2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Gelsin valla kuzum bugün gerçekten hiç umudum yoktu şükürler olsun en azından diğer adıma geçmeyi nasip etti Allah'im
Çok şükür canım bundan sonra hep olumlu düşün Allahın izniyle herşey yolunda gidecek bak benim dün gibiydi Çok şükür 3 aylık olucaz teyzesi

Ee ne yapicaz o zaman bende diyordum ilerde tüy dökücü işimi görür
Sorma ya bende alacaktım nette bi bakayım dedim kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ağda konusu da şaibeli Şu weetin venüs mü ne çıkmıştı ya ben onu denemeyi düşünüyorum

Valla ya bı haftadır başınızın etini yedim şimdi neler Diom ama ya belirti aradım ne bileyim kuzum
Canim cok mutlu oldum begeni yaptim yazamadim o vakit hayirli olsjn saglikla kat kat artsin daha guzel haberlerini vermen nasip olaun
Canım sonuç 47 çıktı
hayirli olsun canim seninde ay cok guzel boyle pozitif haberler sizleri merak ediyordum takipteyim hala o yuzden

Pruloton sanırım canım

Canim cok mutlu oldum begeni yaptim yazamadim o vakit hayirli olsjn saglikla kat kat artsin daha guzel haberlerini vermen nasip olaun

hayirli olsun canim seninde ay cok guzel boyle pozitif haberler sizleri merak ediyordum takipteyim hala o yuzden
Allah razı olsun canim benim hepimiz güzel haberler verelim inşallah

Teşekkür ederim canım valla çok titiz emin olmadan yapmadı transferi ve çok ilgili en ufak bişe ye onla konuştum ve dedim tutmasa bile elinden geleni yaptı İzmir'de irenbe kerem oğuz
Seni çok merak ediyordum çok sevindim çook sağ salim doğsun kuzucukkk

Çok sağol canım benim inşallah sağlıkla artar değerimiz biraz düşük

Kızlar merhaba gebelik testinizi devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında mı verdiniz yoksa özel hastanede mi? Bazı özel hastanelerde test fiyatı çok yüksek o yüzden sizlere de danışmak istemiştim :)

Kızlar merhaba gebelik testinizi devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında mı verdiniz yoksa özel hastanede mi? Bazı özel hastanelerde test fiyatı çok yüksek o yüzden sizlere de danışmak istemiştim :)
Devlet hastanesi acilde vermiştim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…