2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Artık için rahatlamıstır 🥰 o soyledıgın basıklık olayı duzeltılmıs mı
Ayy rahatladım canım benim ya kafamdaki soru işareti kalktı en azından😍 artık bebiklerim için hazırım diyorum 😍
Düzeltilmiş canım doktor çizikte attı rahime🥳
tenor.gif

Hayırlı cumalar kızlar ben de bebislerimi aldım geldim şükür 🥰 Sonuç da güzel olur inşallah.Darisi bekleyenlere 🙏

Bende bebişlerimi aldım bugün 😇
İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarla pozitifi görürüz 🙏🏼
16 Eylül test günü dediler ama o kadar sabredemeyebilirim 🤭
Ya maşallah gözünüz aydın hayırlısı olsun inşallah Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin 🤲😍 Kızlar ne güzel eylül ayı oldu böyle hepimiz çifter çifter aldık bebelerimizi geldik inşallah sonuda hayırlı olur 🤲🤲❣❣

5-10 gün içinde oluyormuş galiba. Kesinlikle iyi olmuş senin açından hem o şişkinlik falan da gider😍

Hoşgeldiniz kızlar süreciniz hayırlı olsun güzel müjdelere vesile olsun inşallah 🐣🐣🥰🥰

Çok sevindim kızlar inşallah bundan sonra sağlıkla tutunup sağ salim büyüsünler🥰🥰🐣🐣

Hoşgeldin canım hayırlı olsun güzel müjdelere sevinçlere vesile olsun 😍😍

Çokk sevindim canım harika bir haber bu. Hadi bakalım bebişler sağlıkla tutunur inşallah 😍😍

Süperr canım 😍 sağ salim büyüsünler sağlıkla ilerlesinler 😍😍

Bende bebişlerimi aldım bugün 😇
İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarla pozitifi görürüz 🙏🏼
16 Eylül test günü dediler ama o kadar sabredemeyebilirim 🤭
Aynı gün almışız desene 🥰 Hadi hayırlı olsun ikimize de .Bana da 15 Eylül dediler ama 11 Eylül de veririm kan 12 sinde biletik var ona göre yola çıkarım diye düşünüyorum vazgeçmezsem ☺️

Kızlar iyi akşamlar..
Dün 16:50 da transferim yapıldı. 4.denememdi hem transfer esnasında hemde sonrasında çok agrı yaşadım. Öyleki bi aksilik olacak diye kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Geçecek dedim kendi kendime ama gece ağrıdan uyandım. Mide ağrısı.şuandada çok agrıyo hem midem hem kasıklarım. Sizlerde durum ne?

Kızlar iyi akşamlar..
Dün 16:50 da transferim yapıldı. 4.denememdi hem transfer esnasında hemde sonrasında çok agrı yaşadım. Öyleki bi aksilik olacak diye kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Geçecek dedim kendi kendime ama gece ağrıdan uyandım. Mide ağrısı.şuandada çok agrıyo hem midem hem kasıklarım. Sizlerde durum ne?
Çok geçmiş olsun ama bu kadar ağrı olmaması lazım mide belki ilaçlardan olabilir ama kaşık için çok erken daha yeni.Transferin nasıl geçti o an bir sorun sıkıntı oldu mu

Bende olucam sanırım regli bekliyorum nasil oluo ağrı oluo mu bide ne kadar sürdü 😌 çok soru sordum
Yok canım estağfurullah 😍
Ağrısı çok fazla olmuyor sadece operasyondan çıktıktan sonra biraz ağrı oldu sonra geçti. İşlem yarım saat bile sürmedi sanırım. Bende gitmeden önce çok korkuyordum ama rahat ol. Korkulacak bir şey yokmuş😍

Geçmiş olsun canım şifa olsun inşallah ben inanıyorum herşey yolunda gidecek Allahın izniyle hepimizin yüzü pes pese gülecek 🤲💞
İnşallahh canımm benim 😍 Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲
Soru geçmişsin. Hadi hayırlısı
Nası soru kız anlamadım🤔
Kızlar iyi akşamlar..
Canım acaba kendini çok mu kastın o yüzden midene mi vurdu acaba

Yok canım estağfurullah 😍
Ağrısı çok fazla olmuyor sadece operasyondan çıktıktan sonra biraz ağrı oldu sonra geçti. İşlem yarım saat bile sürmedi sanırım. Bende gitmeden önce çok korkuyordum ama rahat ol. Korkulacak bir şey yokmuş😍
Saol canım geçmiş olsun iyi bari anestezi ye de alıştık 😂çok kanama oluo yazio ben ondan endişelendim bı yerde okudum 1 ay kanama gelmiş ondan korktum sanırım😃

Çok geçmiş olsun ama bu kadar ağrı olmaması lazım mide belki ilaçlardan olabilir ama kaşık için çok erken daha yeni.Transferin nasıl geçti o an bir sorun sıkıntı oldu mu
Saol cnm… evet daha önce hiç olmadı bu derece.. transferin gerçekleşmesi için taktıkları o şey çok zor yerleşti agrı yaptı. Haricinde farklı bişey olmadı aslında. Dediğin gibi ilaçlardandır midem ama kasıklarımı bende anlamadım. Yarın doktoruma ulaşıp öğrenirim inş

Aynı gün almışız desene 🥰 Hadi hayırlı olsun ikimize de .Bana da 15 Eylül dediler ama 11 Eylül de veririm kan 12 sinde biletik var ona göre yola çıkarım diye düşünüyorum vazgeçmezsem ☺️
Hayırlı olsun inşallah pozitif haberler gelsin canım 😇
Ben önce idrar testleriyle başlayıp 12sinde de kan veririm galiba 🤭 En heyecanlı süreç bu galiba

X