2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba gebelik testinizi devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında mı verdiniz yoksa özel hastanede mi? Bazı özel hastanelerde test fiyatı çok yüksek o yüzden sizlere de danışmak istemiştim :)
Ben ilk tüp Bebek merkezinde vermiştim o güzelim videoya kavusabilmek için Allah'ima şükür de güzel haberi aldım. 2. 140 TL idi.

Sorma ya bende alacaktım nette bi bakayım dedim kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ağda konusu da şaibeli Şu weetin venüs mü ne çıkmıştı ya ben onu denemeyi düşünüyorum
Yok zaten ağdaya güvenemem bende ben arada Venüs kullanıyorum memnunum canım ay neler konuşuyoruz

Kızlar merhaba gebelik testinizi devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında mı verdiniz yoksa özel hastanede mi? Bazı özel hastanelerde test fiyatı çok yüksek o yüzden sizlere de danışmak istemiştim :)
Ben test günümde merkezde vermiştim öncesinde hiç test yapmadım da vermedim de canım

En mantıklısı gerçekten canım ben de öyle yapacağım özel bi hastaneyi aradım 357 lira dediler şok oldum
canım nasılsın biz aynı gün transfer olmuştuk .Sen hissediyor musun bi şey? benim valla adet öncesi gibi kasıklarım göğüslerim filan... hem belirti olabilir diyorum hem de adet mi olcam diye korkuyorum

Canim yeni gördüm mesajları . Insallah devam etmez canim bol bol dinlen ilk 3 ay önemli rabbim yardımcın olsun . Yarın ki kontrol de de güzel haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…