- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.141
Ee ne yapicaz o zaman bende diyordum ilerde tüy dökücü işimi görürYaptırma kuzum Bence de. Tüy dökücü kremler bile zararlıymış kesinlikle önerilmiyor aklınızda bulunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee ne yapicaz o zaman bende diyordum ilerde tüy dökücü işimi görürYaptırma kuzum Bence de. Tüy dökücü kremler bile zararlıymış kesinlikle önerilmiyor aklınızda bulunsun
Çok şükür canım bundan sonra hep olumlu düşün Allahın izniyle herşey yolunda gidecek bak benim dün gibiydi Çok şükür 3 aylık olucaz teyzesiGelsin valla kuzum bugün gerçekten hiç umudum yoktu şükürler olsun en azından diğer adıma geçmeyi nasip etti Allah'im
İnşallah canım benim inşallahGörüş günün hayırlı uğurlu olsun herşey yolunda gitsin inşallah canım
Sorma ya bende alacaktım nette bi bakayım dedim kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ağda konusu da şaibeli Şu weetin venüs mü ne çıkmıştı ya ben onu denemeyi düşünüyorumEe ne yapicaz o zaman bende diyordum ilerde tüy dökücü işimi görür
Canim cok mutlu oldum begeni yaptim yazamadim o vakit hayirli olsjn saglikla kat kat artsin daha guzel haberlerini vermen nasip olaunValla ya bı haftadır başınızın etini yedim şimdi neler Diom ama ya belirti aradım ne bileyim kuzum
hayirli olsun canim seninde ay cok guzel boyle pozitif haberler sizleri merak ediyordum takipteyim hala o yuzdenCanım sonuç 47 çıktı
Pruloton sanırım canımÇok teşekkür ederim canım, iyiyim ben.
Cumartesi günü kanama alanı var demişti doktor. Lekelenme veya kanama olursa korkma dedi. Henüz bir şey yok ama çok korkuyorum.
Ne iğnesi yapıldı sana?
O mu kesti acaba kanamayı?
Allah razı olsun canim benim hepimiz güzel haberler verelim inşallahCanim cok mutlu oldum begeni yaptim yazamadim o vakit hayirli olsjn saglikla kat kat artsin daha guzel haberlerini vermen nasip olaun
hayirli olsun canim seninde ay cok guzel boyle pozitif haberler sizleri merak ediyordum takipteyim hala o yuzden
Bende onu kullanıyorum bugün hemşirenin eli baya ağırmış yaktı beni yaktııPruloton sanırım canım
Kuzum adet oldun mu ne zaman tranfer olacaksın cnmAminnn canim aminn inşallah benimde sevinçlerime ortak olursunuz burada
Kaçıncı denemendi canim senin
Seni çok merak ediyordum çok sevindim çook sağ salim doğsun kuzucukkkTeşekkür ederim canım valla çok titiz emin olmadan yapmadı transferi ve çok ilgili en ufak bişe ye onla konuştum ve dedim tutmasa bile elinden geleni yaptı İzmir'de irenbe kerem oğuz
Çok sağol canım benim inşallah sağlıkla artar değerimiz biraz düşükCanim cok mutlu oldum begeni yaptim yazamadim o vakit hayirli olsjn saglikla kat kat artsin daha guzel haberlerini vermen nasip olaun
hayirli olsun canim seninde ay cok guzel boyle pozitif haberler sizleri merak ediyordum takipteyim hala o yuzden
Nefes0858 e o da hemen çıkarır amaSorma ya bende alacaktım nette bi bakayım dedim kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ağda konusu da şaibeli Şu weetin venüs mü ne çıkmıştı ya ben onu denemeyi düşünüyorum
Bende her Pazartesi Proluton var. Kalp atışına kadar kullan bakalım dedi. Demekki ondan.Bende onu kullanıyorum bugün hemşirenin eli baya ağırmış yaktı beni yaktıı
Bende her Pazartesi Proluton var. Kalp atışına kadar kullan bakalım dedi. Demekki ondan.
Sorma ya zamanında lazere gitmediğim için çok pişmanımNefes0858 e o da hemen çıkarır ama
Allah razı olsun kuzum saol hepimiz güzel haberler allalim inşallah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizeSeni çok merak ediyordum çok sevindim çook sağ salim doğsun kuzucukkk
Bende sorma valla kuzumSorma ya zamanında lazere gitmediğim için çok pişmanım
Neyse idare etcez hele bebişler iyi olsun daBende sorma valla kuzum
Devlet hastanesi acilde vermiştim canımKızlar merhaba gebelik testinizi devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında mı verdiniz yoksa özel hastanede mi? Bazı özel hastanelerde test fiyatı çok yüksek o yüzden sizlere de danışmak istemiştim :)