- 12 Nisan 2019
- 24.101
- 38.276
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Sen nasılsın heyecan var mı :)Hadi hayırlı olsun.Simsiki tutunsunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın heyecan var mı :)Hadi hayırlı olsun.Simsiki tutunsunlar
Sevindim canım sımsıkı tutunsunlar inşallahCanım aslında ben sabah rahatsıLandım sürekli istifra ettim oyüzden su içemedim çok ama sorun değil dediler karnıma bastırarak yaptılar ama sorun plmadı çok rahat geçti transfer
Şartlama kendini derim. Herkeste etkileri olacak değil. Mesela herkesin bayıla bayıla kullandığı yasmin bende kalp çarpıntısı yapmıştı. Hastanelik oldum. Çok nadir oluyormuş.Ayyy İnş benimde öyle olur çok sevindim sizin adınıza
Günde 2 vermişti daha önce. Şimdi henüz transfer hazırlığı başlamadıAyyy İnş benimde öyle olur çok sevindim
Günde kaç adet kullanıyorsunuz acaba
Rabbim yeni tedavini hayırlı eylesin inşallah pozitifi görüp kucağına almak nasip olur canımBen de geldim :) 2. Transferim olacak. Ekim’de ama. İlk transferden ssonra bebeğimin kalbi durdu 7 haftalıkken. Kürtaj olmam gerekti olamadım. Kürtaj yapmaya çalışan doktor, doğum kanalında bir kitle vardı, giremedik. Zorlamak istemedik dedi. Kaç senelik doktorum inandım. İlaçla evde düşük yaptım ki, gerçekten çok ağırdı. Bebeğimi düşürdükten sonra görmek falan da aşırı yıprattı geçen sene kasım ayında oldu bunlar. Sonra da eşimin görevi nedeniyle uzak olduğumuz için yeniden transfer denemedik. 2 tane dondurulmuşumuz var. Geçtiğimiz haftasonu embriyo mu oluştursak yeniden vs diye tüp bebek doktorumuzla konuşmaya gittik. Muayenede kendi kadın doğum doktorumun doğum kanalında kitle dediği şeyin aslında olmadığı, kürtajda rahim perforasyonu yani rahim delinmesi oluştuğu görüldü. İnsan kaç yıllık doktoruna da güvenemeyecek mi? Bir de yalan söylüyor yüzüme baka baka çok üzüldüm. şimdi haftasonu rahim filmi çekilecek. 2 sene önce çektirmiştim ve tek tüpüm de kapalı olduğu için çok canım yanmıştı. Yeniden film istedi tüp bebek doktorum. Yırtığın durumuna ve büyüklüğüne göre belki histeroskopi olucam pazartesi günü. Sonra ekimde transfer düşünücez. Rahim yırtılması durumu yaşayan, bilen var mı? Çok üzülüyorum
Maşallah hadi gözün aydın dikkat et dinlen inşallah güzel haberi pes peşe veririzKızlar bebeklerimi alıp geldim inşallah güzel sonucu almayı vermeyide nasip eder Rabbim
Aaa ilginçmiş gerçekten yasmin bana antidepresan gibi gelmiştiŞartlama kendini derim. Herkeste etkileri olacak değil. Mesela herkesin bayıla bayıla kullandığı yasmin bende kalp çarpıntısı yapmıştı. Hastanelik oldum. Çok nadir oluyormuş.
Hiç yok diyemem ama diğer iki denemeye göre daha sakinim alıştım galibaSen nasılsın heyecan var mı :)
Rahat olman cok cok daha ıyı darısı bana ınsallah, yarın kactaHiç yok diyemem ama diğer iki denemeye göre daha sakinim alıştım galiba
12 de hastanede olacağım 12:30 işleme alacaklar inşallah.Sen de inşallah rahat olursun düşündükçe heyacan oluyor o yüzden düşünmemeye çalışRahat olman cok cok daha ıyı darısı bana ınsallah, yarın kacta
Hoşgeldin tedavin hayırlı olsunMerhaba kızlar bende iki aydır beklemedeyim dondurulmuş embriyom var dört tane blast 5.hün aa kalitede adetimle transfer hazırlığı için ilaçlara başladık bir hafta oldu 6 sında komtrolüm var ve transfer günüm belli olacak bu ara da ilk denemem çok heycanlıyımm ve bende bu topiğe katılmak sizlerle heycanlarımızı birlikte paylaşmak istedim
merhaba arkadaşlar.haziran ayında 5.gün embriyosu 4aa kalitede embriyo transferim oldu çok şükür hamile kaldım ama 7.haftalık kalbi duran bir gebeliğim oldu.bizde eşimle birlikte genetik test yaptırma kararı aldık.eylül 10 gibi hem sonuçlar çıkacak hem de o tarihlerde adet olacağım ve ikinci transfer tedavisine başlayacağım.5.gün embriyosu tek transfer olacağım..
3 aşılama olumsuzum var..
32 yaşındayım,haşimato hastasıyım ve sebepsiz infetrilite bizimkisi.inşallah bu transferde sağlıklı ilerleyecek.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
Merhaba canım Allah yardımcımız olsun.. Üzme kendini inşallah ikinci transfer de hayırlı sonuçlar alırsın. Bebişini alırsın kucağına..merhaba arkadaşlar.haziran ayında 5.gün embriyosu 4aa kalitede embriyo transferim oldu çok şükür hamile kaldım ama 7.haftalık kalbi duran bir gebeliğim oldu.bizde eşimle birlikte genetik test yaptırma kararı aldık.eylül 10 gibi hem sonuçlar çıkacak hem de o tarihlerde adet olacağım ve ikinci transfer tedavisine başlayacağım.5.gün embriyosu tek transfer olacağım..
3 aşılama olumsuzum var..
32 yaşındayım,haşimato hastasıyım ve sebepsiz infetrilite bizimkisi.inşallah bu transferde sağlıklı ilerleyecek.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
Hayırlı cumalar.Nasil gidiyor ufak da olsa belirtiler başladı miGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Yeni gelen arkadaşlarımız hosgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun hayirla sonuclansin inşallah
Hayırlı olsun canım senin nasıl geçti transferin idrar sıkışıklığında sorun yaşadın mı ne kadar yattınKızlar bebeklerimi alıp geldim inşallah güzel sonucu almayı vermeyide nasip eder Rabbim
Ben hiç bi sorun yaşamadım çok şükür sıfır etkiMerhaba estrofem kullanırken yan etki yaşamayanlar varmı acabaa olumsuz çok mesaj okudum korkuyorum şuan kullanmaya
Bol bol dinleniyorum cok sık wcye gidiyorum göğüslerim hassaslasti ama ilaclardan olabilir belirti diyemem daha 4.günumHayırlı cumalar.Nasil gidiyor ufak da olsa belirtiler başladı mi
Hoşgeldin tedavin hayırlı olsun umarım hayırlı sonucu alırsınMerhaba kızlar bende iki aydır beklemedeyim dondurulmuş embriyom var dört tane blast 5.hün aa kalitede adetimle transfer hazırlığı için ilaçlara başladık bir hafta oldu 6 sında komtrolüm var ve transfer günüm belli olacak bu ara da ilk denemem çok heycanlıyımm ve bende bu topiğe katılmak sizlerle heycanlarımızı birlikte paylaşmak istedim