• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Tabiki benim ugurum oldunuz siz bende burdayım hep benim ilk denememdi ama hazirandan beri bekliodum doktorum gercekten bı harika işini çok sevio herşey tamam dediğinde yaptı transferi insllah seninde burda sevincine ortak olcaz kuzum benim🤲🤲🥰🥰
Tebrik ederim 🥳 siteye sizin güzel haberinizi almaya girmiştim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Doktorunuz kim hangi şehir

Tebrik ederim 🥳 siteye sizin güzel haberinizi almaya girmiştim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Doktorunuz kim hangi şehir
Teşekkür ederim canım valla çok titiz emin olmadan yapmadı transferi ve çok ilgili en ufak bişe ye onla konuştum ve dedim tutmasa bile elinden geleni yaptı İzmir'de irenbe kerem oğuz 🥰🥰

Teşekkür ederim canım valla çok titiz emin olmadan yapmadı transferi ve çok ilgili en ufak bişe ye onla konuştum ve dedim tutmasa bile elinden geleni yaptı İzmir'de irenbe kerem oğuz 🥰🥰
Aaaaaa aynı şehirdeyşz keşke daha önce duysaydım bunu
İkinci tedavime belki de direkt kerem bey ile başlardım ben sonuç test bekliyorum bugün transferimin 7. Günü ama olmadığını hissediyorum 😕 çok korkuyorum ikinci başarısızı görürsem kaldıracak gücüm yok

Aaaaaa aynı şehirdeyşz keşke daha önce duysaydım bunu
İkinci tedavime belki de direkt kerem bey ile başlardım ben sonuç test bekliyorum bugün transferimin 7. Günü ama olmadığını hissediyorum 😕 çok korkuyorum ikinci başarısızı görürsem kaldıracak gücüm yok
Canim unuttunmu ben ne kadar umutsuzdum his yok bilemiyoruz belirti yok sadece hayırlısınu işte kuzum doktor vesile kısmeti varsa herşey vesile güzel haber verirsin inan ben de senin gibiydim şimdi diorum keşke üzgün olmasaydım hissetmemiştir inşallah diorum

Canimm 407 çıkmıs
Yaaa nasıl sevindim 🤗 dün gece konuşmaları okudum senin için çok dua ettim ve pozitif olacağını hissediyodum ama söylemek istemedim. Rabbim bundan sonraki sürecide su gibi geçmeyi nasip etsin inşallah. Kulun kula duası en makbul olanıdır sizlerde bana dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim. Benım kanamalı geçiyo biraz bide malum tek başlayıp ikiye çıktı bebekler oyuzden zor bir süreç olacak sağlıkla kucağıma alayım ikisinide

Allah hepinizden razı olsun yüzünüzü görmedim ama candan öte oldunuz hepiniz inşallah bu yolda emek veren hepimiz bebeislerimizi kucağımıza alalim carsamaba bidaha kan vercekmisim iki kat için inşallah kuzum
Ahhh canım Rabbim çok saglıklı mutlu bir gebelik geçirmeni bebişini (belki bebişlerini 😊)
Tez zamanda kucagına almayı nasip etsin inş..
Senin sonucunu merak ettiğim için giriyorum bakıp çıkıyorum kaç gündür 🥰🥰🥰💞💞💞

Yaaa nasıl sevindim 🤗 dün gece konuşmaları okudum senin için çok dua ettim ve pozitif olacağını hissediyodum ama söylemek istemedim. Rabbim bundan sonraki sürecide su gibi geçmeyi nasip etsin inşallah. Kulun kula duası en makbul olanıdır sizlerde bana dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim. Benım kanamalı geçiyo biraz bide malum tek başlayıp ikiye çıktı bebekler oyuzden zor bir süreç olacak sağlıkla kucağıma alayım ikisinide
Aaa senin ikizmi oldu mucizelerin MaşaAllah 💞🥰 Rabbim kolaylık versin inş canım 🤗

Ahhh canım Rabbim çok saglıklı mutlu bir gebelik geçirmeni bebişini (belki bebişlerini 😊)
Tez zamanda kucagına almayı nasip etsin inş..
Senin sonucunu merak ettiğim için giriyorum bakıp çıkıyorum kaç gündür 🥰🥰🥰💞💞💞
Allah razı olsun kuzum çok saol sizlerde güzel haber Ler vericeksinix inşallah hayırlı zamanda canım benim 🤲🤲🥰🥰

Selam sizin kullanıcı adınız Bursa olunca sormak istedim bende bursadayım acaba hangi doktorda tedavi görüyürsunuz sanırım transfer gunlerımızde yakındı karıştırmadıysam
Ben önceden Bursa’da oturuyordum şimdi istanbuldayım isim değişiyor mu bilmiyorum istanbulda tedavi gördüm 5. Gün bugün sizinde mi beş

Allah razı olsun kuzum saol biz birbirimizi anlioruz hep dua ederken hepimize ediorum çifte mutluluk ne güzel canim kanama evet korkutuyo ama kimi hamilelik öyle malesef sürekli doktoruna en ufak kanamayı haber ver kuzum saglikla ikiside devam etsin inşallah Allah'ım🤲🤲🤲 🥰🥰

Aaa senin ikizmi oldu mucizelerin MaşaAllah 💞🥰 Rabbim kolaylık versin inş canım 🤗
Evet canım 6. Haftada süpriz bi kese daha göründü içi boştu 🙈 cmt kanama olunca hastaneye gittim ikisinde kalp atışını duydum şükür

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canımm lekelenme doğuma kadar bile yaşayan var sen yorulma dikkat et dinlen Allahın izniyle miniğin seninle doktorun ek ilaç verir belki
İnşallah canım benim çok şükür rengi açıldı iğnemi yaptırdım geldim yarın da kontrole gidicem. İlk görüş günüm 🤣🤣

Back