2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Catlak-kurabiye canım benim, hadi bakalım şimdi dualarımız seninle.
İnşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin.
İnşallah canım benim inşallah
Sana sımsıkı tutunmaya devam etsin inşallah canım. Önemli olan artışı. İnşallah çarşamba istenilen değerde artmış olur

Kızlar bı sorum var Bu süreçte yüz ve göğüsler için epilasyona gitsem birşey olur mu. 2 seans kaldı zaten. Dr birşey olmaz dedi ama aklımda soru işareti kaldı?
Yaptırma kuzum Bence de. Tüy dökücü kremler bile zararlıymış kesinlikle önerilmiyor aklınızda bulunsun

Canim artıs önemli iki kat oldumu benimde şuanda öle iki kat olmasına bskicaz hiç skilma üzülme kat kat artış insallah kuzum hem 3.gun hemde geç tutunma da olabilir ondan iyi düşünelim kuzum senle bebein
Çokk sağol canım su serptin içime ferah rahat olmaya çalışıyorum kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah

Kızlar bı sorum var Bu süreçte yüz ve göğüsler için epilasyona gitsem birşey olur mu. 2 seans kaldı zaten. Dr birşey olmaz dedi ama aklımda soru işareti kaldı?
Sakın yaptırma zararlı konuş ertele doğumdan sonraya al seanslarını

İnşallahh inşallah
Oo süper seninki kaç haftalık görünüyor canım
yarın 6+0 olacak canım transfere göre. 6+1 de kontrole gitmiş olacağız. Aslında ben cuma falan gitmeyi düşünüyordum ama eşim göreve gidecek, haftaya kadar yok. Güzel bir haber alacaksak o da görsün istiyorum. İlk transferimde eşim görevi nedeniyle karantinadaydı. malesef ne transfere gelebildi, ne sonuçta birlikteydik, ne kese ne kalp atışı görebildi. Sonunda düşüktede malesef yanımda yoktu. O yüzden o süreç baya travmatik oldu ikimiz için de. Şimdi her şeyde yanımda olmaya çalışıyor, ona göre ayarlamaya çalışıyoruz.

Çok geçmiş olsun canım.
Naptı doktor?
Şimdi kanaman durdu değil mi?
Durdu canım tekrarlamadı yarın gidicem tüp bebek doktoruma o bi bakacak duruma. Perşembede iyi bi doktor buldum baya ikiz doğurmuş bi doktor onunla görüşücem bakalım sen nasılsın

İyi düşünmüşsün canım hem kalp atışını da duyarsın büyük ihtimalle inşallah güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim videoya almayı unutmayın

Durdu canım tekrarlamadı yarın gidicem tüp bebek doktoruma o bi bakacak duruma. Perşembede iyi bi doktor buldum baya ikiz doğurmuş bi doktor onunla görüşücem bakalım sen nasılsın
Çok teşekkür ederim canım, iyiyim ben.
Cumartesi günü kanama alanı var demişti doktor. Lekelenme veya kanama olursa korkma dedi. Henüz bir şey yok ama çok korkuyorum.
Ne iğnesi yapıldı sana?
O mu kesti acaba kanamayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…