- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
14 eylül nasip olursaSonuç ne zaman belli olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 eylül nasip olursaSonuç ne zaman belli olacak inşallah
Bende çok şükür iyiyim canım uzanıyorum dikkat ediyorum bol bol dua ediyorum hepimizeCanim iyiyim çok şükür sen nasılsın
Sanmam doktor saatlerini bana bıraktı tamamen tek seferde alabileceğimi de söyledi ben de üşendiğim için tek seferde alıyodum tabi mide sorunum da yok ona da güvendim biraz ama şimdi benim de sabah akşam oldu.Ben günde 3 kere alıyorum, acaba bi defada daha yuksek doz alınca farklı mı oluyor ki
Ayni bende dinleniyorum dikkat ediyorum bende dua ediyorum hepimizeBende çok şükür iyiyim canım uzanıyorum dikkat ediyorum bol bol dua ediyorum hepimize
Sabah aksam olması daha iyi olmus, mideye sorun olmasın sonrasındaSanmam doktor saatlerini bana bıraktı tamamen tek seferde alabileceğimi de söyledi ben de üşendiğim için tek seferde alıyodum tabi mide sorunum da yok ona da güvendim biraz ama şimdi benim de sabah akşam oldu.
merhaba arkadaşlar.haziran ayında 5.gün embriyosu 4aa kalitede embriyo transferim oldu çok şükür hamile kaldım ama 7.haftalık kalbi duran bir gebeliğim oldu.bizde eşimle birlikte genetik test yaptırma kararı aldık.eylül 10 gibi hem sonuçlar çıkacak hem de o tarihlerde adet olacağım ve ikinci transfer tedavisine başlayacağım.5.gün embriyosu tek transfer olacağım..
3 aşılama olumsuzum var..
32 yaşındayım,haşimato hastasıyım ve sebepsiz infetrilite bizimkisi.inşallah bu transferde sağlıklı ilerleyecek.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
Hoşgeldiniz kızlar Rabbim tedavinizi hayırlı eylesin güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhabaa kizlar bende geldimmm. Eylulde transferim olacak ilk tüp bebek deneyimim. Yas 29 . Gecen hafta histereskopi yapildi poliplerim alindi rahim genişletildi. Ilk adette transfer hazırlığına basliyorum. Çift transfer olacak inşallah.
Ben de geldim :) 2. Transferim olacak. Ekim’de ama. İlk transferden ssonra bebeğimin kalbi durdu 7 haftalıkken. Kürtaj olmam gerekti olamadım. Kürtaj yapmaya çalışan doktor, doğum kanalında bir kitle vardı, giremedik. Zorlamak istemedik dedi. Kaç senelik doktorum inandım. İlaçla evde düşük yaptım ki, gerçekten çok ağırdı. Bebeğimi düşürdükten sonra görmek falan da aşırı yıprattı geçen sene kasım ayında oldu bunlar. Sonra da eşimin görevi nedeniyle uzak olduğumuz için yeniden transfer denemedik. 2 tane dondurulmuşumuz var. Geçtiğimiz haftasonu embriyo mu oluştursak yeniden vs diye tüp bebek doktorumuzla konuşmaya gittik. Muayenede kendi kadın doğum doktorumun doğum kanalında kitle dediği şeyin aslında olmadığı, kürtajda rahim perforasyonu yani rahim delinmesi oluştuğu görüldü. İnsan kaç yıllık doktoruna da güvenemeyecek mi? Bir de yalan söylüyor yüzüme baka baka çok üzüldüm. şimdi haftasonu rahim filmi çekilecek. 2 sene önce çektirmiştim ve tek tüpüm de kapalı olduğu için çok canım yanmıştı. Yeniden film istedi tüp bebek doktorum. Yırtığın durumuna ve büyüklüğüne göre belki histeroskopi olucam pazartesi günü. Sonra ekimde transfer düşünücez. Rahim yırtılması durumu yaşayan, bilen var mı? Çok üzülüyorumKaçıncı denemeniz ?
kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
ve nelere dikkat ediyorsunuz ?
benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım . Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız
Catlak-kurabiye Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda ve tüm diğer arkadaşlar .
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Nureella 1. Deneme 2 Eylül I iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül @Brarmn11 3. Deneme Eylül @LadyNurr 25 Yaş 2. Deneme Eylül (Çift Embriyo) @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim
Güzel güzel tutunsunlarKızlar bebeklerimi alıp geldim inşallah güzel sonucu almayı vermeyide nasip eder Rabbim
Güzel haber Ler le inşallah canım nasi geçti nekadr süre orda kaldın idrara skisik ne kadar kaldın ben ondan korkuorum bu arada iki tane deme sevindim çift olmasına hadi artık güzel günlere gün saymayaKızlar bebeklerimi alıp geldim inşallah güzel sonucu almayı vermeyide nasip eder Rabbim
Canım aslında ben sabah rahatsıLandım sürekli istifra ettim oyüzden su içemedim çok ama sorun değil dediler karnıma bastırarak yaptılar ama sorun plmadı çok rahat geçti transferGüzel haber Ler le inşallah canım nasi geçti nekadr süre orda kaldın idrara skisik ne kadar kaldın ben ondan korkuorum bu arada iki tane deme sevindim çift olmasına hadi artık güzel günlere gün saymaya
İnşallah canım sırayla bekleyelim sonuçlarıGüzel güzel tutunsunlar
Hoşbuldum… evet bugün kavuştuk.baya zorlu bir gündü benim için… inşallah sonu güzel olur hepimiz içinAynen canım Kendimiz yapmıştık. Bende çok zorlandım hatta ağlardım bazen iğneyi batırmadan önce derin nefes al iğneyi batır sonra nefesini bırak. Şifalar olsun inşallah
Ohh çok şükür canım ya hadi gözün aydın sağlıkla tutunsunlar şimdisağ salim ilerlesin sürecin
Hoşgeldin canım aa bugün transfer günün yani. Hadi inşallah sağlıkla tutunsunlar sağ salim ilerlesin sürecinde
Ben yaşamadım canım. Yan etkisi olmadı hiçMerhaba estrofem kullanırken yan etki yaşamayanlar varmı acabaa olumsuz çok mesaj okudum korkuyorum şuan kullanmaya
Ayyy İnş benimde öyle olur çok sevindim sizin adınızaBen yaşamadım canım. Yan etkisi olmadı hiç
Ayyy İnş benimde öyle olur çok sevindimBen yaşamadım canım. Yan etkisi olmadı hiç
Günde kaç adet kullanıyorsunuz acabaBen yaşamadım canım. Yan etkisi olmadı hiç
Hadi hayırlı olsun.Simsiki tutunsunlarKızlar bebeklerimi alıp geldim inşallah güzel sonucu almayı vermeyide nasip eder Rabbim