2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben de geldim :) 2. Transferim olacak. Ekim’de ama. İlk transferden ssonra bebeğimin kalbi durdu 7 haftalıkken. Kürtaj olmam gerekti olamadım. Kürtaj yapmaya çalışan doktor, doğum kanalında bir kitle vardı, giremedik. Zorlamak istemedik dedi. Kaç senelik doktorum inandım. İlaçla evde düşük yaptım ki, gerçekten çok ağırdı. Bebeğimi düşürdükten sonra görmek falan da aşırı yıprattı :KK43: geçen sene kasım ayında oldu bunlar. Sonra da eşimin görevi nedeniyle uzak olduğumuz için yeniden transfer denemedik. 2 tane dondurulmuşumuz var. Geçtiğimiz haftasonu embriyo mu oluştursak yeniden vs diye tüp bebek doktorumuzla konuşmaya gittik. Muayenede kendi kadın doğum doktorumun doğum kanalında kitle dediği şeyin aslında olmadığı, kürtajda rahim perforasyonu yani rahim delinmesi oluştuğu görüldü. İnsan kaç yıllık doktoruna da güvenemeyecek mi? Bir de yalan söylüyor yüzüme baka baka çok üzüldüm. :KK43: şimdi haftasonu rahim filmi çekilecek. 2 sene önce çektirmiştim ve tek tüpüm de kapalı olduğu için çok canım yanmıştı. Yeniden film istedi tüp bebek doktorum. Yırtığın durumuna ve büyüklüğüne göre belki histeroskopi olucam pazartesi günü. Sonra ekimde transfer düşünücez. Rahim yırtılması durumu yaşayan, bilen var mı? Çok üzülüyorum :KK43:
Rabbim yeni tedavini hayırlı eylesin inşallah pozitifi görüp kucağına almak nasip olur canım 🤲

Merhaba kızlar bende iki aydır beklemedeyim dondurulmuş embriyom var dört tane blast 5.hün aa kalitede adetimle transfer hazırlığı için ilaçlara başladık bir hafta oldu 6 sında komtrolüm var ve transfer günüm belli olacak bu ara da ilk denemem çok heycanlıyımm ve bende bu topiğe katılmak sizlerle heycanlarımızı birlikte paylaşmak istedim 🥰

Merhaba kızlar bende iki aydır beklemedeyim dondurulmuş embriyom var dört tane blast 5.hün aa kalitede adetimle transfer hazırlığı için ilaçlara başladık bir hafta oldu 6 sında komtrolüm var ve transfer günüm belli olacak bu ara da ilk denemem çok heycanlıyımm ve bende bu topiğe katılmak sizlerle heycanlarımızı birlikte paylaşmak istedim 🥰
Hoşgeldin tedavin hayırlı olsun 🥰

merhaba arkadaşlar.haziran ayında 5.gün embriyosu 4aa kalitede embriyo transferim oldu çok şükür hamile kaldım ama 7.haftalık kalbi duran bir gebeliğim oldu.bizde eşimle birlikte genetik test yaptırma kararı aldık.eylül 10 gibi hem sonuçlar çıkacak hem de o tarihlerde adet olacağım ve ikinci transfer tedavisine başlayacağım.5.gün embriyosu tek transfer olacağım..
3 aşılama olumsuzum var..
32 yaşındayım,haşimato hastasıyım ve sebepsiz infetrilite bizimkisi.inşallah bu transferde sağlıklı ilerleyecek.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...

merhaba arkadaşlar.haziran ayında 5.gün embriyosu 4aa kalitede embriyo transferim oldu çok şükür hamile kaldım ama 7.haftalık kalbi duran bir gebeliğim oldu.bizde eşimle birlikte genetik test yaptırma kararı aldık.eylül 10 gibi hem sonuçlar çıkacak hem de o tarihlerde adet olacağım ve ikinci transfer tedavisine başlayacağım.5.gün embriyosu tek transfer olacağım..
3 aşılama olumsuzum var..
32 yaşındayım,haşimato hastasıyım ve sebepsiz infetrilite bizimkisi.inşallah bu transferde sağlıklı ilerleyecek.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
Merhaba canım Allah yardımcımız olsun.. Üzme kendini inşallah ikinci transfer de hayırlı sonuçlar alırsın. Bebişini alırsın kucağına..

Hoşgeldin tedavin hayırlı olsun umarım hayırlı sonucu alırsın 😊

X