- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.121
Bencede ertele kuzum ya Allah korusunKızlar bı sorum varBu süreçte yüz ve göğüsler için epilasyona gitsem birşey olur mu. 2 seans kaldı zaten. Dr birşey olmaz dedi ama aklımda soru işareti kaldı?
Sizde sırayla bebislerden haberler verin canım güzel haberler bekliyoruz sizdençok heyecanlı. hadi güzel haberlerle gel. ben de senden bi gün sonra gidicem
İnşallah canım benim inşallahCatlak-kurabiye canım benim, hadi bakalım şimdi dualarımız seninle.
İnşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin.
Sana sımsıkı tutunmaya devam etsin inşallah canım. Önemli olan artışı. İnşallah çarşamba istenilen değerde artmış olurSonuç 47 çıktı sekreter dedi Dr çarşamba tekrar test yapmamı istedi artışa bakacakmış Bebeğim bırakmasın beni inşallah sağlıkla artsın değerimBenim 3.gündü canım Dualarınızda beni unutmayın arkadaşlar
İnşallahh inşallahçok heyecanlı. hadi güzel haberlerle gel. ben de senden bi gün sonra gidicem
Yaptırma kuzum Bence de. Tüy dökücü kremler bile zararlıymış kesinlikle önerilmiyor aklınızda bulunsunKızlar bı sorum varBu süreçte yüz ve göğüsler için epilasyona gitsem birşey olur mu. 2 seans kaldı zaten. Dr birşey olmaz dedi ama aklımda soru işareti kaldı?
Çokk sağol canım su serptin içime ferah rahat olmaya çalışıyorum kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallahCanim artıs önemli iki kat oldumu benimde şuanda öle iki kat olmasına bskicaz hiç skilma üzülme kat kat artış insallah kuzum hem 3.gun hemde geç tutunma da olabilir ondan iyi düşünelim kuzumsenle bebein
Aminn canım benim duamdasın sende mutlu haberler verirsin bize inşallahİnşallah canım benim inşallah
Sana sımsıkı tutunmaya devam etsin inşallah canım. Önemli olan artışı. İnşallah çarşamba istenilen değerde artmış olur
Sakın yaptırma zararlı konuş ertele doğumdan sonraya al seanslarınıKızlar bı sorum varBu süreçte yüz ve göğüsler için epilasyona gitsem birşey olur mu. 2 seans kaldı zaten. Dr birşey olmaz dedi ama aklımda soru işareti kaldı?
yarın 6+0 olacak canım transfere göre. 6+1 de kontrole gitmiş olacağız. Aslında ben cuma falan gitmeyi düşünüyordum ama eşim göreve gidecek, haftaya kadar yok. Güzel bir haber alacaksak o da görsün istiyorum. İlk transferimde eşim görevi nedeniyle karantinadaydı. malesef ne transfere gelebildi, ne sonuçta birlikteydik, ne kese ne kalp atışı görebildi. Sonunda düşüktede malesef yanımda yoktu. O yüzden o süreç baya travmatik oldu ikimiz için de. Şimdi her şeyde yanımda olmaya çalışıyor, ona göre ayarlamaya çalışıyoruz.İnşallahh inşallah
Oo süperseninki kaç haftalık görünüyor canım
Canım Senin bat günü geçmiş miydi benim takvime göre bugündü6.gun canım
O heyecan hiç bitmicek öncekilerden daha da heyecanlı günler seni bekliyorAmin canım demiştiniz heycan devam edio asıl bundan sonra
Benimde bugundu canım gerçi histereskobi felan oldum günlerim karıştı ama bugün olması lazımdı benim deCanım Senin bat günü geçmiş miydi benim takvime göre bugündü
Gelsin valla kuzum bugün gerçekten hiç umudum yoktu şükürler olsun en azından diğer adıma geçmeyi nasip etti Allah'imO heyecan hiç bitmicek öncekilerden daha da heyecanlı günler seni bekliyor
Durdu canım tekrarlamadı yarın gidicem tüp bebek doktoruma o bi bakacak duruma. Perşembede iyi bi doktor buldum baya ikiz doğurmuş bi doktor onunla görüşücem bakalım sen nasılsınÇok geçmiş olsun canım.
Naptı doktor?
Şimdi kanaman durdu değil mi?
Ben o sondan gelen cimcimemin kız olabileceğini düşündüm biraz cabbar çıktı o kalabilmek için pek bi çaba sarfediyoaaa birisi biraz tembel ve keyfine düşkün demekki. sağlıkla dünyaya gelsinler canım
İyi düşünmüşsün canım hem kalp atışını da duyarsın büyük ihtimalleyarın 6+0 olacak canım transfere göre. 6+1 de kontrole gitmiş olacağız. Aslında ben cuma falan gitmeyi düşünüyordum ama eşim göreve gidecek, haftaya kadar yok. Güzel bir haber alacaksak o da görsün istiyorum. İlk transferimde eşim görevi nedeniyle karantinadaydı. malesef ne transfere gelebildi, ne sonuçta birlikteydik, ne kese ne kalp atışı görebildi. Sonunda düşüktede malesef yanımda yoktu. O yüzden o süreç baya travmatik oldu ikimiz için de. Şimdi her şeyde yanımda olmaya çalışıyor, ona göre ayarlamaya çalışıyoruz.
Çok teşekkür ederim canım, iyiyim ben.Durdu canım tekrarlamadı yarın gidicem tüp bebek doktoruma o bi bakacak duruma. Perşembede iyi bi doktor buldum baya ikiz doğurmuş bi doktor onunla görüşücem bakalım sen nasılsın
Güzel haberlerle gelirsin inşallahSaol canım. Devam edicem evet. Bakalım çarşamba netleşicek inşallah. Bekiyliycez.
Görüş günün hayırlı uğurlu olsunİnşallah canım benim çok şükür rengi açıldı iğnemi yaptırdım geldim yarın da kontrole gidicem. İlk görüş günüm
Gözün aydın canım sağlıkla artarak devam etsin inşallah darısı kese ve kalp atışınaCanım sonuç 47 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?