- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.781
Ilk denememiz..4bb dondurulmuş 5.gun düKaçıncı denmeniz? Embriyo kaliteniz neydi?
Bnım 3. Günde çıktı6. Gün erken diil mi 9 da bile çıkmayan oluyormuş
Benm de b miş ama sayısını bilmiyorum iyi mi acepIlk denememiz..4bb dondurulmuş 5.gun dü
iyi düşün iyi olsun canim ümidini kaybetme hic belli olmaz belkide kanda pozitif cikar rabbim büyükBayağı üzüldüm..yıkıldım dıyebılırım bılıyordum uzulecegımı kanda da çıkacağını dusunmuyorum artık ama mucıze işte beklıyor insan.. beni de pek mucızeler bulmuyor..insan olmadıkca da benım olmayacak herhalde dıyor…
İdrar testi yapinca negatif görsem bile kanda çıkabilir umudu olacak içimde. Kanda negatif gormeyede kendimi hazırlayacağım bu sürede. Ama kanda direkt negatif görsem çok yıkılırım herhalde. Cesaretim gerçekten hic yokBenim de idrar testi yapmaya hiç cesaretim yokacaba erken mi yaptım çizgi var mı falan insanı daha çok yıpratıyor sanki.direk kan testi yapıp öğrenmek ve net sonuç almak daha mantıklı geliyor
İnşaAllah çıkar canımiyi düşün iyi olsun canim ümidini kaybetme hic belli olmaz belkide kanda pozitif cikar rabbim büyük
Yaaa maşallah. Belirtileriniz var miydi? Kanda mi çıktı? Cok heyecanlandimBnım 3. Günde çıktı
Maşallah sizinki erken çıkmış kan testinde mi çıktı?embriyo kaliteniz neydi?Bnım 3. Günde çıktı
Tabiiki yapmayın. Daha çok erken.6.gun transfer gununu saymıyorum
Bizimde ilk deneme. 4bb ve 5. Gün.Ilk denememiz..4bb dondurulmuş 5.gun dü
Umudunuzu kaybetmeyin önce bi kan testi verin bakalımBayağı üzüldüm..yıkıldım dıyebılırım bılıyordum uzulecegımı kanda da çıkacağını dusunmuyorum artık ama mucıze işte beklıyor insan.. beni de pek mucızeler bulmuyor..insan olmadıkca da benım olmayacak herhalde dıyor…
Herkesin bünyesi bir değil ki. Çok test yapıp olumsuz haber alıp sonra kan testinde pozitif çıkanlar oluyor.Evde erken gebelik testi için genelde transferin kaçıncı gün öneriliyor? Testin prospektüsünde beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar denilmiş
Çok haklısın canım, kelimelerle ifade etmek imkansız bazı duyguları, ama daha güçlü sarılacaksın inşallah ben eminim. Hem manen hem de fiili olarak elimizden geleni yapıyoruz. Yaşadıklarımız zor, hepimizin imtihanı başka. Kaygılardan sıyrılıp olumlu düşünmek bazen çok zor ama gerektiğinde o duyguları da sonuna kadar yaşayıp tüketip arkamızda bırakacağız. Senin de bu açıdan çok güçlü olduğunu düşünüyorum ve İnşallah hemen peşisıra gelecek tekrar gebelik gerçekten öyle hissediyorum. Rabbim yardımcımız olsun.Canım sağol bu 5. Denemeydi valla yoruldum.Ne zaman tekrar gücüm olur başlamaya bilmiyorum.Ama içim yanıyor tabii ki.
Adet ağrısı gibi hafif ağrılarım vardı bide belim kopacak gibi ağrıyordu. İdrar testinde öğrendim 6. Günü kan tahlili verdim 25 çıktıYaaa maşallah. Belirtileriniz var miydi? Kanda mi çıktı? Cok heyecanlandim
5. Gün dondurulmuş embriyosuydu. İdrarda öğrendim 6. Günü koyulaşınca kan testi yaptırdım 25 çıktıMaşallah sizinki erken çıkmış kan testinde mi çıktı?embriyo kaliteniz neydi?
Canım ben 3. Gün ucuz kaset test yaptım silik çıktı 4. Gün erken gebelik testi yaptım 50 tl lik hiç çizgi çıkmadı hemen ardından kaset test yaptım bidaha onda çıktı. Erken gebelik testinde çıkmayan çok var ucuz testler daha güvenilirEvde erken gebelik testi için genelde transferin kaçıncı gün öneriliyor? Testin prospektüsünde beklenen adet tarihinden 6 gün önceye kadar denilmiş
Birazcık da olsa çıkmazmıydı genelde çıkmış herkeesin dıye yaptımTabiiki yapmayın. Daha çok erken.
Okudum şimdi sanırım yapmışsınız.
Ve üzüntünüz şuan içinizdeki güzelliğe olumsuz etki olarak gidiyorEnerjinizi inancınızı lütfen kaybetmeyin. Kan testinden başka test e güvenmeyin. Herkesin tedavisi sorunları bir değil ki... Hele ki 6. Gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?