- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.161
En mantıklısı gerçekten canım ben de öyle yapacağım özel bi hastaneyi aradım 357 lira dediler şok oldumDevlet hastanesi acilde vermiştim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En mantıklısı gerçekten canım ben de öyle yapacağım özel bi hastaneyi aradım 357 lira dediler şok oldumDevlet hastanesi acilde vermiştim canım
Ben ilk tüp Bebek merkezinde vermiştim o güzelim videoya kavusabilmek için Allah'ima şükür de güzel haberi aldım. 2. 140 TL idi.Kızlar merhaba gebelik testinizi devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında mı verdiniz yoksa özel hastanede mi? Bazı özel hastanelerde test fiyatı çok yüksek o yüzden sizlere de danışmak istemiştim :)
Evet kuzum bebekler iyi olsunda sen nasılsın kuzum iyimisinNeyse idare etcez hele bebişler iyi olsun da
Yok zaten ağdaya güvenemem bende ben arada Venüs kullanıyorum memnunum canım ay neler konuşuyoruzSorma ya bende alacaktım nette bi bakayım dedim kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ağda konusu da şaibeli Şu weetin venüs mü ne çıkmıştı ya ben onu denemeyi düşünüyorum
Yine 1 hafta ömrü var canım idare edicez artık mecburNefes0858 e o da hemen çıkarır ama
Senmi benmiSorma ya zamanında lazere gitmediğim için çok pişmanım
E bugün doğum zamanı var sonrası var. Ooooo zor işler geldiYine 1 hafta ömrü var canım idare edicez artık mecbur
Ben test günümde merkezde vermiştim öncesinde hiç test yapmadım da vermedim de canımKızlar merhaba gebelik testinizi devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında mı verdiniz yoksa özel hastanede mi? Bazı özel hastanelerde test fiyatı çok yüksek o yüzden sizlere de danışmak istemiştim :)
Aynen canım zor işte ama yapacak birşey yok olduğu kadarE bugün doğum zamanı var sonrası var. Ooooo zor işler geldi
canım nasılsın biz aynı gün transfer olmuştuk .Sen hissediyor musun bi şey? benim valla adet öncesi gibi kasıklarım göğüslerim filan... hem belirti olabilir diyorum hem de adet mi olcam diye korkuyorumEn mantıklısı gerçekten canım ben de öyle yapacağım özel bi hastaneyi aradım 357 lira dediler şok oldum
Özelde verdim 40 TL di cokmus napmislar devlette ver aynı kuzumEn mantıklısı gerçekten canım ben de öyle yapacağım özel bi hastaneyi aradım 357 lira dediler şok oldum
Nee 357 mii afedersin ama ohaaEn mantıklısı gerçekten canım ben de öyle yapacağım özel bi hastaneyi aradım 357 lira dediler şok oldum
He kız napalım mecbur konuşuyoruz vallaYok zaten ağdaya güvenemem bende ben arada Venüs kullanıyorum memnunum canım ay neler konuşuyoruz
Çok şükür kuzum yarın daha iyi olurum inşallahEvet kuzum bebekler iyi olsunda sen nasılsın kuzum iyimisin
Şükür kuzum dinlen ama olcak aliscaz bak erken görcen bahaneyle demi haber ver bizede canımÇok şükür kuzum yarın daha iyi olurum inşallah
Amiiin ecmain canimAllah razı olsun canim benim hepimiz güzel haberler verelim inşallah
merak etme canim rahat ol sen biiznillah yukselir Rahat ol insirah suresi oku ve okuyabilirsen 313 fatiha suresi okuÇok sağol canım benim inşallah sağlıkla artar değerimiz biraz düşük
Bu adetim yeni bitti canim gelecek adet ile başlayacağız inşallahKuzum adet oldun mu ne zaman tranfer olacaksın cnm
Canim yeni gördüm mesajları . Insallah devam etmez canim bol bol dinlen ilk 3 ay önemli rabbim yardımcın olsun . Yarın ki kontrol de de güzel haberler alırsın inşallahKızlar benim yine lekelenmem başlamış ya transfer sonra 18. Gün bugün. Ne yapmam lazım. Doktor randevumu perşembe düşünüyordum ama böyle olursa yarın gideyim diyorum.
Başına gelenler ne yapıyordunuz. Şuan kafam durmuş gibi yine
Hadi hayırlısı inşallah canım ben bu adetle sandım rabbim emeklerinin karşılığını boş bırakmasın inşallahBu adetim yeni bitti canim gelecek adet ile başlayacağız inşallah
Hadi hayırlısı kuzum zamanını beklio hayırlı haberler alcaz senden de inşallahBu adetim yeni bitti canim gelecek adet ile başlayacağız inşallah