• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Gelsin valla kuzum bugün gerçekten hiç umudum yoktu şükürler olsun en azından diğer adıma geçmeyi nasip etti Allah'im🥰🥰
Çok şükür canım bundan sonra hep olumlu düşün Allahın izniyle herşey yolunda gidecek 🤲😍 bak benim dün gibiydi Çok şükür 3 aylık olucaz teyzesi 🥰🥰

Ee ne yapicaz o zaman 😬😬bende diyordum ilerde tüy dökücü işimi görür 🤦‍♀️🤦‍♀️
Sorma ya bende alacaktım nette bi bakayım dedim kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ağda konusu da şaibeli 😕Şu weetin venüs mü ne çıkmıştı ya ben onu denemeyi düşünüyorum 🙈

Valla ya bı haftadır başınızın etini yedim şimdi neler Diom 😂😂 ama ya belirti aradım ne bileyim kuzum 🥰
Canim cok mutlu oldum begeni yaptim yazamadim o vakit🤗 hayirli olsjn saglikla kat kat artsin daha guzel haberlerini vermen nasip olaun😍
Canım sonuç 47 çıktı 🤲
hayirli olsun canim seninde 😍ay cok guzel boyle pozitif haberler sizleri merak ediyordum takipteyim hala o yuzden😅

Çok teşekkür ederim canım, iyiyim ben.
Cumartesi günü kanama alanı var demişti doktor. Lekelenme veya kanama olursa korkma dedi. Henüz bir şey yok ama çok korkuyorum.
Ne iğnesi yapıldı sana?
O mu kesti acaba kanamayı?
Pruloton sanırım canım

Canim cok mutlu oldum begeni yaptim yazamadim o vakit🤗 hayirli olsjn saglikla kat kat artsin daha guzel haberlerini vermen nasip olaun😍

hayirli olsun canim seninde 😍ay cok guzel boyle pozitif haberler sizleri merak ediyordum takipteyim hala o yuzden😅
Allah razı olsun canim benim hepimiz güzel haberler verelim inşallah 🤲🤲

Teşekkür ederim canım valla çok titiz emin olmadan yapmadı transferi ve çok ilgili en ufak bişe ye onla konuştum ve dedim tutmasa bile elinden geleni yaptı İzmir'de irenbe kerem oğuz 🥰🥰
Seni çok merak ediyordum çok sevindim çook 🤗🤗😍sağ salim doğsun kuzucukkk😘😘

Çok sağol canım benim 🥰inşallah sağlıkla artar değerimiz biraz düşük 🤲

Kızlar merhaba gebelik testinizi devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında mı verdiniz yoksa özel hastanede mi? Bazı özel hastanelerde test fiyatı çok yüksek o yüzden sizlere de danışmak istemiştim :)

Kızlar merhaba gebelik testinizi devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında mı verdiniz yoksa özel hastanede mi? Bazı özel hastanelerde test fiyatı çok yüksek o yüzden sizlere de danışmak istemiştim :)
Devlet hastanesi acilde vermiştim canım

Back