilk 3 ay dikkat etcez bakalım. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Sende transfere adım adım yaklaşıyorsun hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır

Hadi hayırlısı inşallah canım ben bu adetle sandım rabbim emeklerinin karşılığını boş bırakmasın inşallah
Aminn canim hepimizin emekleri boşa çıkmasın Bende bu adet ile bekliyordum da canim biraz rahim içinde enfeksiyon varmış histereskopi ile belli oldu öyle olunca antibiyotik kullandım onun için bu ay dinlendirdi doktorum

Allah razı olsun canım benim. Aynen ilk 3 ay dikkat etcez bakalım. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Sende transfere adım adım yaklaşıyorsun hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır
Aynen çok heyecanlaniyorum o günü düşündükçe rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım

Canimm 407 çıkmıs
Tatlım çook sevindim, test verdim yazmışsın sayfaları hızlı hızlı geçtim valla sonuç için İnşallah senin ve gebeliği devam eden tüm arkadaşların süreçleri sorunsuz geçer. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bize de dua edin

Transfer hazırlıkları başladı benim de, ilk kontrolüm 8 kasım, şimdiden olumsuz olucak gibi düşünceler ve korkular sardı. Bazen de aşırı pozitif oluyorum. İlaçlardan herhalde bu duygusal dalgalanmalar

Canım sonuç 47 çıktı

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğiniz, çarşamba hayırlı haberlerinizi alırız

Kızlar Normalde hamile haberini aldığınızda sisteme geçiyormuş ve sağlık ocağı arıyormuş gerekli tahliller için. Ama beni kimse aramadı. Ben sordum sonra 10. Haftada gelin dediler E biz 10. Haftaya kadar bebekten nasıl bilgi alacağız. Yakında özel bı hastane var beğendiğim onunla görüştüm ama bu süreçte devlete gidip kese ve görsem mi Kafamda binbir soru hapşırınca kasıklarım ağrıyor korkuyorum. Nasıl geçecek bu 9 ay

Canım sen önce kendine 9 ay boyunca devam edeceğin bir kadın doğumcu bul ona başla. Normalde doktorun ne zaman çağırdı kontrole

10 Kasım'da Kalp atışını duyacağınız inşallah.
Ondan sonra Tüp Bebek Merkezi ile işim bitiyor.
Hee az kalmış canım o sürece kadar sende doktor araştırması yaparsın
Demek sağlık ocağına 10. Haftadan sonra haber vercez He bende hemen arayım diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…