- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.109
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.101
Sen naptın canım çıktı mı sonuç. İnşallah sende güzel haberlerle gelirsinCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen naptın canım çıktı mı sonuç. İnşallah sende güzel haberlerle gelirsinCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu
Evet canım kesinlikle pes etmek yok kendini iyi hissettiği de oda sana can olcak kuzum
Ben ettim siz etmeyin Diom herkese ben çok yiprattim bı hafta siz sakin yapmayın dedimCatlak-kurabiye bu arkadaş bize inanmıyordu şimdi kendisi herkese söylüyor
Ayy en heycanlisi yarın gör bebeisini güzel haber sırası sende canımİnşallah canım benim çok şükür rengi açıldı iğnemi yaptırdım geldim yarın da kontrole gidicem. İlk görüş günüm
Çok geçmiş olsun canım.Evet canım 6. Haftada süpriz bi kese daha göründü içi boştu cmt kanama olunca hastaneye gittim ikisinde kalp atışını duydum şükür
6.gun canımCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu
Hahah işte en güzel örnek oldu daha da kimse belirti aramasın minnaklar süpriz seviyorCatlak-kurabiye bu arkadaş bize inanmıyordu şimdi kendisi herkese söylüyor
İnşallahh canım benim sanırım oda tanışmak istedi ki haber yolladı lekelenme ileAyy en heycanlisi yarın gör bebeisini güzel haber sırası sende canım
çok normal canım ya. benim 2 haftadır falan hafif sabah bulantılarım var mesela. bulanmasın diye sabah erkenden kahvaltı yapıyorum aklım sıra. sonra neden bulanmadı bugün diye düşünüyorum tam delilikValla ya bı haftadır başınızın etini yedim şimdi neler Diom ama ya belirti aradım ne bileyim kuzum
Canım sonuç 47 çıktıSen naptın canım çıktı mı sonuç. İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin
hissetmemiştir. o daha kanında ne bulursa sömürmekle meşgulCanim unuttunmu ben ne kadar umutsuzdum his yok bilemiyoruz belirti yok sadece hayırlısınu işte kuzum doktor vesile kısmeti varsa herşey vesile güzel haber verirsin inan ben de senin gibiydim şimdi diorum keşke üzgün olmasaydım hissetmemiştir inşallah diorum
ay benim ilk transferimin ilk test sonucu. hiç kasma ben bu 47lerin çok enteresan tipler olduğunu düşünüyorum. benimki 13. günden sonra sıfır ilaçla 8. haftaya gitmişti. kromozomal sorunları varmış olmadı ama 40 larla başlayıp ilerleyen o kadar çokki. hadi bize 2. testte güzel bir rakam getirsin biraz çalışıp içeride.Canım sonuç 47 çıktı
aaa birisi biraz tembel ve keyfine düşkün demekki. sağlıkla dünyaya gelsinler canımEvet canım 6. Haftada süpriz bi kese daha göründü içi boştu cmt kanama olunca hastaneye gittim ikisinde kalp atışını duydum şükür
çok heyecanlı. hadi güzel haberlerle gel. ben de senden bi gün sonra gidicemİnşallah canım benim çok şükür rengi açıldı iğnemi yaptırdım geldim yarın da kontrole gidicem. İlk görüş günüm
Sonuç 47 çıktı sekreter dedi Dr çarşamba tekrar test yapmamı istedi artışa bakacakmış Bebeğim bırakmasın beni inşallah sağlıkla artsın değerim Benim 3.gündü canım Dualarınızda beni unutmayın arkadaşlar6.gun canım
Amin sağol Allahım yüzümüze baksın sağlıkla artsın büyüsün yavrumay benim ilk transferimin ilk test sonucu. hiç kasma ben bu 47lerin çok enteresan tipler olduğunu düşünüyorum. benimki 13. günden sonra sıfır ilaçla 8. haftaya gitmişti. kromozomal sorunları varmış olmadı ama 40 larla başlayıp ilerleyen o kadar çokki. hadi bize 2. testte güzel bir rakam getirsin biraz çalışıp içeride.
Canim artıs önemli iki kat oldumu benimde şuanda öle iki kat olmasına bskicaz hiç skilma üzülme kat kat artış insallah kuzum hem 3.gun hemde geç tutunma da olabilir ondan iyi düşünelim kuzum senle bebeinSonuç 47 çıktı sekreter dedi Dr çarşamba tekrar test yapmamı istedi artışa bakacakmış Bebeğim bırakmasın beni inşallah sağlıkla artsın değerim Benim 3.gündü canım Dualarınızda beni unutmayın arkadaşlar
Bence gitme canım ben tedaviye başladığım gibi yarım bıraktım bu kadar zaman yolunu gözlüyoruz bide hormonlardan faydası olmaz sanaKızlar bı sorum var Bu süreçte yüz ve göğüsler için epilasyona gitsem birşey olur mu. 2 seans kaldı zaten. Dr birşey olmaz dedi ama aklımda soru işareti kaldı?
Ondan dedim ay sabah tutmadı die süt içmedim hemen iiçtim sonra oysaki kahve iccem bı sure kafamı dagitcam diodum eşim dalga geciohissetmemiştir. o daha kanında ne bulursa sömürmekle meşgul